BORSA
BIST 100 13.536,84 %4,76
Altın 6.785,55 ₺/gr %0,53
Bitcoin $71.835 %4,65
Dolar 44,53 ₺ %0,19
Euro 52,06 ₺ %0,47
Sterlin 59,85 ₺ %0,73
Gümüş 107,90 ₺/gr %3,04
Ethereum $2.228,74 %6,33
İsviçre Frangı 56,32 ₺ %0,70
Kanada Doları 32,17 ₺ %0,12
Avustralya Doları 31,41 ₺ %0,92
Japon Yeni 0,00 ₺ %0,01
Suudi Riyali 11,88 ₺ %0,12
BAE Dirhemi 12,12 ₺ %0,19
Rus Rublesi 0,57 ₺ %0,23
Çin Yuanı 6,52 ₺ %0,18
ANKARA 1°C 6.785,55 ₺/gr 44,53 ₺ 52,06 ₺
Anasayfa GÜNCEL Başkan Topbaştan Dudullu-Bostancı metrosu müjdesi

Başkan Topbaştan Dudullu-Bostancı metrosu müjdesi

Güncel Haberleri › Başkan Topbaştan Dudullu-Bostancı metrosu müjdesi haberi AK Parti Ümraniye İlçe Başkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezi açılışına katılan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı

24.04.2015 - 22:15 YAYINLANMA
4 DK OKUNMA SÜRESİ
Google News
Başkan Topbaştan Dudullu-Bostancı metrosu müjdesi
Güncel Haberleri ›
Başkan Topbaştan Dudullu-Bostancı metrosu müjdesi haberi

AK Parti Ümraniye İlçe Başkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezi açılışına katılan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Kadir Topbaş, Dudullu-Bostancı Metro hattının 15 gün sonra ihalesinin yapılıp en kısa sürede tamamlanarak hizmete açılacağının müjdesini verdi.

İHA
İlgili Foto Galeriler
Levent-Hisarüstü metro açılış töreninden kareler
AK Parti Ümraniye İlçe Başkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezi, Çevre ve Şehircilik Bakanı ve AK Parti İstanbul 1inci Bölge Milletvekili Adayı İdris Güllücenin katılımı ile açıldı. Programa Bakan Güllücenin yanı sıra, AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Kadir Topbaş, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, İstanbul 1inci Bölge milletvekilli adayları ve çok sayıda partili katıldı. Partililer tarafından gerçekleştirilen açılışın ardından vatandaşlara karanfil dağıtıldı.

BAKAN GÜLLÜCE, HERKESİ 7 HAZİRAN GÜNÜ BAŞARIYI KUTLAMAYA DAVET ETTİ

Bakan Güllüce muhalefetin seçim çalışmalarını eleştirerek, “7 Haziran seçimlerine bin 100 küsur saat kaldı. Bin 100 küsur saat sonra bu millet şuna karar vermiş olacak. Demiş olacak ki; ben AK Partiye şunun için oy verdim. Siz sadece dağıtmak vaat ettiniz. Siz sadece AK Partinin kazandırdığı sofraya kurduklarını dağıtmayı vaat ettiniz. AK Parti ise hem onu dağıtmayı, hem büyütmeyi ve daha büyük projeleri vaat etti. 7 Haziran Günü hep beraber burada horon oynayacağız, halay onayacağız ve bütün dünya mazlumları da bizimle beraber oynayacaklar” şeklinde konuştu.

AK PARTİ YERELDE VE İKTİDARDA BAŞARILI İŞLERE İMZA ATTI
 
12 yılı aşkın süredir iktidarda ve yerel yönetimde başarılı işlere imza attıklarını belirten Topbaş, Şöyle bir geriye bakacak bir pencere olsa da görsek. Değerli kardeşlerim 4-5 katlı binalarda müteahhitler şu yazıyı yazıyordu, hidroforlu lüks daire diye yazıyordu. Su çıkmıyordu 4 katlı binaya şimdi gökdelenlerde su sorunu yaşanmıyor. Neydik ne olduk. Bunları sizler yaşadınız Türkiyenin kaderinin masaya yatırıldığı bir süreci yaşıyoruz şu anda. Her şey söyleniyor, her şey tartışılıyor. Sayın Kılıçdaroğlu İstanbula adaylığında 2009‘da geldiğimde 600 lira vereceğim dedi. İktidara gelirsem de dört yılda neler yapacağımızı görürsünüz diyor. Allah korusun. 100er lira verseydi de işte örnek deseydi. Bizler böyle bir yönetim koyuyoruz diye konuştu.
Topbaş, şöyle devam etti: Geçmiş dönemde Kayseriye liman yapacağım diyen siyasetçiler vardı bu ülkede. Ümraniyeye metro gelir diye bir hayal olabilir miydi? Düşünebilir miydiniz? Geçmişte, eski yaşayanlara söylüyorum. Hayal dahi edemezdik. Bir köyken bu kadar gelişti.

İSTANBULA YENİ METRO MÜJDESİ

Açılışta yeni bir metro hattı müjdesi veren Topbaş, Metro inşaatı 15 gün sonra ihalesini yapacağımız Dudullu- Bostancı Metrosu. Bu yıl temelini atacağız inşallah. Bu seçim merkezi, irtibat bürosu aslında sizin merkeziniz. Kararınızı ona göre veriniz. İdeolojik saplantılar, futbol takımı tutar gibi taraftarlık, ülkeyi batırır. Sıkıntıya götürür. Türkiyenin itibarını şu anda gezdiğim ülkelerde görüyorum. Daha çok güçlenmesi sizin elinizde, yarınlar sizin elinizde. Hayırlı olsun ifadelerini kullandı. 

Yorumlar (0)

Yorumlar yükleniyor...

Yorum Yaz

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

0/1000
Güvenlik Kodu

GÜNCEL Haberleri

Tümü

Hüsamettin Cindoruk vefat etti

Eski Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Hüsamettin Cindoruk, kim tarafından ve nasıl tedavi...

3 gün önce

İran'ın Dondurulmuş varlıklar serbest bırakılacak

İran'ın dondurulmuş varlıklarının serbest bırakılması şartı ABD tarafından kabul edildi.

3 gün önce

Kuzey Marmara Otoyolunda Kaza

Kuzey Marmara Otoyolu'nda bugün saat 15.00 sıralarında Arnavutköy'de etkili olan şiddetli dolu...

4 gün önce

Akaryakıta İndirimden Sonra Dev Zam

 Akaryakıt fiyatlarına yakın zamanda gelen indirimi takiben, yeni bir zam haberi gündeme geldi. 

4 gün önce

34 ilde IŞİD operasyonu

8 Nisan Çarşamba günü sosyal medya hesabında bir paylaşım yapan Adalet Bakanı Akın Gürlek ise...

5 gün önce

Ümit Erkol Gözaltına Alındı.

CHP Ankara İl Başkanı Ümit Erkol, İzmir'deki kooperatif soruşturması kapsamında Ankara'da...

5 gün önce

Bornova Belediye Başkanı gözaltına alındı.

"Rüşvet, yolsuzluk ve görevi kötüye kullanma" suçlarından tutuklanan eski Uşak Belediye Başkanı...

5 gün önce

İran'da peş peşe patlamalar

Dünya çapında ateşkesin bozulacağı yönündeki kanı doğru çıktı. Bu öğlen saatlerinde İran'a ait...

6 gün önce

BBC: Trump’a Ateşkesin Faturası Ağır Olacak

ABD Başkanı Donald Trump’ın İran ile son anda duyurduğu iki haftalık ateşkes, piyasalara nefes...

6 gün önce

Özdil Sözcü'den istifa ettiğini doğruladı!

Özdil, veda videosunda "bağımsız gazetecilik" vurgusu yaparken, siyasi baskılara ve parti...

7 gün önce

İstanbul'da İsrail Konsolosluğu önünde çatışma

Beşiktaş'ta İsrail Konsolosluğu'nun da bulunduğu binanın önünde silah sesleri duyuldu. Çıkan...

7 gün önce

Üsküdar Belediyesine Operasyon

Üsküdar Belediyesinde yapı ve iskan ruhsatı işlemlerinde usulsüzlük yapılarak rüşvet suçu...

7 gün önce