Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1394 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   15 Mart 2023 - 05:58

AK Parti'den sürpriz seçim hamlesi!

Büyüt
Küçült
AK Partiden sürpriz seçim
Cumhurbaşkanlığı seçimlerine 60 günden daha az bir süre kala, on binlerce insanın hayatını kaybettiği depremin etkisiyle tüm hesapları değişen AK Parti sürpriz bir hazırlık içine girdi

AK PARTİLİ KURMAYLAR YENİ FORMÜLLER ÜZERİNDE ÇALIŞIYOR

HÜDA PAR ve Yeniden Refah Partisi'yle ittifak görüşmelerini sürdüren AK Partili kurmayların cumhurbaşkanlığı ve parlamento seçimini kazanmak için de yeni planlar yaptıkları ve bu çerçevede, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Lideri Devlet Bahçeli ve Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanı Hakan Fidan'a "cumhurbaşkanı yardımcılığı" formülü dahil birçok seçeneğin tartışıldığı öne sürüldü.

"İMAMOĞLU VE YAVAŞ'IN SEÇİM KAMPANYASINA KATILMASI SİNERJİ YARATTI"

BBC Türkçe'nin haberine göre, iktidar partisinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçimi kazanmasında sorun olmayacağı savunulsa da, muhalefetin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu "cumhurbaşkanı adaylığı" formülüyle seçim kampanyasına dahil etmesinin bir "sinerji yarattığı" da göz ardı edilmiyor.

"AKŞENER'İN DÖNÜŞÜ KILIÇDAROĞLU'NU GÜÇLENDİRDİ"

AK Parti kulislerinde Kılıçdaroğlu'nun adaylığına itiraz eden İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in daha sonra masaya dönmesinin, Kılıçdaroğlu'nu güçlendirdiği ve muhalif seçmeni de konsolide ettiği yorumu yapılıyor. Bu nedenle, hem cumhurbaşkanlığı hem de parlamento seçimlerini garantiye almak için ittifakların genişletilmesinin yanı sıra, seçmenin konsolide edilmesine dönük formüller tartışılıyor.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024