Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 15011 kez okundu. | Yerel Haberleri
Haberin Tarihi :   16 Mart 2014 - 22:52

Sümbülefendi Mahallesine bir Hanımefendi ADAY!!!

Büyüt
Küçült
Sümbülefendi Mahallesine bir Hanımefendi
4 dönemdir Muhtarlık yapan Sümbülefendi Mahallesi Muhtarı Halil Şen in aday olmayacağını açıklamasından sonra Mahalle muhtar adayları çalışmalarını hızlandırdı.

Mevcut muhtar Halil şen in bu dönem aday olmaması üzerine sümbülefendi mahallesine bir hanımefendi talip,Başbakanın 8 mart dünya kadınlar gününde yaptığı açıklamasında, hanım kardeşlerimiz sizleride bu yerel yarışta gerek muhtar adayı olarak gerekse belediye meclislerinde görmek bizi onure eder,söylemi üzerine bu uğurda yol katetmeye hazır olduğunu bizimle paylaşan Sümbülefendi mahallesi muhtar adayı REŞİDE AYGÜN ü kısaca tanıyalım;

1981 istanbul Fatih sümbülefendi mahallesi doğumludur.Selçuk kız meslek lisesi çocuk gelişimi bölümü mezunudur.aslen Kastamonu Devrekanilidir.16 yıllık evli ve iki çocuk annesi olan REŞİDE AYGÜN eşi ile beraber kendilerine ait restaurant işletmektedir. çeşitli sosyal ve sivil toplum kuruluşlarında görev yapan REŞİDE AYGÜN misyonunun muasır medeniyetler seviyesinde bir sümbülefendi,vizyonunun ise çehresini bizler için yeniden rehabilite edeceğimiz bir sümbülefendi için hizmete talip olduğunu söyledi.kendisine fatih aktuel haber ekibi olarak çalışmalarında başarılar diliyoruz.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024