Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 888 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   03 Mart 2023 - 08:57

CHP VE HDP MYK larını olağanüstü topluyor

Büyüt
Küçült
CHP VE HDP  MYK larını olağanüstü
Siyasette İYİ Parti lideri Akşener‘in açıklamaları sonrası başlayan hareketlilik sürüyor. CHP’nin ardından HDP de olağanüstü MYK‘yı toplama kararı aldı.

 İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener‘in masayla ipleri koparan açıklamaları HDP yarın saat 14.00’te olağanüstü MYK’sını toplama kararı aldı. Akşener’in kararı sonrası CHP’de olağanüstü MYK’yı toplama kararı almıştı.

Millet İttifakı liderlerinin cumhurbaşkanı adayı konusunu masaya yatırdığı toplantısı dün tamamlandı. Altı liderin cumhurbaşkanı adayını açıklamak için pazartesiyi işaret etti. Akşener ise bugün Genel İdare Kurulu’nu topladı. Toplantı sonrası açıklama yapan Akşener, ABB Başkanı Mansur Yavaş ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na adaylık çağrısında bulundu. Akşener “Altılı Masa, ortak akıl platformu olmaktan çıktı. Noter masasına döndü. Ne bir kumar ne de bir noter masasında olmayacağız” dedi.

HDP ,chp ,MYK, Olağanüstü toplantı





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024