Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 771 kez okundu. | Ästanbul Haberleri
Haberin Tarihi :   14 Ocak 2021 - 14:13

Müjde 10-20 santim kar geliyor

Büyüt
Küçült
Müjde 10-20 santim kar
Meteoroloji'nin son dakika hava durumu raporunda Doğu Karadeniz ve Doğu Anadolu Bölgesi'ne sarı kodlu uyarıda bulunuldu. İstanbul kar yağışının yarın öğleden sonra başlayacağı duyurulurken 10-20 santim kar yağabileceği belirtildi. Bugün ise Ankara'da çok bulutlu, karla karışık yağmur ve kar yağışlı İzmir'de parçalı ve çok bulutlu, aralıklı hafif sağanak yağışlı bir hava bekleniyor.

İSTANBUL VALİLİĞİ UYARDI

Ä°stanbul'a kar yağışı geliyor. Ä°stanbul ValiliÄŸi, ilde cuma günü karla karışık yaÄŸmurlu, cumartesi günü aralıklı kar yağışının beklendiÄŸini bildirdi.

Ä°stanbul'da beklenen kar yağışıyla ilgili müjdeli haber geldi. Valilik'ten yapılan açıklamada, cumartesi günü karla karışık yaÄŸacak yaÄŸmurun akÅŸam saatlerinden itibaren yerini kar yağışına bırakması beklendiÄŸi belirtildi.

Ä°stanbul ValiliÄŸinin sitesinden yapılan açıklamada, havanın yarın ve cuma günü aralıklı yaÄŸmurlu geçmesi beklendiÄŸi, cumartesi akÅŸam saatlerinde kar yağışlı geçmesi tahmin edildiÄŸi aktarıldı. 

Ä°STANBUL'DA BU HAFTA HAVA NASIL OLACAK?

14.01.2021 PerÅŸembe: Parçalı çok bulutlu, akÅŸam saatlerine kadar aralıklı yaÄŸmurlu geçeceÄŸi tahmin ediliyor. Hava sıcaklığının 3° / 6° derece olması bekleniyor.

15.01.2021 Cuma: Çok bulutlu, aralıklı yaÄŸmurlu, sabah saatlerinde baÅŸlayıp öÄŸle saatlerine kadar karla karışık yaÄŸmur ve hafif kar yağışlı geçeceÄŸi tahmin ediliyor. Hava sıcaklığının 1° / 5° derece olması bekleniyor.

16.01.2021 Cumartesi: Parçalı çok bulutlu, öÄŸle saatlerinden itibaren karla karışık yaÄŸmur ve akÅŸam saatlerinden itibaren kar yağışlı geçeceÄŸi tahmin ediliyor. Hava sıcaklığının 0° / 4° derece olması bekleniyor.

17.01.2021 Pazar: Çok bulutlu, aralıklı kar yağışlı geçeceÄŸi tahmin ediliyor. Hava sıcaklığının 0° / 2° derece olması bekleniyor.

18.01.2021 Pazartesi: Çok bulutlu, akÅŸam saatlerine kadar aralıklı kar yağışlı geçeceÄŸi tahmin ediliyor. Hava sıcaklığının -2° / 4° derece olması bekleniyor.

Rüzgârın; Kuzey ve Kuzeybatı yönlerden orta kuvvette, zaman zaman kuvvetli (30-60 km/s) olarak eseceÄŸi tahmin ediliyor.

Sıcaklıkların; hava sıcaklıklarının 3 ila 5 derece mevsim normallerinin altında seyredeceÄŸi tahmin ediliyor. 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024