Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1041 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   14 Eylül 2022 - 04:52

Erdoğan'dan 6'lı masa talimatı! 6+2

Büyüt
Küçült
Erdoğandan 6lı masa talimatı!
Başkan Erdoğan, 6'lı masanın aslında 8 ortağının olduğunu söyleyerek "Bu 6'lı masanın 7'nci ortağı PKK destekli HDP, 8'inci ortağı ise FETÖ'dür" ifadelerini kullandı. Erdoğan, kurmaylarına "Vatandaşa 6'lı masanın ortaklarını anlatın" dedi.

aÅŸkan Recep Tayyip ErdoÄŸan baÅŸkanlığında gerçekleÅŸtirilen AK Parti MKYK toplantısında DışiÅŸleri Bakanı Mevlüt ÇavuÅŸoÄŸlu ve Ä°çiÅŸleri Bakanı Süleyman Soylu sunum yaptı. Suriye'den Libya'ya dış politika konuları masaya yatırıldı.

BaÅŸkan ErdoÄŸan'ın, toplantıda 6'lı masa ile ilgili kurmaylarına çarpıcı deÄŸerlendirmelerde bulunduÄŸu da öÄŸrenildi.

'MÄ°LLETE ANLATIN' TALÄ°MATI

ErdoÄŸan, ÅŸöyle dedi:

"Sahada yoÄŸun çalışmalar devam ediyor. Bu 6'lı masanın 7'nci ortağı PKK destekli HDP, 8'nci ortağı da FETÖ'dür. Bunların adı ortada yok ama 7 ve 8'nci ortakları bunlar. VatandaÅŸa 6'lı masanın ortaklarını çok iyi anlatın. VatandaÅŸa 6'lı masanın ortaklarını anlatın. Ülkeyi buraya mı teslim edeceÄŸiz, Türkiye'yi maceraya sürüklemeden hizmet siyasetine devam mı edeceÄŸiz?

VatandaÅŸa bunları söyleyin. Dış politikada geldiÄŸimiz noktayı, yaÅŸadıklarımızı millete anlatın."

Toplantıda, dış politika konusunda deÄŸerlendirme yapan MKYK üyelerinin görüÅŸleri ise ÅŸöyle:

TÜRKÄ°YE'NÄ°N Ä°TÄ°BARI ARTTI

Bizim Türkiye olarak küresel güç odağı olmamız, diplomaside verdiÄŸimiz mücadele ve geldiÄŸimiz nokta olarak Türkiye'nin itibarı arttı. Åžu anda Ukrayna-Rusya arasındaki diplomatik çabamız Türkiye'nin önemini artırdı.

ERDOÄžAN'I TEBRÄ°K ETTÄ°LER

Yunanistan, mesajları aldığı ortada. Türkiye savunma sanayinde güçlendi. Bizim Rusya'ya yaklaşımımız, Rusya-Ukrayna arasındaki arabuluculuk rolümüz nedeniyle Avrupa liderleri tebrik ediyor. Fransa CumhurbaÅŸkanı bir konuÅŸmasında ErdoÄŸan'ı tebrik ediyorum.

ERMENÄ°STAN Ä°LE Ä°LÄ°ÅžKÄ°LER Ä°YÄ° NOKTAYA Ä°LERLÄ°YOR

Mısır ile iliÅŸkiler kendi iç politikalarından dolayı daha yavaÅŸ ilerliyor. Azerbaycan ile diyalog halinde olmamız nedeniyle Ermenistan'ın görüÅŸme talepleri var. Ä°liÅŸkiler iyi bir noktaya doÄŸru ilerliyor.  SABAH Gazetesi

6lı masa





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024