BORSA
BIST 100 11.721,72 %2,89
Altın 6.633,21 ₺/gr %0,03
Bitcoin $81.533 %0,76
Dolar 49,56 ₺ %0,10
Euro 55,77 ₺ %0,12
Sterlin 66,15 ₺ %0,39
Gümüş 90,76 ₺/gr %0,67
Ethereum $2.420,59 %0,83
İsviçre Frangı 60,17 ₺ %0,47
Kanada Doları 35,06 ₺ %0,44
Avustralya Doları 34,44 ₺ %0,48
Japon Yeni 0,00 ₺ %0,00
Suudi Riyali 13,20 ₺ %0,21
BAE Dirhemi 13,50 ₺ %0,11
Rus Rublesi 0,59 ₺ %0,49
Çin Yuanı 7,41 ₺ %0,15
İSTANBUL 12°C 6.633,21 ₺/gr 49,56 ₺ 55,77 ₺
Anasayfa GÜNCEL FETÖnün sarayı hazır! son umut koalisyon
fatihaktuel

FETÖnün sarayı hazır! son umut koalisyon

Cumhurbaşkanlığı külliyesini hazmedemeyenler FETÖ firarisi Gülen için yaptırılan milyonlarca dolarlık İncek Sarayına ses çıkarmadı. Paralel Yapının 17-25 Aralıktaki darbe planı başarılı olup hükümet y

· 4 dk okuma · 92 okunma
0Yorumlar
FETÖnün sarayı hazır! son umut koalisyon

 

Star - Ankara

17-25 Aralık darbe girişiminin başarılı olması halinde ABDden ihtişamlı bir törenle ‘kurtarıcı olarak Türkiyeye gelmesi planlanan Fethullah Gülenin ikamet etmesi için işadamı Akın İpek tarafından yaptırılan Süper Saray, Ankaranın en değerli semtlerinden olan İncekte inşa edilerek tamamlandı.

Ultra Lüks Saray olarak inşa edilen görkemli binanın içinde yüzme havuzundan misafirhanesine, barbeküsünden yeşillik alana, restaurantından kır bahçelerine kadar her şey düşünülmüş. Geçtiğimiz günlerde Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmeze tahsis edilen makam aracı üzerinden “lüks” tartışması başlatan ve Cumhurbaşkanlığı makamı için inşa edilen Cumhurbaşkanlığı Külliyesi üzerinden eleştiri geliştiren Paralel Medyanın, kendini “dini lider” olarak sunan Gülenin lüks hayatına sessiz kalması büyük çelişkiyi gözler önüne seriyor.

Peyzaj çalışmalarına geçildi

Paralel Yapının Elebaşısı Fethullah Gülen için yapıldığı ortaya çıkan Ankaradaki Ultra Lüks Saray uzun süren inşaat aşamasından sonra tamamlandı. Ankaranın en değerli konumlarından biri olan İncekte binlerce metrekarelik arazi üzerine inşa edilen dev sarayda peyzaj çalışmalarına geçildi. Tapusu işadamı Akın İpeke ait olan sarayın bahçesinde yüzme havuzu, misafirler için özel konaklama binası, restaurant, barbekü, bahçede çardak ve kır bahçesi bulunuyor.

 

Gizlenen stratejik bina

Dev sarayın bir başka özelliği stratejik açıdan hiçbir yerden görülemeyecek şekilde tasarlanmış. Ön kapısında 3 metre yüksekliğinde toprak çıkıntısı oluşturulmuş ve çıkıntının üzerine ağaçlandırma çalışması yapılarak binanın görüntüsü tamamen gizlenmiş.

3LÜ ÇETE AKIL HOCALARINI BEKLİYORLAR

Fethullah Güleni Türkiyeye getirip Çankayadan daha yüksek noktadaki İncek Sarayında oturtmayı planlayan Paralel Yapı, CHP, MHP ve HDPden  aldığı destekle bu hayalinden vazgeçmedi ve Saray inşaatını tamamladı.  Kılıçdaroğlu, Bahçeli ve Demirtaş da 7 Haziran seçimlerinde koalisyon kurabilmek için Türkiyeye ihanet eden FETÖ ile omuz  omuza verdi. 

 

DİPLOMAT RUHSATLI

Etrafı kale gibi yüksek duvarlarla çevrili Lüks Saray, 10 metre aralıklarla koyulan kameralar sayesinde 24 saat kayıt altına alınıyor. Kameraların açıları kör nokta bırakmaksızın her açıyı gözetliyor. Son model kameralar karanlıkta dahi yüksek çözünürlükte görüntü kaydedebiliyor. Herhangi bir araç Saraya yaklaştığında güvenlikçiler derhal devreye girerek, “uzaklaşın” uyarısında bulunuyorlar. Hem içerde, hem dışarıda ultra lüks ve üst düzey güvenlik önlemler dikkat çekerken ayrıca Gölbaşı Belediye İmar Müdürlüğünden alınan, büyükelçilik ve vali konaklarına özel, maliyeti yüksek V sınıfı A grubu (V-A) inşaat ruhsatı sahibi olması saraya dair niyeti gözler önüne seriyor.  İpek, burayı annesi için yaptığını iddia etmişti.

İPEK 3 METRE DUVAR ÖRDÜ

 

Koza İpek Holdingin sahibi Akın İpek daha önce sarayın yapımı için “annem için yaptırdım” açıklaması yapmıştı. Ancak kendisine ait villanın, saraydan bağımsız olması için araya 3 metre yüksekliğinde duvar örülmüş. Ana bina olarak tasarlanan yerleşkeye geçiş için beyaz taşlarla döşenmiş patika ile küçük bir kapıdan giriliyor. Buda akıllara annesi ile arasına duvar öremeyeceğine göre sarayın, annesi için değil başka biri için yapıldığını gösteriyor.

 



Yorumlar (0)

Yorumlar yükleniyor...

Yorum Yaz

Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.

0/1000
Güvenlik Kodu

GÜNCEL Haberleri

Tümü

Yargıda rüşvet soruşturması

2022-2024 yılları arasında İstanbul’daki çeşitli adliyelerde görülen bazı dava ve soruşturmalara...

11 gün önce

Gürlek'ten Şık'a Suç duyurusu ve Tazminat istemi davası

Bakan Gürlek'in avukatı tarafından yapılan açıklamada, Şık'ın iddiaları kesin bir dille...

17 gün önce

Betül Sayan Kaya ve Eşi Etkin Pişmanlık için 2.2 milyar...

Fon soruşturmasındaki iddialar üzerine AK Parti Genel Başkan Yardımcılığı görevinden istifa eden...

17 gün önce

Antalya'da fuhuş ve uyuşturucu operasyonu.

Antalya'nın Serik ilçesinde uyuşturucu ve fuhuş soruşturması kapsamında aralarında turizmci ve...

17 gün önce

Tüm Hakemler İfadeye Çağrılıyor.

Hakem sınavları, görevlendirmeler ve klasmanlara ilişkin çarpıcı yazışmaların ortaya çıktığı...

17 gün önce

Enver Altaylı İfadesinde Savcıyı Tehdit Etmiş.

Suçlamaları ve dijital delilleri reddeden Altaylı'nın, ifade sırasında Cumhuriyet Başsavcı...

23 gün önce

Okul Saldırganının İfadeleri Kan Donduran Cinsten. İşte O...

Okul saldırısının faili 15 yaşındaki H.O.'nun ifadesinde, geçmişteki küresel katliamlardan ve...

23 gün önce

Manisa'da okula silahlı saldırı

Manisa'da okula silahlı saldırı! 2'si ağır 11 öğrenci yaralandı, 4 kişi gözaltında

24 gün önce

22 ilde C31K çetesine operasyonu!.

Ankara merkezli 22 ilde 'C31K' isimli yeni nesil dijital suç örgütüne düzenlenen eş zamanlı...

1 ay önce

okullarda uyum haftası başladı.

2026-2027 eğitim öğretim yılı öncesinde okul öncesi, ilkokul 1 ve ortaokul 5'inci sınıf...

1 ay önce

AHBAP a 5. Dalga Operasyon

Ahbap Derneği adına toplanan bağışların şüphelilerin hesaplarına aktarıldığı" iddiasına ilişkin...

1 ay önce

Otoyol ve Köprüler 30 yıllığına özelleştiriliyor

Cumhurbaşkanı kararıyla 15 Temmuz Şehitler ve Fatih Sultan Mehmet Köprüleri ile otoyol ve çevre...

1 ay önce