Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 799 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   10 Mart 2023 - 04:14

Muharrem İnce:Muharrem İnce

Büyüt
Küçült
Muharrem İnce:Muharrem
CHP'den kendisine herhangi bir görüşme teklifi gelmediğini belirten İnce, "Peki, gelirse nasıl yaklaşırsınız?" sorusuna "Yani şimdi buna bir şey söylesem, 'Bana teklif gelsin' demek gibi anlaşılır. Gelmeyen bir teklif üzerine konuşulmaz ki. Bana hiçbir teklif gelmedi. Giderim ya da gitmem. Ben herkesle görüşürüm ama gelmiş olan bir teklif yok" yanıtını verdi.

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na geçtiğimiz günlerde CHP'nin eski Genel Başkanları Altan Öymen ve Hikmet Çetin ile eski SHP Genel Başkanı Murat Karayalçın tarafından gerçekleştirilen tebrik ziyaretiyle ilgili dikkat çeken bir iddia ortaya atılmıştı.

İNCE'YE MİLLETVEKİLİ ADAYLIĞI TEKLİF EDİLECEK İDDİASI

Görüşme sırasında Öymen ile Çetin'in, Kılıçdaroğlu'na Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin CHP listelerinden milletvekili adayı olarak gösterilmesini teklif ettikleri öne sürülmüştü.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024