Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 686 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   24 Mayıs 2023 - 07:15

İçişleri ve Kültür Bakanlıkları Zafer Partisi'nin olacak

Büyüt
Küçült
İçişleri ve Kültür Bakanlıkları Zafer Partisinin
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleyeceklerini açıkladı. Zafer partisi bu destek karşılığında seçimin kazanılması durumunda İçişleri ve Kültür Bakanlıklarını alacak.

Zafer Partisi, 28 Mayıs’ta yapılacak cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçiminde Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekleme kararı aldı. Kemal kılıçdaroğlu ile Genel Merkez'de buluşan Özdağ, kararını kameralar karşısında açıkladı. 

Kılıçdaroğlu-Özdağ görüşmesi sonrası Zafer Partisi’nin alacağı bakanlıklar belli oldu. Sözcü'den Saygı Öztürk'ün haberine göre, İçişleri Bakanlığı ve Kültür Bakanlığı yanı sıra TİKA ile Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı da Zafer Partisi’nde olacak.

Sinyalini saatler önce vermişti

CHP Gençlik Kolları, "Suriyeliler gidecek" yazılarıyla duvarları boyadı, bu anları sosyal medya hesaplarından paylaştı. Paylaşımı alıntılayan Ümit Özdağ "Size Zafer Partisi’ndeki şablonları da verelim. Ve söz ben İçişleri Bakanı olarak yollayacağım. Saat 11:00'i bekleyin" diyerek İçişleri Bakanlığı'nı aldığını müjdelemişti. 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024