Kalite ve tasarımın yeni adı: Empera
Premium marka olarak tasarlanan ve Türkiyeden çıkan bir dünya markası olmayı hedefleyen Empera, 25 milyon dolar yatırımla iki yıl boyunca süren araştırma ve çalışmal
Premium marka olarak tasarlanan ve Türkiyeden çıkan bir dünya markası olmayı hedefleyen Empera, 25 milyon dolar yatırımla iki yıl boyunca süren araştırma ve çalışmaların sonucunda hayata geçirildi.
Gaziantepte 1984 yılında kurulan ve 30 yılı aşkın bir süredir yerli ve yabancı markalara fason üretim yapan Hacı Mehdi Kaplan ve ailesinin kendine ait ilk halı markası Empera, tüketicilerle buluşuyor.
Empera A.Ş.nin Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Kaplan, grup olarak 30 yıldan fazladır yerli ve yabancı markalara fason üretim yaptıklarını belirterek Artık kendi markamızı da üretme zamanı gelmişti diyor. Yurt dışı ve yurt içi halı pazarlarını çok yakından takip ettiklerini söyleyen Kaplan Pazara, konumlandırması çok doğru bir marka ile girmek için 2 yıldır çalışıyoruz. Dünyada ve Türkiyede B SES grubuna özel çok fazla halı markası olmadığını gördük. Bu yüzden Empera markasını, premium marka olarak konumlandırmaya karar verdik. Hayatına değer katmayı bilen, zevk sahibi ve tasarım sever kadınlar halıda aradıkları özellikleri, kaliteyi ve tasarımı Emperada bulacaklar diyor.
2016 yılında Türkiyede evlere girecek 30 milyon metrekare halının yüzde 5inin Empera olmasını hedeflediklerini söyleyen Ömer Kaplan, 3 yıl içinde markalar bazında, 5 yıl içinde de üreticiler bazında pazar lideri olmak istiyoruz. Tabii Empera ile asıl hedefimiz dünya diyor.
Dünyanın makine halısı ihtiyacını karşılayan en büyük üretici olan Türkiyeden bir dünya markası çıkması gerektiğini belirten Ömer Kaplan 30 yıldır makine halısı üretiyoruz. Kendi markamızla yurt içi ve yurt dışı pazarlarda yer alma vaktimiz geldi. Tüketicilerin nabzını yoklamak için Empera ürünlerini Sydneyde ve New Yorkta görücüye çıkardık. Çok güzel tepkiler aldık. Daha Türkiyede pazara sunmadan 3 kıtada satılamaya başlanan bir markadır Empera. Evinin dekorasyonuna önem veren stil sahibi kadınların ilgisini çekmek ve takdirini kazanmak için Emperada; tasarıma, inovasyona, Ar-Geye ve marka yönetimine çok yatırım yaptık. Empera ile halı sektöründe çığır açacağımızı düşünüyoruz diyor.
Yorumlar (0)
Yorum Yaz
Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.
Benzer Haberler
Özgü Özel in Yeni Partisinin Logo ve İsmi Sızdı. İşte O logo
zgür Özel ve ekibinin yeni partiye geçeceği iddiaları gündemdeki yerini korurken, Özel'in yeni...
Bakan Tunç'tan yeni düzenleme açıklaması!
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç yeni İnfaz düzenlemesine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Yeni...
Sağlık kurumlarına kalite cezası yağdı
Sağlık Hizmetleri Genel Müdürü Doğan Ünal, sağlık kurumlarının...
EKONOMİ Haberleri
TümüENAG : Yıllık Enflasyonda %46,61 Artış
Ekonomi kamuoyunun merakla beklediği veriler açıklandı. Bağımsız akademisyenler ve...
Polisan Japonlara Stıldı.
Marmara Holding'in elinde bulunan yüzde 50'lik payın 93 milyon dolar karşılığında Japon devine...
Borsa Dibin dibini gördü.
Borsa İstanbul’da haftanın ilk işlem gününde satış baskısı sertleşti. BIST 100 endeksi yüzde 3’ü...
Altın Fiyatları Neden Düşüşte
Küresel piyasalarda altının ons fiyatı, artan tahvil getirileri ve yükselen petrol fiyatlarının...
Perşembe günü mazota indirim geliyor.
Sektör temsilcilerinden edinilen bilgilere göre, bugün gece yarısından itibaren (24 Eylül...
ENAG Enflayon Yüzde 49.03
(ENAG), merakla beklenen Ağustos 2026 dönemine ait tüketici fiyat endeksi (E-TÜFE) verilerini...
İnternetten alışverişinde İadeler için yeni uygulama
Taslakla birlikte kargo süreçlerinden veri taşınmasına, reklam uygulamalarından sosyal dayanışma...
Kayyım atanan şirket sayısı bin 184'e yükseldi
Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında, kurumun kayyım...
Motorine Salı Günü İndirim Geliyor.
Orta Doğu'dan gelen anlaşma haberleriyle birlikte petrol fiyatlarında yaşanan düşüş, akaryakıt...
İşte Mayıs ayı enflasyonu
"Mayıs ayı enflasyon rakamları açıklandı. TÜİK verilerine göre enflasyon mayıs ayında yüzde 1,71...
Benzin, motorin ve LPG indirimi kesinleşti
Petrolün varil fiyatı 90'lara düştü. Bu düşüş, benzin, LPG ve motorin fiyatlarına indirim...
Finansal İstikrar Komitesi toplandı
Finansal İstikrar Komitesi, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek başkanlığında olağanüstü...




