Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1686 kez okundu. | Teknoloji Haberleri
Haberin Tarihi :   31 Mart 2015 - 08:38

Samsung SUHD TVler Galaxy Note Edge hediyeli

Büyüt
Küçült
Samsung SUHD TVler Galaxy Note Edge
Teknoloji Haberleri › Samsung SUHD TVler Galaxy Note Edge hediyeli haberi

Samsung Electronics, eşşiz kavisli ekranı ve işlevselliğiyle devrim niteliğinde bir mobil deneyim sunan Galaxy Note Edge hediye ediyor.

Samsung Electronics, 20 Mart-5 Nisan tarihleri arasında, UE55JS9000, UE65JS9000, UE78JS9500 ve SUHD TV modellerinden birini ön sipariş ile satın alan tüketicilerine, eşşiz kavisli ekranı ve işlevselliğiyle devrim niteliğinde bir mobil deneyim sunan Galaxy Note Edgei hediye ediyor. JS9000 ve JS9500 55 inç ve üzeri SUHD TVler, Nano Kristal teknolojisi sayesinde daha fazla renk, gösterişli parlaklık, gerçekçi detaylar ve yüksek kontrast ile üstün bir görüntü kalitesi sunuyor.

Ön sipariş kampanyasından 20 Mart-5 Nisan arasında kampanya dahilindeki modelleri satın alarak, katılım adımlarını başarılı şekilde tamamlayan ve en geç 14 Mayıs tarihine kadar ürün kurulumunu yaptıran tüketiciler yararlanabilecek. 

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024