Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 701 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   31 Ocak 2023 - 06:26

Bahçeli den bıyık kesen ülkücülere sert tepki

Büyüt
Küçült
Bahçeli den bıyık kesen ülkücülere sert
n MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Bıyığını kesmiş ayrılanlar varmış. Hiç olmayanların yokluğundan şikayet edecek değiliz. İşimize, önümüze bakıyoruz, yolumuza devam ediyoruz" dedi.

30 Aralık 2022 Cuma günü Ankara'nın göbeğinde silahlı saldırı sonucu öldürülen eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'e düzenlenen suikast kamuoyunda geniş yankı uyandırdı. Muhalefetin cinayeti gündemde tutma çabasına rağmen MHP ve Ülkü Ocakları'nın konuyla ilgili sessiz kalması ve açıklamalarını üstü kapalı ifadelerle geçiştirmeleri parti içinde de yeni tartışmaların fitilini ateşledi.

ÜLKÜCÜLER TEPKİ OLARAK BIYIKLARINI KESMİŞTİ

MHP'yi Sinan Ateş cinayetine sessiz kalmakla suçlayan çok sayıda ülkücü bıyıklarını keserken, o görüntüleri sosyal medya hesaplarından da paylaştılar. Ortaya çıkan akım ise çok sayıda ülkücünün MHP üyeliğinden istifa ettiği şeklinde yorumlandı.

BAHÇELİ: HİÇ OLMAYANLARIN YOKLUĞUNDAN ŞİKAYET EDECEK DEĞİLİZ

Partisinin bugünkü grup toplantısında konuya değinen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Bıyığını kesmiş ayrılanlar varmış. Hiç olmayanların yokluğundan şikayet edecek değiliz. İşimize, önümüze bakıyoruz, yolumuza devam ediyoruz. Her insanımızı kucaklayacağız. Her değerimizi muhafaza ve müdafaa edeceğiz. Damarımıza basanlarla, kurumsal kimliğimize saldıranlarla hesaplaşacağız" diye konuştu.

MHP ,Bahçeli ,Protesto ,Ülkücü gençlik





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024