Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 898 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   31 Mayıs 2023 - 07:39

MHP den Yargıya Kılıçdaroğlu Çağrısı

Büyüt
Küçült
MHP den Yargıya Kılıçdaroğlu
Yargıya flaş Kılıçdaroğlu çağrısı: Dokunulmazlığı sona erdi!

MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yeni dönemde milletvekili olmadığını hatırlatarak, hakkında dava açılabileceğini belirtti.

Yıldız, Twitter'dan paylaştığı mesajında Kılıçdaroğlu hakkında 28 fezlekenin olduğunu hatırlattı ve bunların iddianameye dönüştürülerek kamu davası açılması için başsavcılıklara seslendi.

Yıldız, paylaşımında, şu ifadeleri kullandı:

“Milletvekilleri 2 Haziran’da yemin edecek.CHP genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun milletvekili olmadığı için dokunulmazlığı sona erdi. Hakkında düzenlenmiş  Fezlekeler anayasa ve adalet Komisyonu raflarında bekliyor.

Cumhuriyet başsavcılıkları, hakaret,tehdit,iftira, suç ve suçluyu övmek, adli yargılamayı etkilemeye teşebbüs, kurul halinde çalışan kamu görevlilerine,görevinden dolayı hakaret, halkı kin ve düşmanlığa tahrik, terör örgütü propagandası gibi çeşitli suçlardan hazırlanmış…

28 adet Fezlekeyi  iddianameye dönüştürerek kamu davası açabilir. Daha önce açılmış ancak  dokunulmazlık nedeniyle durdurulan davalar kaldığı yerden devam eder.”

MHP ,Feti Yıldız ,Yargı ,Dokunulmazlık ,Kılıçdaroğlu , Dava





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024