Engelli çete üyesi: Keleşi anamdan çok seviyorum
Adana Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri eğlence yerleri ve bazı iş yerlerini haraca bağladığı ileri sürülen bir çete
Adana Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri eğlence yerleri ve bazı iş yerlerini haraca bağladığı ileri sürülen bir çetenin olduğunu belirledi. Polis bu tespitin ardından çeteyi bir süre takibe aldıktan sonra 9 Kasım 2015 günü şafak vakti operasyon için düğmeye bastı. Polis şafak vakti özel harekat polisinin de katılımıyla Yüreğir, Seyhan ve Çukurova ilçelerinde 16 ayrı adrese eş zamanlı operasyon yaptı.
YATAĞINDAN KALAŞNİKOF ÇIKMIŞTI
Operasyonda çete lideri A.Y. ile birlikte 12 kişi gözaltına alındı. Polisin Dağlıoğlu Mahalleside çete üyesi olan H.A.nın evine yaptığı operasyonda şahsın bir süre önce bacağından vurulduğu için engelli olduğu görüldü. Arıca şahsın uyumadan önce uyuşturucu madde aldığı da tespit edildi. Polisin yatağında arama yapmak istemesi üzerine zanlı yatağının altından Kaleşnikof marka uzun namlulu silahı çıkartıp polise verdi. Silahı polise verirken de zanlı tepki gösterdi. Bu arada şahsın evinde çelik yelek de ele geçirildi. Polis operasyonda uzun namlulu silahın yanı sıra, 5 tabanca, pompalı tüfek, balta ele geçirdi. Polis gözaltına alınan şahısları emniyete götürerek sorguya aldı. Zanlılar 4 gün boyunca sorgulandıktan Suç işlemek amacıyla silahlı suç örgütü kurmak, yönetmek ve üye olmak suçlarından adliyeye sevk edildi.
HASMIM VAR ANNEM BANA SAKIN KELEŞSİZ YATMA DEDİ
Yatağında Kaleşnikof marka uzun namlulu silah ile yakalanan H.A. koltuk değneğiyle adliyeye götürüldü. H.A. basın mensuplarının neden Kaleşnikof ile yattığını sorması üzerine, Evet ağabey aşığım ağabey seviyorum. Çocukluğumdan beri huy. Uzun namlulu emanet olmazsa yatamıyorum. Çünkü hasmım çok. Sağolsun Allah razı olsun devletimizden milletimizden bize yardımcı oluyor. Ama seviyorum, annem Keleşsiz yatma oğlum dedi. Rahmetli babamda öyle söyledi. Çok seviyorum hem de nasıl hem de nasıl annemden daha çok seviyorum. Çünkü Keleş 32 kardeşim benim. Ne zaman yola çıksam beni yolda bırakmıyor. Bu sakat halimle. Seviyorum kurban olayım ona. Önce Allaha sonra Keleşime kurban olayım. Keleşsiz yatmam, ömür boyu da yatmam. Allah sizi devletimizi başımızdan eksik etmesin demesi herkesi şaşkına çevirdi.
Yorumlar (0)
Yorum Yaz
Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.
Benzer Haberler
Ankara Emniyeti de kritik atamalar
Ankara Emniyet Müdürlüğü de de görev yeri değişen emniyet müdürleri belli oldu.
AVMde ifade siparişi Hizmette sınır yok
Politika Haberleri AVMde ifade siparişi Hizmette sınır yok haberi Emre Uslunun talebiyle...
52 ilin emniyet müdürü değişti
Emniyet Müdürlerinin atanmasına ilişkin karar Resmi Gazete’de yayımlandı. Karar ile Emniyet Genel...
GÜNCEL Haberleri
TümüAhbap soruşturmasında flaş gelişme
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılı'ğınca yürütülen Ahbap Derneği'ne yönelik soruşturma kapsamında,...
Ankara'da Eğitim Helikopteri Düştü. 1Pilot şehit düştü
Ankara 'nın Sincan ilçesi Temelli mevkiinde, bir şirkete ait eğitim helikopteri henüz...
Zorunlu Trafik Sigortası Primleri Açıklandı
Temmuz 2026 döneminde geçerli olacak zorunlu trafik sigortası primlerini açıkladı. Primler yüzde...
Münfesih terör örgütü PKK
Terörsüz Türkiye süreciyle ilgili Meclis'te görüşülecek yasaya son hali veriliyor. Haberler.com...
NATO Zirvesi Öncesi Olağanüstü Güvenlik Tedbirleri...
Ankara, 36'ncı NATO Liderler Zirvesi öncesinde geniş güvenlik önlemleriyle alarma geçti. Zirve...
Tamar Tanrıyar gözaltına alındı
"Cumhurbaşkanına Hakaret" ve "Halkı yanıltıcı bilgiyi alenen yayma" suçlarından hakkında...
18 milyon öğrenci için tatil e girdi
LGS VE YKS SONUÇLARI NE ZAMAN?
Suç örgütlerine 81 İLDE EŞ ZAMANLI OPERASYON
Gürlek: Operasyonların, organize suç örgütlerine karşı yürütülen tavizsiz mücadelenin bir...
A Mili Takımımız Şampiyonaya 3 Puanla Veda Etti
LOS ANGELES (AA) - 2026 Dünya Kupası D Grubu üçüncü ve son maçında ABD'yi 3-2 mağlup etti ve...
Türkiye'nin Fay Haritası Değişti
Deprem bilimci Ramazan Demirtaş, güncellenen diri fay haritasına ilişkin, "485 fay 700'e çıktı...
Emeklilik için yüksek maaş yolu resmen açıldı
Yargıtay Hukuk Genel Kurulu, farklı sigorta statülerinde (SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı) hizmeti...
Türkiye’ye göç yüzde yirmi beş arttı.
Türkiye İstatistik Kurumu , 2025 yılı uluslararası göç istatistiklerini açıkladı. Verilere göre,...




