Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1171 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   07 Haziran 2022 - 06:10

Bahçeli:-KILIÇDAROĞLU 3 MAYMUNU OYNAMAKLA MEŞGUL-

Büyüt
Küçült
Bahçeli:-KILIÇDAROĞLU 3 MAYMUNU OYNAMAKLA
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Kılıçdaroğlu mertsen çık söyle, adamsan kararını açıkla: Aday mısın değil misin? Neyi bekliyorsun? Er meydanına çıkacak cesaretin var mı?" diyerek meydan okudu.

Bahçeli'nin açıklamalarından satır baÅŸları:

Adım adım 2023, ilçe ilçe aydınlatma temasıyla icra ettiÄŸimiz çalışmaların etkinliÄŸi günden güne derinlik kazanmaktadır. Tıpkı vatan nöbeti tutan bir kahraman edasıyla milletimize hizmet aÅŸkıyla dolup taşıyoruz. 2023 yılında müstesna bir demokrasi ÅŸöleni kutlanacaktır. Kısır gündemlere sıkışmıyoruz, algı operasyonlarına bakmıyoruz, siyaset cambazlarına aldanmıyoruz, sahte ve düzmece anketlere hiç takılmıyoruz.

"ALAYI BÄ°RDEN ÜZERÄ°MÄ°ZE GELSÄ°N"

MHP'nin oy oranını düÅŸük gösterenlere diyoruz ki sizler bizi yok sayacaksanız, Allah'ın izniyle bir daha çok ağırlığımızı koyacağız. Ellerinden ne geliyorsa onu yapsınlar, hangi talimatı almışlarsa durmasınlar tatbik etsinler. Alayı birden üzerimize gelsinler. Güdümlü anket ÅŸirketlerinin hepsi ayağımızın altında paspastır. Ankette doÄŸmadık ki anketsiz ölelim. Dava ve siyasi mücadelemizi kundaklamak için ellerini ovuÅŸturanlara Türk milleti gününü gösterecek. Cumhur baÅŸkanını seçecek o da Recep Tayyip ErdoÄŸan olacaktır. 

Bizim durmamız demek TürklüÄŸün susması demek. Ne duracağız ne de yılacağız. 

"KEFENÄ° KENDÄ°LERÄ° GÄ°YECEK"

Milletimiz görsün yeter diyoruz, Allah'ımız bilsin ve takdir etsin diyoruz. MHP, önüne bakıyor ve mücadelesine odaklanıyor. Gerçek anketi yapacak olan asıl güç millettir. Hiçkimse suyu bulandırma sinsiliÄŸine kapılmasın. Bu yolun sonu çıkmaz sokaktır. MHP'ye kefen biçenler günü geldiÄŸinde o kefeni kendi giyecek. 

Henüz CumhurbaÅŸkanı adayını dahi açıklamayan Zillet Ä°ttifakı'na milletimizin yüzü dönüktür. 6'lı masaya Türk milletinin itibarı yoktur. Bu masa ihanetin ve hezimetin masasıdır. 

"ENFLASYON CANAVARINA YENÄ°Åž DÜÅžMEYECEĞİZ"

DeÄŸerli dava arkadaÅŸlarım ilkeli siyaset önümüzdeki engellerin aşılmasında bir fırsattır. Aziz milletimizin maceralara kapılması asla düÅŸünülemeyecektir. Hiçbir vatandaşımız enflasyon canavarına yenik düÅŸmeyecektir. Bu kapsamda hükümet dikkatli ve dengeli mücadelenin içindendir. 

Ekonomik bağımsızlığını tehdit eden, vatandaşlarımızın alın terine musallat olanlara seyirci kalınmayacaktır.

Biz kriz severleri güldürmeyeceÄŸiz, kaos bekçilerini keyiflendirmeyeceÄŸiz, ekmeÄŸimize göz koyanları affetmeyeceÄŸiz. Türkiye'ye güven duyan sonunda kazanacaktır. 

Ekonomik ve siyasi istikbalimizin dönen çarkına çomak sokamayacaktır. Muzaffer ve müreffeh günlere hep birlikte ulaÅŸacağız.

"BAÅžI GÖVDESÄ°NDEN KOPARILACAK"

Güney sınırlarımız boyunca çatısı örünmek istenen terör devleti engellenmiÅŸ, ihanetin çıkış noktaları kapatılmıştır. Türkiye, bölücü teröre müsaade etmeyeceÄŸini hem sınır içinde hem de sınır ötesinde güç kullanarak ve ÅŸehitler verecek kanıtlamıştır. Fitnenin başı gövdesinden koparılacak, kökü de kazınacaktır. Terörle mücadele bir millet kararıdır, karşı çıkanlar teröristlerin safındadır. GeçtiÄŸimiz hafta PKK/YPG'li bir elebaşı ABD'li bir yetkiliden silah aldıklarını açıklamıştır. Yardım ve yataklık halinde olan ülkeleri müttefiklik kategorisinde nasıl göreceÄŸiz? Hani terör bir insanlık suçuydu? Teröre destek veren hiçbir ülke insan haklarından, insanlık deÄŸerlerinden bahsedemez. 

"Ä°SVEÇ VE FÄ°NLANDÄ°YA HÜKÜMETLERÄ° ÖNCELÄ°KLE ELLERÄ°NE BULAÅžAN KANLARI YIKAMAK ZORUNDADIR"

Türkiye bugüne kadar NATO'nun destek tavrını maalesef yeterince görmemiÅŸtir. Bu deÄŸerlendirmemi abartılı bulanlar 1952 yılından bu yıla kadar NATO ile süregelen ittifaka milli bir duyarlılıkla baktıklarında gerçekleri görebilecektir. Ä°sveç ve Finlandiya'nın ittifak ortağı olmasına nasıl tamam diyelim? Türkiye'nin kuyusunu kazmak için nifak seferine çıkanlara karşı duyarsız kalmamız mümkün olmayacaktır. Ä°sveç ve Finlandiya hükümetleri öncelikle ellerine bulaÅŸan kanları yıkamak zorundadır.

Terör örgütü neredeyse, oralar Türkiye'nin ezici müdahalesine sahne olacaktır, bundan kaçış yoktur. Terör örgütü Fırat'ın doÄŸusundan da batısından da temizlenmelidir.

MÄ°ÇOTAKÄ°S'E SERT TEPKÄ°

Terör örgütü neredeyse, oralar Türkiye'nin ezici müdahalesine sahne olacaktır, bundan kaçış yoktur. Terör örgütü Fırat'ın doÄŸusundan da batısından da temizlenmelidir. Adaları ziyaret ederek Türkiye'yi tahrike yeltenen Miçotakis gerekirse silahlı bir çatışma ortamı yaratmak için provokasyon halindedir. Bizim dileÄŸimiz Ege'nin barış ve huzur denizi olmasıdır. Tam tersi olursa hesaplarına katlanacak sadece Miçotakis ve hükümeti olacaktır. Miçotakis bilmelidir ki el atına binen çok çabuk inecek güvendiÄŸi daÄŸlara da kar yaÄŸacaktır. Ege'de boÄŸulmak isteyen hiç durmasın çıksın karşımıza. Yunanistan hükümeti suçludur. 12 adanın yüzü ve yüreÄŸi de Türkiye'ye dönüktür.

"KILIÇDAROÄžLU 3 MAYMUNU OYNAMAKLA MEÅžGUL"

Türkiye terörle mücadeleyi muazzam bir iradeyle sürdürmektedir. CHP Genel BaÅŸkanı'nın gündemi bambaÅŸkadır. Devamlı 3 maymunu oynamakla meÅŸguldür. KılıçdaroÄŸlu'nun kimlerin dümen suyunda çırpındığını merak etmekte, bir cevap beklemektedir. DiÄŸer zillet partilerinin nerede hizalandıkları muammadır. CHP kayıptır, diÄŸer marjinal zillet partileri kenara çekilmiÅŸlerdir. BeÄŸenseler de beÄŸenmeseler de seçim zamanında yapılacaktır. Gerçekte milli güvenlik sorunu olan zillet ittifakının seçim güvenliÄŸiyle ilgili çaÄŸrıda bulunması tam bir piÅŸkinlik ve çeliÅŸkidir. Bu devletin hakimi varken, savcısı varken, polisi varken, zillet ittifakı sandık güvenliÄŸini hangi vasıtalarla saÄŸlamayı düÅŸünmektedir. DaÄŸdan indirecekleri teröristleri sandık başına mı dikecekler? Bunların elle tutulacak hiçbir projesi yoktur. GüçlendirilmiÅŸ parlamenter sistem ezberi dışında söyledikleri bir ÅŸey de yoktur. 

KılıçdaroÄŸlu mertsen çık söyle, adamsan kararını açıkla: Aday mısın deÄŸil misin? Neyi bekliyorsun? Er meydanına çıkacak cesaretin var mı? 

Bahçeli,Meclis,Grup,MHp

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024