Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1462 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   31 Ağustos 2022 - 09:39

Kılıçdaroğlu: Ben bu ülkenin fakirine, sorunlarına talibim

Büyüt
Küçült
Kılıçdaroğlu: Ben bu ülkenin fakirine, sorunlarına
Bafra'da yaptığı konuşmada "Ben bu ülkenin beşli çetesine talip değilim. Ben bu ülkenin fakirine, sorunlarına talibim" diyen Kılıçdaroğlu, cumhurbaşkanının Millet İttifakı'nın adayı olacağını söyledi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, grup toplantısını Samsun'un Bafra ilçesinde yaptı. "Beşli çetelerin burnundan getireceğim" diyen Kılıçdaroğlu, 13. cumhurbaşkanının Millet İttifakı'nın adayı olacağını söyledi.

Kılıçdaroğlu'nun konuşmasından öne çıkanlar şunlar:

"Türkiye'nin yeni bir iklime ihtiyacı var. Kavgadan uzak durmaya, barışmaya, beraber olmaya, mücadele etmeye hepimizin ihtiyacı var. Çok ayrıştık, çok kamplaştık. Komşumuzun kimliğini sorgulamaya başladık. Buradan Türkiye'yi çekip çıkarmamız lazım. Ben Türkiye'de bu iklimi yaratmaya talibim ve mutlaka yaratacağım."

"KABAHAT BİZDE, SOFRANIZA OTURMADIK"

"Vezirköprü ve Bafra'da da bizim oyumuz çok düşük ama kabahati arayacaksak bizde. Gelmedik, sofranıza oturmadık. Ankara'da laflar ettik. Olmuyor. Olması gereken gideceksin vatandaşın ayağına. Bir derdi var mı yok mu onu parlamentoya taşıyacaksın."

"BEŞLİ ÇETENİN BURNUNDAN GETİRECEĞİM"

"Ben bu ülkenin beşli çetesine talip değilim. Ben bu ülkenin fakirine, sorunlarına talibim. Herkesin sorunlarını çözme konusunda irade ortaya koyarsak o zaman ülke gerginlikten kurtulur. Sorunu bilmek yetmez. Nasıl çözeceğini de anlatmak lazım. Çiftçinin sorununu biliyorum. Burada yıllarca çalışan şeker fabrikasının kapısına kilit vurulduğunu da biliyorum. 34 yıl sonra Türkiye ilk defa şeker ithal etti. Hepsi vardı, çetelere çalıştılar. Beşli çetelerin burnundan getireceğim. Paraları götürüyorlar, tamamını getireceğim. Bay Kemal de bunu seyredecek, yemezler. Tamamını geri getireceğim. Benim davam haramilerden bu milleti temizleme, ayıklama davasıdır. O nedenle benim mücadelem sizin mücadelenizdir."





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024