BORSA
BIST 100 14.392,44 %0,01
Altın 6.859,26 ₺/gr %1,82
Bitcoin $78.748 %2,02
Dolar 48,60 ₺ %0,16
Euro 56,47 ₺ %0,05
Sterlin 65,81 ₺ %0,20
Gümüş 101,51 ₺/gr %2,29
Ethereum $2.597,78 %6,67
İsviçre Frangı 59,67 ₺ %0,04
Kanada Doları 35,06 ₺ %0,05
Avustralya Doları 34,90 ₺ %0,47
Japon Yeni 0,00 ₺ %0,01
Suudi Riyali 12,94 ₺ %0,21
BAE Dirhemi 13,24 ₺ %0,20
Rus Rublesi 0,58 ₺ %0,08
Çin Yuanı 7,25 ₺ %0,27
İSTANBUL 22°C 6.859,26 ₺/gr 48,60 ₺ 56,47 ₺
Anasayfa GÜNCEL Erdoğan:Artık kabul etmeliler
fatihaktuel

Erdoğan:Artık kabul etmeliler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kayser\'de AK Parti İl Başkanlığı\\\\\\\'nın teşkilat yemeğinde önemli açıklamalarda bulundu.

· 6 dk okuma · 100 okunma
0Yorumlar
Erdoğan:Artık kabul etmeliler

Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti Kayseri İl Teşkilatı etkinliğinde konuştu.

Başkan Erdoğan dünyaya mesaj vererek, Terör örgütlerini kullanarak. Bölgemizde ve dünyamızda istedikleri gibi at oynatabileceklerini sananlar, bu işin o kadar kolay olmadığını artık kabul etmelidir. Bu gerçeği sürekli anlatmaktan biz bıktık. Bu yanlışları yapmaktan hala yorulmadılar. ifadelerrini kullandı.

MİLLETİMİZDEN ALDIĞIMIZ DESTEK EN BÜYÜK GÜÇ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, \\\\\\\"Bugün 16. yıldönümünü vefat yıl dönümünü idrak ettiğimiz Bosna-Hersek\\\\\\\'in lideri Aliya İzzetbegoviç\\\\\\\'i rahmetle yad ediyorum. Dava ve gönül insanı Nuri Pakdil ağabeyimize bir kez daha Allah\\\\\\\'tan rahmet diliyorum. Rabbim her ikisine de cenneti ve cemaliyle müşerref eylesin. Bugün Kayseri bizi maşallah her zamankinden çok daha coşkulu bir şekilde bağrına bastı. Milletimizden aldığımız destek her zaman en büyük güç ve moral kaynağımız oldu. Siyasete girdiğimiz ilk günden itibaren milletimiz ile birlikte yol yürüdük. Partimizin ilk çıkış yolu Kayseri olmuştur. AK Parti iktidarlarında hangi mücadelede alnımızın akıyla çıktıysak Allah\\\\\\\'ın yardımı ve milletimizin desteği vardı” dedi.

HİÇ BİR FIRTINA BİZİ YIKAMAZ

Türkiye’nin tarihinin en önemli mücadelesini verdiğini belirten Erdoğan, “Böyle bir milletin evladı olarak doğduğum ve yaşadığım için Rabbime hamd ediyorum. Bizler bir ve beraber oldukça Allah\\\\\\\'ın izniyle bu milleti kimse yenemez. Tefrika hastalığını bünyemizden uzak tuttuğumuz müddetçe hiçbir tehdit bizi hedeflerimizden alı koyamaz. Medeniyet değerlerimize, tarihimize, imanımıza sıkı sıkıya bağlı olduğumuz müddetçe hiç bir fırtına bizi yıkamaz. Çok çalıştığımız, disiplini elden bırakmadığımız müddetçe hiç kimse büyümemizi engelleyemez. Kayseri tüm bu değerleri en iyi yaşatan ve Türkiye\\\\\\\'nin hep yükselen yıldızı konumunda olmuştur. Biz de Türkiye\\\\\\\'yi dünyanın en iyi devletlerinden biri olması için çalışıyoruz” diye konuştu.

ÜLKEMİZ TARİHİ BİR SÜREÇTEN GEÇİYOR

“Ülkemiz tarihi bir süreçten geçiyor” diyen Erdoğan, “Birinci Dünya Savaşının ardından kurulan, İkinci Dünya Savaşının ardından tahkim edilen ve sinsi bir şekilde varlığını sürdüren sistem çatırdıyor. Türkiye gibi kimi ülkeler çarpık sisteme itiraz ve isyan ederek adalet isteğini dile getiriyor. Öyle ki bölgemizde ve dünyanın pek çok yerinde onur mücadelesini vermekte zorlanan buna teşebbüs bile etmeyen pek çok toplumun varlığına şahit oluyoruz. Türk milleti bugün de istiklali ve istikbali için gerekirse tüm dünyayı karşısına alabileceğini tüm dünyaya ispatlamıştır. Davamızın haklılığına inandığımız ve buna inandığımız için de bu gelişmeler bizi durdurabilecek, hiç bir gücün olmadığını gösterdik ve kabul ettirdik. Türkiye\\\\\\\'yi itip kakabilecekleri, istediklerini yaptırabilecekleri bir devlet sananlar son gelişmelerle bir kez daha derslerini almışlardır. Bizim hiç kimse ile kavga etmek ve fiziki müdahalede bulunmak gibi bir gayemiz yoktur” şeklinde konuştu.

BU ŞARTI KABUL EDEN HERKESLE YÜRÜMEYE HAZIRIRIZ

“Kimse bizim bayrağımıza, ezanımıza toprağımıza, devletimize el uzatmayacak saldırmayı aklından bile geçirmeyecektir. Bu şartı kabul eden herkesle birlikte çalışmaya ve birlikte yürümeye hazırız” ifadelerini kullanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, şunları kaydetti:

“Terör örgütlerini kullanarak at koşturmaya çalışanlar bunun kolay olmayacağını fark ettiler. İnşallah son dönemdeki gelişmeler tüm dünya için bir dönüm noktası olacaktır. Türkiye kendi güvenliğini sağlamanın yanında küresel düzeyde adalet ve huzurun sağlanması için mücadele edecektir. Geçen her gün her yıl bizim bu konudaki haklılığımızı ortaya çıkarıyor. Bu ülkede hala Türkiye\\\\\\\'nin Suriye\\\\\\\'de ne işi var, Libya\\\\\\\'da ne işi var diyebilenler çıkabiliyor. Halbuki kafalarını gömdükleri topraktan çıkarıp etraflarına baksalar Türkiye\\\\\\\'nin niye oralarda olmak zorunda olduğunu anlayacaklar. Ülkemizin son 17 yılına damgasını vuran parti olarak var gücümüzle ilk günkü heyecan ve şevk ile çalışıyoruz. AK Parti 7. Büyük Kongre takvimini bu anlayışla başlattık. 7. Büyük Kongrenin Kayseri Delegasyonunun çok ciddi temsilcileri var. Kendi tabi seyri içinde yaşanan bu süreci hizmet yarışında bayrak değişimi olarak görüyoruz. AK Parti\\\\\\\'nin gönlü 82 milyonun tamamını içine alıyor. AK Parti\\\\\\\'nin kapıları ülkesine ve şehrine hizmet etmek isteyen herkese açıktır. Bizim kapımız kimseye kapalı değil, gelmek istemeyen olursa zorla içeri sokacak değiliz. Partimizde hizmet etmek isteyenleri davet ediyoruz. Kaderi ülkesinin kaderi ile adeta etle tırnak gibi iç içe geçmiş parti mensupları için her sorumluluk önemlidir şereflidir. Türkiye ne kadar güçlüyse AK Parti o kadar güçlüdür. AK Parti ne kadar güçlüyse Türkiye\'nin önü o kadar açıktır.\"



Yorumlar (0)

Yorumlar yükleniyor...

Yorum Yaz

Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.

0/1000
Güvenlik Kodu

GÜNCEL Haberleri

Tümü

22 ilde C31K çetesine operasyonu!.

Ankara merkezli 22 ilde 'C31K' isimli yeni nesil dijital suç örgütüne düzenlenen eş zamanlı...

10 saat önce

okullarda uyum haftası başladı.

2026-2027 eğitim öğretim yılı öncesinde okul öncesi, ilkokul 1 ve ortaokul 5'inci sınıf...

4 gün önce

AHBAP a 5. Dalga Operasyon

Ahbap Derneği adına toplanan bağışların şüphelilerin hesaplarına aktarıldığı" iddiasına ilişkin...

4 gün önce

Otoyol ve Köprüler 30 yıllığına özelleştiriliyor

Cumhurbaşkanı kararıyla 15 Temmuz Şehitler ve Fatih Sultan Mehmet Köprüleri ile otoyol ve çevre...

6 gün önce

Enflasyon Rakamları Açıklandı.

Piyasaların merakla beklediği enflasyon rakamları belli oldu. Enflasyon ağustos ayında yüzde...

8 gün önce

12 Dev Adam, Dünya Kupasında

A Milli Erkek Basketbol Takımı, FIBA 2027 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri 2. Tur J Grubu’ndaki...

10 gün önce

Alo 193 Ortak Hasar İhbar Merkezi faaliyete başladı.

Yeni sistemle kaza sonrası hasar ihbarları tek numara üzerinden yapılabilecek, vatandaşları...

10 gün önce

Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) başvuruları bugün başladı.

Mevcut kaydı bulunan ve arazi bilgilerinde değişiklik olmayan çiftçiler işlemlerini e-Devlet...

10 gün önce

135 Alo Adalet” hattı bugün itibarıyla hizmete girdi.

İlk etapta Ankara Batı, İzmir ve Kayseri adliyelerinde uygulanacak sistemle, 5 yılı aşan dava ve...

10 gün önce

Dürzilere çağrı: Krizin çözümü için çalışalım

Kendini fesheden SDG/YPG'nin yöneticilerinden Mahmud Habib, Suriye hükümeti ile ülkenin...

16 gün önce

DASK ta yeni değişiklik

Kamu Denetçiliği Kurumu’nun (KDK) tavsiye kararı üzerine zorunlu deprem sigortasında (DASK) ev...

16 gün önce

AİHM, Osman Kavala kararını açıkladı

Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi (AİHM) Büyük Dairesi, Gezi Davası hükümlüsü Osman Kavala...

17 gün önce