Bu adam yarım saattir beni elliyor demişti
Otobüste kendisini taciz etmekle suçladığı adamın görüntülerini videoya çekerek sosyal medyada paylaşan Pırıl Polat, hakkkında açılan hakaret davasından beraat etti.
Otobüste kendisini taciz etmekle suçladığı adamın görüntülerini videoya çekerek sosyal medyada paylaşan Pırıl Polat, hakkkında açılan hakaret davasından beraat etti. Hakim, beraat kararında, 18 yaşındaki bir genç kız, hiçbir neden yokken bu şekilde bir eylemde bulunmaz dedi. Belediye otobüsünde 17 Eylül 2013 günü çekilen videoda, ayakta yolculuk yapan genç kız, hemen arkasındaki adamı cep telefonuyla görüntüleyerek bu kişi tarafından elle taciz edildiğini savunmuştu. Görüntülerdeki genç kız, Yanımda görmüş olduğunuz adam beni yarım saattir elliyor. Evet bu p... görün. İnşallah ananı da ellemişlerdir diyordu.
2 YIL 8 AY HAPİS
Haberin Videosu ´Otobüste taciz´ videosunda, şikyetçi erkek oldu startFlvPlayer_PostaV2(divFlvPlayer15490,15490,201403,15490-.jpg,1, 0,Otobüste taciz videosunda, şikyetçi erkek oldu);
O görüntüler sosyal medya ve haber sitelerine yansıyınca izlenme rekoru kırmıştı. Yapılan incelemenin ardından videoyu çeken kişinin 19 yaşındaki Pırıl Polat olduğu, taciz ettiği önü sürülen kişinin de Selahattin Alkan olduğu ortaya çıkmıştı. Görüntülerin ardından Fatih Sultan Mehmet Hastanesinde temizlik işçisi olarak çalışan Alkan savcılığa şikyette bulundu. Yapılan soruşturma kapsamında dava Pırıl Polata açıldı. Soruşturmayı yürüten savcı, Polatın sövmek suretiyle Alkanın onur, şeref ve saygınlığına saldırıda bulunduğu kanaatine vararak hakaret suçundan yargılanmasını talep etti. Görüntülerin internet ortamında yayınlanması nedeniyle cezada artırım istenmesi üzerine genç kız 2 yıl 8 aya kadar hapis istemiyle yargılanmaya başlandı.
İŞİNDEN OLDU
Anadolu 48. Asliye Ceza Mahkemesindeki duruşmada şikayetçi Selahattin Alkan, Otobüs kalabalıktı. O nedenle girişte kalabildim. Birkaç durak sonra yanımda bir genç kızın küfürlü konuştuğunu telefonuna görüntü çektiğini gördüm. Bir baktım beni çekiyor. Neye uğradığımı şaşırdım. 7 yıllık işimden oldum. Bütün hayatım alt üst oldu. İntihar etmeyi bile düşündüm dedi.
ÜÇ KEZ KALÇAMI SIKTI
Pırıl Polat ise Alkanın üç kez kalçasını sıktığını belirterek, Üçüncüsünde dayanamayıp o videoyu çektim. Sonra da bana kötü davranırlar diye hemen otobüsten indim. Görüntüyü instagramda arkadaşlarıma gönderdim. İnternette ben yaymadım sözleriyle kendini savundu. Hkim, 18 yaşındaki genç kızın hiçbir neden yokken bu eylemi gerçekleştiremeyeceğine dikkat çekerek ceza verilmesine yer olmadığı kararını verdi.
Yorumlar (0)
Yorum Yaz
Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.
Benzer Haberler
Tekirdağ ve Çanakkale'de orman yangınları büyüyor
Tekirdağ’ın Şarköy ilçesinde başlayıp Çanakkale’nin Gelibolu ilçesine sıçrayan yangınla yaklaşık...
Çanakkale'de çıkan yangın 22 saattir devam ediyor!
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, yangının 800 hektarı orman olmak üzere 1500 hektar alanda...
Aziz Yıldırım: Beni tehdit ediyorlar
Spor Haberleri Aziz Yıldırım: Beni tehdit ediyorlar haberi Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım,...
GÜNCEL Haberleri
TümüMaden ocağındaki patlamaya ilişkin 3 gözaltı
Kilimli ilçesinde 3 işçinin hayatını kaybettiği, 5 işçinin yaralandığı maden ocağındaki...
Altınbaş Holding e Fon Operasyonu
Fon soruşturması kapsamında Altınbaş Holding sahibi Nusret Altınbaş hakkında yakalama kararı...
Vali Gül'den sele ilişkin açıklama .Sel felaketinin...
İstanbul Valisi Davut Gül sele ilişkin açıklamalarda bulundu. Vali Gül, İstanbul'da 6,...
Süleymancılar Soruşturmasında Yeni Operasyon
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen “Alihan Kuriş çıkar amaçlı suç örgütü”...
Emir Sarıgül Teslim Oldu.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü kara para aklama soruşturmasında operasyonlar...
Çukurova Belediyesine Operasyon
Adana'da jandarma ekipleri, Çukurova Belediyesi'ne yönelik operasyon başlattı.
Sel felaketinde Can kaybı sayısı 8 oldu
Kocaeli'de dere sularına kapılan araçta kaybolan iki kişinin ve İstanbul'da aranan bir kişinin...
Yargıda rüşvet soruşturması
2022-2024 yılları arasında İstanbul’daki çeşitli adliyelerde görülen bazı dava ve soruşturmalara...
Gürlek'ten Şık'a Suç duyurusu ve Tazminat istemi davası
Bakan Gürlek'in avukatı tarafından yapılan açıklamada, Şık'ın iddiaları kesin bir dille...
Betül Sayan Kaya ve Eşi Etkin Pişmanlık için 2.2 milyar...
Fon soruşturmasındaki iddialar üzerine AK Parti Genel Başkan Yardımcılığı görevinden istifa eden...
Antalya'da fuhuş ve uyuşturucu operasyonu.
Antalya'nın Serik ilçesinde uyuşturucu ve fuhuş soruşturması kapsamında aralarında turizmci ve...
Tüm Hakemler İfadeye Çağrılıyor.
Hakem sınavları, görevlendirmeler ve klasmanlara ilişkin çarpıcı yazışmaların ortaya çıktığı...




