Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1333 kez okundu. | Teknoloji Haberleri
Haberin Tarihi :   31 Mart 2015 - 08:38

Kemikleri hayatını anlatacak

Büyüt
Küçült
Kemikleri hayatını
Teknoloji Haberleri › Kemikleri hayatını anlatacak haberi

Teknolojinin gelişmesiyle beraber 1485 yılında öldürülen İngiliz Kral 3. Richardın iskeletini 5 asır sonra sırrını çözen bilim insanları, şimdi de ünlü İngiliz yazar William Shakespeareın gizli dünyasını gün yüzüne çıkarmaya hazırlanıyor.

Akademi dünyası, Kutsal Trinity Kilisesine gömülen Shakespeareın iskeletini araştırmaya en kısa zamanda başlayacağını açıkladı. Güney Afrikanın Witwatersrand Üniversitesinden Francis Thackeray, yapacakları incelemenin ilginç sonuçlarının olacağını belirtti. Yazarın kemiklerinin hayatını anlatacağını iddia edildi.

Thackeray “Yapacağımız kemik analizleri, Shakspeareın 52 yaşında neden ölüme gittiğini, yazarın ne yediği ve ne içtiği ile ilgili bir çok detayı gün yüzüne çıkaracağına inanıyorum” dedi.

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024