Gelecek Partisi Fatih İlçe Başkanı İle Fatihi Konuştuk.
Gelecek Partisi Fatih İlçe Başkanı Bedir Baysa ile Partisi, Türkiye ve Fatih İle ilgili Röportajımız
16-08-2020 saat 15:00 da Küçükçekmece Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezinde Geniş bir katılımla İstanbul İl 1.Olağan Kongresini Gerçekleştirecek Olan Gelecek Partisini Fatih İlçe Başkanı ile İlçe Merkezinde Gelecek Partisi, Türkiye ve Fatihi Konuştuk.
Bedir Baysal Aslen Urfalı 22 Yıldır Fatih te Tekstil sektöründe birçok STK larda Kurucu üye ve aktif hizmetlerde bulunuyor. Evli ve üç çocuk babası
Röportajımızdan satırbaşları
-Bedir bey öncelikle neden Gelecek Partisi
-Kendimi bildim bileli Ülkem için gayret ve içindeyim ve birçok STK da aktif görev yapmaktayım . Bu ülkede halkın refahı ve iyi bir geleceği için ideal ve projelerimizin gerçekleşmesi siyaset kanalında olmakta. Öncelikli siyaset içinde olmam bundan dolayı.
Ülkemiz bir darboğaza girmiş durumda tüm dünya önümüzdeki yüzyılın şekillendirildiği bir süreç yaşıyor. Maalesef Mevcut iktidar yada hükümet miadını doldurmuş, halktan kopmuş durumda .Halk ta geleceğe dair ümit ,siyasilerde şevk ve ideal kalmamıştır.
Tüm bu ülkeyi sevip bir şeyler yapmak isteyenlerin kısır ve küçük çalışmaları yekünde bir şey ifade etmemiş tir. Benim tüm arayışlarım Başkanımız Sn.Pof.Doktor Ahmet Davutoğlu ile tanışmam çalışmalarındaki azim ve kendisinin sahip olduğu ileri bakış açısı ve vizyonu ile bitti.
Hem Halkımızın da şahit olduğu ülkemize vermiş olduğu başarılı hizmetleri ,ülkesi için düşündüğü önerdiği ve yere basan projeler ve her ne olursa bunları gerçekleştirmek için başına gelecek tüm sıkıntılara rağmen ayağa kalkışı ve ülkemizin geleceği için Gelecek Partisinde karar kılmışlığıma etken olmuştur.
Sadece Başkanımızın bu ısıtırabı defetme sancısının yanında partileşme sürecinde benim gibi her şeyden vazgeçerek ülke geleceğine bir şeyler katmak isteyen her ferdinde şahsiyetleri etkili olmuştur. İnşaALLAH Bu pazar gerçekleştireceğimiz İl olağan kongremizde bu hizmet aşkımızın gerçekleşmesine daha hızlı ve emin adımlarla ilerlememizi sağlayacak.

-Partiniz daha yeni ama gazetemiz daha çok yerel haber yapan bir gazete .Bir Fatihli olarak sizin ve partinizin Fatih hakkındaki düşünceleri nelerdir acaba.
-Fatihimiz Türkiye nin hatta dünyanın gözbebeği gibi. Şu bir gerçek ki Fatih Türk siyasetine ve geçmişine damga vurmuş kadim bir kent. Gündüz nüfusu milyonları bulan ama yerleşik nüfusun 450.000 civarında olduğu bir ilçe . Eskiden ilçe olan Eminönün de Fati ile birleşmesi ile büyüyen tüm dünda tarihinin içinde barındığı,Ticari,Siyasi,Ekonomik, Tarihi bir yer .Bizler Fatih imizin tüm bu muhteşemliğine rağmen hakettiği hizmeti aldığına inanmıyoruz. Gelecek partisi olarak tüm saydığımız özelliklerinin ortak potada eridiği özellikle kendi halkının ön plana alındığı hizmeti kendilerine sunacağız. Yapısı gereği dünya şehri İstanbul un merkezi olan Fatihimiz nüfussuzlaştırımasına izin vermeyeceğiz.
-Fatih halkına söylemek istediklerinizide almak isteriz.
Partimiz dinamik, Sorun değil sorun çözen ilke ve alt yapısı herkesi kucaklayan teşkilatı ile Fatih halkını ilçemize beklediğimizi dert ve sorunları, mutluluk ve sevinçleri birlikte paylaşarak aşacağımız bir birliktelik ruhuyla karşılayan bir kurum olduğumuzu belirtmek isterim.
Sizin vesilenizle Tüm Fatih Halkına sağlıklı esenlik dolu günleri diliyorum
Yorumlar (1)
Yorum Yaz
Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.
Benzer Haberler
10 Gelecek Partili milletvekili CHP'den istifa etti
Cumhuriyet Halk Partisi listelerinden TBMM'ye giren Gelecek Partili 10 milletvekili, CHP'ye...
Gelecek Partisi Batman da Toplu İstifa
Gelecek Partisi Batman Merkez İlçe Başkanı Ömer Er, teşkilat olarak istifa ettiklerini açıkladı....
Davutoğlu Meclis'te 'Hülle Partisi' kurmayı Önerdi. Red...
Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu, mecliste ortak grup için bir çatı partisi kurup,...
GÜNCEL Haberleri
TümüYargıda rüşvet soruşturması
2022-2024 yılları arasında İstanbul’daki çeşitli adliyelerde görülen bazı dava ve soruşturmalara...
Gürlek'ten Şık'a Suç duyurusu ve Tazminat istemi davası
Bakan Gürlek'in avukatı tarafından yapılan açıklamada, Şık'ın iddiaları kesin bir dille...
Betül Sayan Kaya ve Eşi Etkin Pişmanlık için 2.2 milyar...
Fon soruşturmasındaki iddialar üzerine AK Parti Genel Başkan Yardımcılığı görevinden istifa eden...
Antalya'da fuhuş ve uyuşturucu operasyonu.
Antalya'nın Serik ilçesinde uyuşturucu ve fuhuş soruşturması kapsamında aralarında turizmci ve...
Tüm Hakemler İfadeye Çağrılıyor.
Hakem sınavları, görevlendirmeler ve klasmanlara ilişkin çarpıcı yazışmaların ortaya çıktığı...
Enver Altaylı İfadesinde Savcıyı Tehdit Etmiş.
Suçlamaları ve dijital delilleri reddeden Altaylı'nın, ifade sırasında Cumhuriyet Başsavcı...
Okul Saldırganının İfadeleri Kan Donduran Cinsten. İşte O...
Okul saldırısının faili 15 yaşındaki H.O.'nun ifadesinde, geçmişteki küresel katliamlardan ve...
Manisa'da okula silahlı saldırı
Manisa'da okula silahlı saldırı! 2'si ağır 11 öğrenci yaralandı, 4 kişi gözaltında
22 ilde C31K çetesine operasyonu!.
Ankara merkezli 22 ilde 'C31K' isimli yeni nesil dijital suç örgütüne düzenlenen eş zamanlı...
okullarda uyum haftası başladı.
2026-2027 eğitim öğretim yılı öncesinde okul öncesi, ilkokul 1 ve ortaokul 5'inci sınıf...
AHBAP a 5. Dalga Operasyon
Ahbap Derneği adına toplanan bağışların şüphelilerin hesaplarına aktarıldığı" iddiasına ilişkin...
Otoyol ve Köprüler 30 yıllığına özelleştiriliyor
Cumhurbaşkanı kararıyla 15 Temmuz Şehitler ve Fatih Sultan Mehmet Köprüleri ile otoyol ve çevre...




