Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 831 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   06 Mart 2023 - 06:20

Meral Akşener toplantıya gidiyor!

Büyüt
Küçült
Meral Akşener toplantıya
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, kendisini ziyaret eden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a yeni teklifte bulundu. İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, Meral Akşener'in her iki belediye başkanına cumhurbaşkanı yardımcısı olmaları için önerilerde bulunduklarını aktardı.

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ın İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i ziyaretlerinin ardından açıklama yaptı. Zorlu, Meral Akşener'in her iki belediye başkanına cumhurbaşkanı yardımcısı olmaları için önerilerde bulunduklarını aktardı. Zorlu, şunları dedi:

- Sayın genel başkanımız daha önce mutabık kaldığımız konularında müzakere süreci yönetmiştir. Milletin sesi milletin iradesi olma sesini en başından duyan genel başkanımız milletimizin yine sesi doğrultusunda yeni bir kuşatıcı kapsayıcı öneriyle millet ittifakına önerisini sunmuştur.

- Büyükşehir belediye başkanlarımız sayın genel başkanımızı ziyaret etti. Bu ziyaret sırasında her iki başkanımıza seçilecek cumhurbaşkanının yetkili icracı iki cumhurbaşkanı yardımcısı olmaları konusunda kendilerine önerilerini iletmiştir.

- Bu önerileri Sayın genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'na aktaracak. (Meral Akşener’in Millet İttifakı toplantısına katılıp katılmayacağına ilişkin) Katılmasını bekliyor ve umut ediyoruz.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024