Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2987 kez okundu. | Ästanbul Haberleri
Haberin Tarihi :   05 Ocak 2015 - 15:16

İstanbullular :16:00,18:00 arası dikkat yoğun kar var

Büyüt
Küçült
İstanbullular :16:00,18:00 arası dikkat yoğun kar
AKOM uyardı; Bugün saat 16-17 arası yoğun kar yağışı olacak..

Ä°stanbul BüyükÅŸehir Belediyesi yazılı bir açıklama yaparak, Meteoroloji Genel Müdürlüğü ve AKOM meteoroloji biriminin tahminlerine göre Ä°stanbul bugün akÅŸam saatlerinden itibaren kar yağışının etkisi altına gireceÄŸini belirtti.  

SAAT 16-17 ARASINA DÄ°KKAT!

Ä°stanbul BüyükÅŸehir Belediyesi de yapılan açıklamaya göre, belediyenin kış ÅŸartlarıyla mücadele ekipleri AKOMun yönetiminde olumsuzluklara karşı hazır bekletiliyor. Ekipler ana arterlerde ve çevre yollarında muhtemel olumsuzluklara karşı teyakkuzda durumuna getirildi. Alınan meteorolojik bilgiler doÄŸrultusunda yağışın saat 16.00-17.00 arasında Ä°stanbulda etkili olacağı tahmin ediliyor. 

Açıklamada, gece yarısından sonra ise gizli buzlanma olacağı sürücülerin Ã¶zellikle viyadük ve köprülerde daha dikkatli olması uyarısında bulunuluyor. 

Ä°stanbul BüyükÅŸehir Belediyesi in oluÅŸturduÄŸu KÖY TÄ°Mleri ise  köylerde kar kürüme çalışması yapacak. Muhtarların kontrolünde bulunan kürüme aparatlı traktörler köy yolların açık tutulmasında kullanılacak. Açıklamada ayrıca, sürücülerin güvenli ulaşım için kış lastiÄŸi kullanmalarını öneriliyor. 

Açıklamada ayrıca şu bilgilere yer veriliyor:

Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire BaÅŸkanlığı ekipleri 2014-2015  kış sezonu için aralarında Kar Kaplanının da olduÄŸu 1028 araç ve iÅŸ makinesi, 4 bin 815 personel ile karlıhava koÅŸullarıyla mücadele ediyor.   Ä°stanbul BüyükÅŸehir Belediyesi e baÄŸlı tüm birimler ile ihtiyaç halinde hizmet veren ÅŸirketlerden  araç ve personel desteÄŸi saÄŸlanacak. 

AKOM Koordinasyonunda yürütülecek çalışmalara Ä°tfaiye,  45 adet (Hızır güç) 6*6*6 Afet Müdahale ve Kurtarma Aracı ve 1.058 Personeli ile katılacak. 

Park ve Bahçeler Daire BaÅŸkanlığı; Kadıköy, Taksim, Saraçhane, Yenikapı, Eminönü, Ãœsküdar, Ãœmraniye, Beykoz, Göztepe, Kartal Meydanlarında; 223 Personel ve 38 araç ile kış mücadele çalışmaları yapacak. Atık Yönetimi Müdürlüğü; 613 Durak, 207 Ãœst ve Alt Geçit, 7 Çöp Aktarma Ä°stasyonu, iÅŸleme tesisleri, depo sahası yollarında 616 Personel ve 71 araç ile görev yapacak.

Zeytinburnu Spor Salonunda,  470  vatandaÅŸ misafir ediliyor.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024