Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 621 kez okundu. | Ästanbul Haberleri
Haberin Tarihi :   24 Ocak 2022 - 07:05

Moto Kuryelere Kar Yasağı

Büyüt
Küçült
Moto Kuryelere Kar
İstanbul Valiliği, yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle bir sonraki duyuruya kadar motokuryelik yapılmayacağını açıkladı.

Ä°stanbul ValiliÄŸi'nden motokurye, motosiklet ve elektrikli scooter kararı© NTV tarafından saÄŸlanmıştır SON DAKÄ°KA: Ä°stanbul ValiliÄŸi'nden motokurye, motosiklet ve elektrikli scooter kararı

Son dakika haberi! İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, kentteki yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle bir sonraki duyuruya kadar motokuryelik yapılmayacağını, motosiklet ve elektrikli scooterların kullanılmayacağını bildirdi.

Vali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Ä°stanbul'daki yoÄŸun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle trafik seyir ve can güvenliÄŸini saÄŸlamak için bir sonraki duyuruya kadar motokuryelik yapılmayacak, motosiklet ve elektrikli scooterlar kullanılmayacaktır" dedi. .





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024