CHPli vekilden protesto: Sıradaki benim oğlum mu?
CHPnin kuruluşunun 92nci yıl dönümü sebebiyle CHP Manisa İl Teşkilatı Şehzadeler İlçesi Cumhuriyet Meydanındaki Milli Egemenlik Anıtına çelenk sunma töreni düzenledi. Törene CHP Manisa Milletvekili T
CHPnin kuruluşunun 92nci yıl dönümü sebebiyle CHP Manisa İl Teşkilatı Şehzadeler İlçesi Cumhuriyet Meydanındaki Milli Egemenlik Anıtına çelenk sunma töreni düzenledi.
Törene CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, CHP Manisa İl Başkanı Mustafa Ada, partililer ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı. Törene, üzerinde Sıra benim oğlum da mı? yazılı siyah tişörtle gelen CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer dikkat çekti. Milletvekili Biçer, tişörtü Hakkari Dağlıcadaki 2si Manisadan 16 şehit nedeniyle giydiğini belirtip, Acıyı derinden hissettik. Giydiğim tişört, iki şehit cenazesinde yaşadığım acının bir nebze olarak dışa yansımasıdır. Pasif de olsa protestoda bulunmak istedim. Çünkü şehit annelerinin acısını bir anne olarak yüreğimde hissettim. 10 yaşında bir oğlum var. Bu nedenle Sıradaki benim oğlum mu? acısını hissettim. 7 Hazirandan sonra bir anda tetiğe basıp ortalığı kan gölüne çevirenler, savaş çığırtkanlığı yapanlar kendi çocuklarına bedelli askerlik yaptırıp, usulsüzce heyet raporlarıyla askerlik yapamaz raporu alarak çocuklarını askere göndermediler diye konuştu.
Biçer, Hakkarideki terör saldırısı öncesiyle ilgili olarak farklı bir iddia da bulundu.
ERZAK SIKINTISI İDDİASI
Hakkarideki terör saldırısında şehit düşen Uzman Çavuş Tolga Artuğun babası Ercan Artuğun kendisine oğlunun zor şartlarda askerlik yaptığını anlattığını vurgulayıp, Şehidimiz, babasına en son lojistik destekten yoksun olduklarını bildirmiş. Komutanların aralarında topladıkları para ile yöre halkından keçi alıp, beslenmek zorunda kalmışlar. Son 20 gündür erzaktan uzaklarmış ve zor koşullar geçirmişler. Bu çocuklarımız bizim çocuklarımız kimsesiz değiller. Teröre izin verenleri, tedbirsizlik yapanları şiddetle kınıyorum. Başbakanı derhal istifaya davet ediyorum. Sorumluluğunu kötüye kullanan Başbakanı derhal istifaya davet ediyorum diye konuştu.
CHPli vekil Biçerin açıklamasının ardından CHP Manisa İl Teşkilatı Milli Egemenlik Anıtına çelenk sundu. Saygı duruşunda bulunulup, İstiklal Marşının okunmasının ardından konuşan CHP Manisa İl Başkanı Mustafa Ada, CHPnin bu yıl 92nci yıldönümü terör olayları sebebiyle buruk bir şekilde kutladığını belirtip, terör olaylarıyla ilgili olarak halkı sağ duyulu olmaya davet etti. Tören Milli Egemenlik Anıtının önünde hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.
Öte yanda şehit Uzman Çavuş Tolga Artuğun yaşadıkları erzak sıkıntısını daha önce Facebook sayfasından da paylaştığı ortaya çıktı.
(DHA/ İlker KILIÇASLAN- Ersan ERDOĞAN)
Yorumlar (0)
Yorum Yaz
Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.
Benzer Haberler
İşte 13 üniversitenin rektör adayları
Güncel Haberleri İşte 13 üniversitenin rektör adayları haberi...
Bakandan vatandaşa: Açılım kalktı kalktı, merak etme
İzmirin kurtuluş günü 9 Eylül, PKK saldırıları sonrasında gelen şehit haberlerinden dolayı buruk...
MHP 50 belediye başkan adayını daha açıkladı
Milliyetçi Hareket Partisi yerel seçimlerde başkan adayı olarak gösterilen 50 ismi daha açıkladı....
GÜNCEL Haberleri
TümüAhbap soruşturmasında flaş gelişme
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılı'ğınca yürütülen Ahbap Derneği'ne yönelik soruşturma kapsamında,...
Ankara'da Eğitim Helikopteri Düştü. 1Pilot şehit düştü
Ankara 'nın Sincan ilçesi Temelli mevkiinde, bir şirkete ait eğitim helikopteri henüz...
Zorunlu Trafik Sigortası Primleri Açıklandı
Temmuz 2026 döneminde geçerli olacak zorunlu trafik sigortası primlerini açıkladı. Primler yüzde...
Münfesih terör örgütü PKK
Terörsüz Türkiye süreciyle ilgili Meclis'te görüşülecek yasaya son hali veriliyor. Haberler.com...
NATO Zirvesi Öncesi Olağanüstü Güvenlik Tedbirleri...
Ankara, 36'ncı NATO Liderler Zirvesi öncesinde geniş güvenlik önlemleriyle alarma geçti. Zirve...
Tamar Tanrıyar gözaltına alındı
"Cumhurbaşkanına Hakaret" ve "Halkı yanıltıcı bilgiyi alenen yayma" suçlarından hakkında...
18 milyon öğrenci için tatil e girdi
LGS VE YKS SONUÇLARI NE ZAMAN?
Suç örgütlerine 81 İLDE EŞ ZAMANLI OPERASYON
Gürlek: Operasyonların, organize suç örgütlerine karşı yürütülen tavizsiz mücadelenin bir...
A Mili Takımımız Şampiyonaya 3 Puanla Veda Etti
LOS ANGELES (AA) - 2026 Dünya Kupası D Grubu üçüncü ve son maçında ABD'yi 3-2 mağlup etti ve...
Türkiye'nin Fay Haritası Değişti
Deprem bilimci Ramazan Demirtaş, güncellenen diri fay haritasına ilişkin, "485 fay 700'e çıktı...
Emeklilik için yüksek maaş yolu resmen açıldı
Yargıtay Hukuk Genel Kurulu, farklı sigorta statülerinde (SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı) hizmeti...
Türkiye’ye göç yüzde yirmi beş arttı.
Türkiye İstatistik Kurumu , 2025 yılı uluslararası göç istatistiklerini açıkladı. Verilere göre,...




