Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 3429 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   05 Şubat 2015 - 07:57

Demirtaş İstanbuldan mı aday oluyor?

Büyüt
Küçült
Demirtaş İstanbuldan mı aday

İşte Selahattin Demirtaşın yaptığı o açıklamalardan satır başları...

*Sağ olsunlar seçmenlerimiz beni her yerde yanlarında görmek istiyor, bundan onur duyuyorum ama Hakkariden aday olamayabilirim.

*Hakkari milletvekiliyim. Doğrusu, benim mahçubiyet duyduğum bir kent, borcumu ödeyemeyeceğim. Hizmet veremedim, gidip gelemedim.

*Kılıçdaroğlu HDP AKP ile anlaştı, bundan parti olarak seçime giriyor, vekillikleri armağan ediyor diyor. Buyurun, anlatalım.

*Devleti niye bu kadar olağanüstü yetkilerle donatıyorsunuz ki? Hani ileri demokrasiydi? 

*İç güvenlik denilen, aslında iç güvensizlik getiren tasarıya karşı iç tüzük ne sağlıyorsa engellemek için, onu yapacağız.

*Sonra polisin öldürdüğü ortaya çıktı, Başbakan özür diledi mi? Öylesine muktedir hissediyorlar ki, çocuk ölmüş umurunda değil.

*Başbakan Kesinlikle polis müdahalesi yok dedi. Ya başbakan yalan söylüyor ya da Cizredeki birimler yalan yanlış bilgi veriyor.

*Hükümet Cizrede kontrol edemediği bir güçle provokasyon yapıyor. 12 yaşında çocuk öldürüldü, Ala Polis müdahalesi yok dedi.

*Tek başına kurtuluş yok. Kürt özgür olmasa Türk, Türk özgür olmasa Kürt nasıl özgür olacak? Peki açlık, yoksulluğumuz ne olacak?

*İmralıdaki müzakereler şeffaf olmalıdır. Hükümet buna yanaşmıyor. Ben ve partim sonuna kadar şeffaflıktan yanayız

*AKP ile anlaştığımız dedikodu ve iftiradır. Özellikle Davutoğlunun buna sessiz kalmasına şaşırıyorum. Herhalde işine geliyor.

*Barajı aşamazsak gidip yerelde parlamento kurmak gibi bir durum yok. Demokratik haklarımızı kullanıp erken seçimi zorlarız.

*Barajı aşmasak da kıyamet kopmaz. Siyasetten çıkmış olmuyoruz ki. Erken seçim yapılması için çok ciddi kampanyalar yürütürüz.

*Bir trilyonluk Mercedes almış biniyor. Bir din adamı, yoksulluğun olduğu bir ülkede böyle yaparsa o ülkede arıza var demektir.

*Tüm kesimlerin temsilcileri aday profilimizde yer alsın diye uğraşıyoruz. Biz bir etnisitenin değil, tüm ezilenlerin partisiyiz.

*Sn Kadir İnanırla görüştük. Sağlık sorunu nedeniyle bize katılamayacak, ancak desteklerini iletti. 

*Anketler bizi yüzde 9-10 arasında gösteriyor. HDP çalışırsa barajı aşabilir.

*Selahattin Demirtaş: Bir partinin seçime girmesi anormal değildir, anormal olan bu barajdır. Anormallik var, o da dünyanın en yüksek seçim barajı.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024