Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1264 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   16 Eylül 2022 - 09:15

Kılıçdaroğlundan Konuşmayın Talimatı

Büyüt
Küçült
Kılıçdaroğlundan Konuşmayın
CHP lideri Kılıçdaroğlu, parti yöneticilerine ve milletvekillerine, "Altılı masanın karar verdiği ve vereceği konularda, altı genel başkanın görüşmeleriyle ilgili değerlendirmede bulunulmaması" talimatı verdi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday olup olmaması, Halkların Demokratik Partisi’ne (HDP) bakanlık verilip verilmeyeceği tartışmaları siyaset ve ülke gündeminin ana konusu olmaya devam ediyor. Kemal Kılıçdaroğlu dışında kimlerin cumhurbaşkanı adayı olabileceği ve altılı masada çatlak olup olmadığı tartışılmaya devam ediyor.

KILIÇDAROĞLU: AÇIKLAMA YAPMAYIN

Medyascope'un CHP’li kaynaklara dayandırdığı habere göre Kemal Kılıçdaroğlu bu gelişmeler üzerine CHP Parti Meclisi, Merkez Yürütme Kurulu Üyeleri, genel başkan yardımcıları ve milletvekillerini uyardı. Kılıçdaroğlu’nun altılı masa liderlerinin görüştüğü ve görüşeceği konularda açıklama yapılmamasını istediği öğrenildi.

KILIÇDAROĞLU'NA YAKIN İSİM: KILIÇDAROĞLU ADAY OLMAZSA MASA DAĞILIR

Öte yandan, CHP'de Kılıçdaroğlu'na yakınlığıyla bilinen CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu, 6'lı masanın adayıyla ilgili dikkati çeken açıklamalar yaptı.

CHP'nin adayının "kesin olarak" Kılıçdaroğlu olduğunu söyleyen Kuşoğlu, Hürriyet'ten Hande Fırat'a şunları söyledi: 

"Aday, 6'lı masanın en büyük partisinden olmalı. Kılıçdaroğlu'nun adaylığının masada reddedilmesi Türkiye için ne anlama gelir, iyi değerlendirilmeli. Çalışkan, dürüst, birikimli. Buna rağmen olmazsa Alevi olduğu için reddedildi algısı yerleşecek. Bu durumda karşı çıkarlarsa masa dağılır. Kılıçdaroğlu dışında aday çıkarmak masanın dağılması anlamına gelir. en büyük partinin isteği olmazsa bozulur."





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024