Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1320 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   06 Mayıs 2022 - 10:59

Bahçeli'den Ümit Özdağ'a çok sert sözler!

Büyüt
Küçült
Bahçeliden Ümit Özdağa çok sert
MHP Genel Başkanı Bahçeli, Süleyman Soylu'yu hedef alan Ümit Özdağ'a sert tepki göstererek, "Bu pis bir kumpas, bayağı bir tezgah, küstah bir tertip ve beyhude bir çırpınıştır." dedi.

HP Genel BaÅŸkanı Devlet Bahçeli, sosyal medya hesabından önemli açıklamalarda bulundu. Bahçeli, Ümit ÖzdaÄŸ'ın Ä°çiÅŸleri Bakanı Süleyman Soylu'yu hedef almasına çok sert tepki gösterdi.

Devlet Bahçeli'nin açıklamaları ÅŸöyle:

"Türkiye’miz maksadı bulanık, meÅŸrebi buruÅŸuk, meselesi bunalım çıkarmak olan müflis odaklar eliyle karanlık bir ortama sürüklenmek, kavga ve kargaÅŸa iklimine sokulmak istenmektedir. Kaldı ki dış tazyik ve telkinlerin refakatiyle Türkiye Cumhuriyeti’ne meydan okunmaktadır. Türk milleti geliÅŸmeleri kaygıyla takip etmektedir. Nereye ve hangi çevrelere hizmetkarlık yaptıkları sır olmayan menfur zihniyetlerin siyasi kamuflaja bürünerek sokak üslubuna heveslenmeleri, bu vesileyle toplum huzurunu zehirleme teÅŸebbüsleri çok ciddi bir tehdittir.

Sayın Ä°çiÅŸleri Bakanımızın ve Ä°çiÅŸleri Bakanlığımızın hedef alınması, saat 11 randevusuyla bakanlık çevresine yığınak yapılması vaka-ı adiyeden bir olay ÅŸeklinde görülemeyecektir. Bu pis bir kumpas, bayağı bir tezgah, küstah bir tertip ve beyhude bir çırpınıştır.

ALÇAK BÄ°R KOMPLODUR!

Åžu hususu herkes bilmelidir: Türkiye’nin terörle mücadeleyi yurt içinde ve yurt dışında kararlılıkla ve kahramanca icra ettiÄŸi bir dönemde milli güvenliÄŸimizi müdafaa, milli bekamızı muhafaza eden kurum ve kuruluÅŸların iÄŸrenç polemiklerin içine çekilmesi alçak bir komplodur.

Türkiye’nin terör kamburundan kurtulması için insanüstü bir çaba sarfeden devlet ve siyaset adamlarımızı, tıpkı terör örgütlerinin aÄŸzıyla hedef tahtasına koyanlar tarih huzurunda büyük bir vebalin altındadır. Hiç kimse terbiyesizlik yapmasın, herkes sınırını ve yerini bilsin.

BaÅŸta Ä°çiÅŸleri Bakanımız olmak üzere terörle mücadeleyi inançla, imanla ve iradeyle yürüten kim varsa milletimizin desteÄŸi sonuna kadar arkalarındadır. Bu saygın isimlere kim ya da kimler hakarete yeltenmiÅŸse hepsini birden ÅŸiddetle kınadığımız ve kınayacağımız tartışmasızdır.

Ä°çiÅŸleri Bakanımızın ismi Süleyman Soylu’dur. Bakanlık önünde pespaye görüntüler eÅŸliÄŸinde magandalık yapanlar, anarÅŸist yöntemlere müracaat edenler ateÅŸle oynayan provokatörlerdir. Türk milleti Soylu duruÅŸu da bilmekte, lekeli ve gölgeli müfterileri de görmektedir.

Biz herkesin ederini de, giderini de, ciÄŸerini de iyi biliriz. Sudan sebeplerle, fuzuli polemiklerle, sipariÅŸ gayelerle Türk devletine cephe açıp terör örgütlerinin ümidi olanlara bu aziz vatanı heba ve heder ettirmeyiz."





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024