Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1696 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   21 Haziran 2022 - 05:32

Bahçeliden Kılıçdaroğluna OLAY Cevab

Büyüt
Küçült
Bahçeliden Kılıçdaroğluna OLAY
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "'Kasım'da seçim olabilir' diyen Kılıçdaroğlu ya kendini kandırıyor, ya da paraşütsüz uçuyor. Bizim tavsiyemiz en yakın kliniğe müracaat etmesi ve tedavi altına alınmasıdır." dedi.

MHP Genel BaÅŸkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

Bahçeli'nin açıklamalarından öne çıkan baÅŸlıklar ÅŸöyle:

"Ä°nsanın olgunluÄŸu gibi siyasetin de olgunluÄŸundan bahsetmek mümkündür. OlgunlaÅŸmak demek, alınan kararların, taşınan kalplerin hassasiyet düzeyindeki tırmanışı demektir. Her rüzgara yelken açan, her telkine kapı aralayan bir siyaset anlayışının ne olgunluÄŸundan ne omurgalı duruÅŸundan söz edilebilir. Basit ve bayağı siyasetin ömrü piÅŸkinlikle gelip geçecektir.

Türk siyasetinin çözüm bekleyen en önemli sorunlarından birisi bu tip siyaset ve siyasetçi akımının varlığıdır. Bugün ne yaşıyorsak izleri dündedir. Bugün neyle karşılaşıyorsak hedefleri yarındadır. Hedefi büyük olanın inancı da büyüktür.

BAHÇELÄ°'DEN 2023 MESAJI

Maksat milletimizi güzelliklerin en güzeliyle buluÅŸturmaktır. Biz insan üstü bir gayretle çalışıyoruz, geceyi gündüze katıyoruz, azımızı çok yapmak için sürekli çabalıyoruz. Cumhuriyetin 100. yıldönümüne adım adım hazırlanıyoruz. Ä°nsanımızın yüreÄŸine yaÄŸmur gibi yağıyor, umutlarını yeÅŸertiyoruz. Sözümüzle, sevdamızla, samimiyetimizle, sabrımızla, sadakatimizle, saÄŸduyumuzla 2023'teki zafere yürüyoruz.

Çıkarsınlar adaylarını görsünler anyayı konyayı. Demokrasi er meydanıdır. Kolayca yıpranacak meçhul adayı çok arayıp aramadıkları böylesi bir akıl tutulmasına girdikleri de bir diÄŸer muamma olarak karşımıza çıkmaktadır. Aday kim olursa olsun CumhurbaÅŸkanımız sayın ErdoÄŸan yüzde 50'yi fersah fersah aÅŸan bir oy çokluÄŸu ile yeniden CumhurbaÅŸkanı seçilecektir.

Zillet ittifakının adayını açıklamamasında bilinçli bir taktik mi söz konusudur yoksa demir bir çatlak mı etkilidir. Çıkarsınlar adaylarını görsünler Hanya'yı Konya'yı. Kolayca yıpranacak meçhul bir adayı arayıp aramadıklarını, böylesi bir akıl tutulmasına düÅŸtükleri bir diÄŸer muammadır.

Ä°ntikam almak isteyenlerin tamamı KılıçdaroÄŸlu'nun arkasında kuyruÄŸa dizilmiÅŸtir. 'Kasım'da seçim olabilir' diyen KılıçdaroÄŸlu ya kendini kandırıyor, ya da paraÅŸütsüz uçuyor. Bizim tavsiyemiz en yakın kliniÄŸe müracaat etmesi ve tedavi altına alınmasıdır. Henüz ortak adayda anlaÅŸamayan birbirine çalım atmaktan haz alan, birbirlerinin aleyhine kulisleri kaynatan siyasi partilere Türkiyemizin emanet edilmesi, istikbalimizin hiçe sayılmasıdır.

"SÄ°NDÄ°RELLA EKONOMÄ°SÄ°NÄ°N SONUNA GELÄ°NMÄ°ÅžTÄ°R"

Kurallara dayalı uluslararası düzenin meydan okumalara maruz kaldığını; siyasi, ekonomik ve güvenlik alanlarında çatlakların yeni kırılmalarla geniÅŸlediÄŸine ÅŸahit oluyoruz. Ekonomik-politik sistemin insanlığın ihtiyaçlarını karşılamaktan uzaklaÅŸtığı görülmektedir.

Dünya kapsayıcı bir vizyona, adil, barışçıl politikalara muhtaçtır. Dünya genelinde gelir dağılımı eÅŸitsizliÄŸinden kaynaklanan refah kayıpları endiÅŸe vericidir. Karşımızdaki bu tablo küresel krizleri teÅŸvik etmiÅŸtir.

Milli ve manevi deÄŸerlerle bezenmiÅŸ bir ekonomik modele ihtiyaç olduÄŸu açıktır. Sindirella ekonominin sonuna gelinmiÅŸtir. Ahlaki olmayan, insani deÄŸerlerle baÄŸdaÅŸmayan piyasa uygulamalarını köklü bir ÅŸekilde sorgulamaktan, ekonomik, güvenlik, eÅŸitlik, özgürlük, adalet kapsamında revize etmedikten sonra varılacak yer yine krizdir. Ä°nsanlığın yeni bir vizyona ihtiyacı vardır.

"KÜRESEL EKONOMÄ° CÜCELEÅžMÄ°ÅžTÄ°R"

Ekolojik limitler çerçevesinde kalarak, ekonomik istikrarı yakalamak geleceÄŸin dünyasını daha mamur ve müreffeh hale taşıyacaktır. Uyuklayan bakışla altımızdan kayıp giden dünyayı seyretmemiz sorumluluk anlayışımızla ters düÅŸecektir.

Dünyaya karşı kapanmak ve içe dönmek demek, Allah'ın kelamını anlatmaktan ve savunmaktan vazgeçmek demektir. Buna da olurumuz yoktur, hep umutlu olacağız. Biz yeryüzünde unutulmuÅŸ bir savaşın kayıp askerleri deÄŸiliz. Ä°yiliÄŸin asıl manası bireysel deÄŸil toplumsal olmasıyla tezahür edecektir. Bugünkü tüketim toplumu küresel bir toplumdur. Ä°çinde zenginlik adalarıyla yoksulluk havuzları bulunmaktadır. Gemisi kurtaran kaptan iddiaları, yıkıcı rekabetler, sonlu bir hayat içinde sınırsız servet iÅŸtahı felaket habercisi haline dönüÅŸmüÅŸtür. Herkese fayda saÄŸlayacağı iddia edilen damlama ekonomisinin aslında bir dolandırıcılık olduÄŸu Oscar ödüllü bir iksidatçı tarafından itiraf edilmedi mi? Küresel ekonomi cücelemiÅŸtir, motoru teklemiÅŸtir.

Küresel ekonomi fırtınalı bir havada, bozuk pusulayla yolunu bulma çabasındadır. ABD, BirleÅŸik Krallık ve Almanya faiz silahına sarılmışlardır fakat silahtaki mermi azalmaktadır. Gıda ve enerji fiyatları küresel enflasyonu çıkarmaktadır.

TÜSÄ°AD'A Ä°SVEÇ VE FÄ°NLANDÄ°YA TEPKÄ°SÄ°

Mühim olan Türkiye'nin alacağı pozisyon, üstleneceÄŸi tarihi roldür. Türkiye ekonomisinde pireyi deve yapan siyasi sefillerin dünyanın nereden nereye geldiÄŸini göremedikleri ortadadır. Türkiye pozitif olarak ayrışırken yatırım, üretim alanlarında bir adım öne çıkmaktadır. Gıda krizinin bize yansımasını en aza çekmemiz mümkündür. Patates, soÄŸan, patlıcan fiyatlarını abartanlara diyorum ki biraz vicdanınız kaldıysa, kimin tarafında olduÄŸunuzu açıklayın.

Kimlerin deÄŸirmenine su taşıdığınızı söyleyin. Ä°ÅŸte görüyorsunuz TÜSÄ°AD BaÅŸkanı iÅŸi gücü bırakıp Ä°sveç ve Finlandiya'nın yanında saf tutmuÅŸ. TÜSÄ°AD'ın mensubiyet duyduÄŸu ülke neresidir. Bir kez olsun milli olsun. BoÅŸ yapmayın, Türk de olamıyorsanız bari insan olun. TÜSÄ°AD'ın selam durduÄŸu Ä°sveç, Kandil'in finans bankasına dönüÅŸmüÅŸtür. Zillet ittifakı ile Ä°sveç bu durumdan mutlu mudur? Brüksel'de toplanan NATO Savunma Bakanları toplantısında PKK'nın elindeki silahların Sayın Akar eliyle mutahaplarına gösterilmesi ihanet çetesinin nerelere ulaÅŸtığının göstergesidir. 

Ä°DAM CEZASI ÇIKIÅžI

Mahkemeler cinayet davalarında süratle karar vermeli, iyi hal indirimi veya bir baÅŸka sebeple canilerin ceza indirimine izin verilmemelidir. Gerekiyorsa idam cezası bile tartışmaya açılmalıdır. Kadınlara yönelik cinayetlerin tekrar tekrar gösterimine kesinlikle izin verilmemeli. Milli ve manevi deÄŸerlerimizi hedef alan dizi-filmler hayatımızı zehirlemektedir. Åžiddeti kışkırtan roller, aile birliÄŸimizi doÄŸrudan çürütme risk ve tehlikesi yaÅŸatmaktadır.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024