BOZDAĞ: Kandil Konusunda Her an her şey olabilir dedi
Muhaliflerin HDP ile kapalı kapılar ardından görüştüğünü ima eden bekir Bozdağ, HDP, Millet İttifakı ın doğrudan müttefikidir dedi. Bozdağ, Kandil operasyonu için ise Her an her şey olabilir dedi.
Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, Anadolu Ajansı (AA) Editör Masası da gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
\HDP, MİLLET İTTİFAKININ DOĞRUDAN MÜTTEFİKİDİR
Başbakan Yardımcısı Bozdağ, Millet İttifakı a ilişkin şu değerlendirmelerde bulundu:
Hepimiz biliyoruz ki karenin dışında da olsa HDP, Millet İttifakı ın doğrudan müttefikidir. Çok net söylüyorum, burası bir nefret, kin, husumet ittifakıdır, millet ittifakı değil.
BİR EKSİKLİK ÇIKARMA İMKANI YOK
Başbakan Yardımcısı Bozdağ, Fetullah Gülenin ABDden iade talebine ilişkin ise, Usule uygun olduğu için buradan bir eksiklik çıkarma imkanı yok. Geldiler, 5 saatten fazla inceleme yaptılar ve orada evrakları tek tek gördüler... Vicdanlı hakkaniyet sahibi olarak, Adalet Bakanlığı işi usulüne uygun yapmış, kitaba uygun yapmış, doğru düzgün istemiş, eksik olan bir şey yok... Burada ipe un seren ABD tarafıdır diye açıklama yapmalarını beklerdik. Türkiye, FETÖ/PDY elebaşı, teröristbaşı Gülenin iadesi konusunda ve Türkiyeye getirilip yargının önüne çıkarılması konusunda kararlıdır ifadelerini kullandı.
SİZİ ARAYAN AMERİKALI KİM?
CHP in Cumhurbaşkanı adayı Muharrem ince in Gülenin iadesine ilişkin iddialarına değinen Bozdağ, Sayın İnceye şu soruyu sormak gerekiyor. Sizi arayan Amerikalı kim, adı ne, unvanı ne, hangi şehirden aradı? Pensilvanyadan mı yoksa Washingtondan mı New York an mı aradı? dedi.
BÖLGEDE HER AN HER ŞEY OLABİLİR
Bozdağ, Bölgede her an her şey olabilir, daha önce de ifade ettik. Kandile operasyon dahil buna. Bundan sonraki süreçte hepsi mümkündür şeklinde konuştu.
BİR ORDU KOMUTANININ CUMHURBAŞKANINI ALKIŞLAMASINDAN DAHA DOĞAL NE OLABİLİR?\
İnce in, 2. Ordu Komutanı Korgeneral İsmail Metin Temelin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanı alkışlaması üzerine yaptığı yorumlarla ilgili Hükümet Sözcüsü Bozdağ, şöyle konuştu:
Bir ordu komutanının kendi silahlı kuvvetlerinin başkomutanını, cumhurbaşkanını, milletin birliğini temsil eden liderini alkışlamasından daha doğal ne olabilir? Onlar (CHPliler) Cumhurbaşkanı geldiği zaman Meclis e de saygısızlık yapıyorlar, oturuyorlar ve ayağa kalkmıyorlar. Bizim devlet geleneğimizde, aile kültürümüzde ve ahlakımızda devletin büyüğü geldiği zaman, devletin başı geldiği zaman, sevelim sevmeyelim, ayağa kalkmak, hürmet etmek ve saygı göstermek vardır ama bunlarda o kültür yok. İsmail Metin Temel, hem FETÖye hem PKKya hem YPGye hem PYDye hem DEAŞa, Türkiyeyi, Irakı, Suriyeyi dar eden, Zeytin Dalı Harekatıyla 5 bin civarında teröristi etkisiz hale getiren kahraman Mehmetçikin kahraman komutanı.
AŞIRI GÖRÜŞLERE SAHİP OLANLAR 50 ARTI 1İN OYUNU ALABİLİR Mİ?
Başbakan Yardımcısı Bozdağ, Irkçılar, ayrımcılar, faşistler, aşırı görüşlere sahip olanlar, bu ülkede yüzde 50 artı 1in oyunu alabilir mi? diye sordu.
Yorumlar (0)
Yorum Yaz
Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.
Benzer Haberler
Bakan Bozdağ'dan istihdam müjdesi geldi!
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Bakanlığa 22 bin 43 personel alımına ilişkin ilanların Resmi...
Bozdağ: Anayasanın 24. ve 41. maddesi değişecek
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, ''Başörtüsü için tek maddede değişiklik yapılmasına karar verildi''...
Bozdağ'dan İmamoğluna sert tepki
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun sözlerine ilişkin açıklamalarda bulunan...
GÜNCEL Haberleri
TümüYargıda rüşvet soruşturması
2022-2024 yılları arasında İstanbul’daki çeşitli adliyelerde görülen bazı dava ve soruşturmalara...
Gürlek'ten Şık'a Suç duyurusu ve Tazminat istemi davası
Bakan Gürlek'in avukatı tarafından yapılan açıklamada, Şık'ın iddiaları kesin bir dille...
Betül Sayan Kaya ve Eşi Etkin Pişmanlık için 2.2 milyar...
Fon soruşturmasındaki iddialar üzerine AK Parti Genel Başkan Yardımcılığı görevinden istifa eden...
Antalya'da fuhuş ve uyuşturucu operasyonu.
Antalya'nın Serik ilçesinde uyuşturucu ve fuhuş soruşturması kapsamında aralarında turizmci ve...
Tüm Hakemler İfadeye Çağrılıyor.
Hakem sınavları, görevlendirmeler ve klasmanlara ilişkin çarpıcı yazışmaların ortaya çıktığı...
Enver Altaylı İfadesinde Savcıyı Tehdit Etmiş.
Suçlamaları ve dijital delilleri reddeden Altaylı'nın, ifade sırasında Cumhuriyet Başsavcı...
Okul Saldırganının İfadeleri Kan Donduran Cinsten. İşte O...
Okul saldırısının faili 15 yaşındaki H.O.'nun ifadesinde, geçmişteki küresel katliamlardan ve...
Manisa'da okula silahlı saldırı
Manisa'da okula silahlı saldırı! 2'si ağır 11 öğrenci yaralandı, 4 kişi gözaltında
22 ilde C31K çetesine operasyonu!.
Ankara merkezli 22 ilde 'C31K' isimli yeni nesil dijital suç örgütüne düzenlenen eş zamanlı...
okullarda uyum haftası başladı.
2026-2027 eğitim öğretim yılı öncesinde okul öncesi, ilkokul 1 ve ortaokul 5'inci sınıf...
AHBAP a 5. Dalga Operasyon
Ahbap Derneği adına toplanan bağışların şüphelilerin hesaplarına aktarıldığı" iddiasına ilişkin...
Otoyol ve Köprüler 30 yıllığına özelleştiriliyor
Cumhurbaşkanı kararıyla 15 Temmuz Şehitler ve Fatih Sultan Mehmet Köprüleri ile otoyol ve çevre...




