BORSA
BIST 100 14.392,44 %0,01
Altın 6.859,26 ₺/gr %1,82
Bitcoin $78.748 %2,02
Dolar 48,60 ₺ %0,16
Euro 56,47 ₺ %0,05
Sterlin 65,81 ₺ %0,20
Gümüş 101,51 ₺/gr %2,29
Ethereum $2.597,78 %6,67
İsviçre Frangı 59,67 ₺ %0,04
Kanada Doları 35,06 ₺ %0,05
Avustralya Doları 34,90 ₺ %0,47
Japon Yeni 0,00 ₺ %0,01
Suudi Riyali 12,94 ₺ %0,21
BAE Dirhemi 13,24 ₺ %0,20
Rus Rublesi 0,58 ₺ %0,08
Çin Yuanı 7,25 ₺ %0,27
İSTANBUL 27°C 6.859,26 ₺/gr 48,60 ₺ 56,47 ₺
Anasayfa GÜNCEL Şehit polis memurlarının ailelerine acı haber
Posta

Şehit polis memurlarının ailelerine acı haber

 Soner Yıldırımın babası oğluna istifa etmesini söylediğini oğlunun bunu kabul etmediğini söyledi. Şehit polisin arkadaşları birbirlerine sarılarak gözyaşı döktü. Üç

· 4 dk okuma · 40 okunma
0Yorumlar
Şehit polis memurlarının ailelerine acı haber

 Soner Yıldırımın babası oğluna istifa etmesini söylediğini oğlunun bunu kabul etmediğini söyledi. Şehit polisin arkadaşları birbirlerine sarılarak gözyaşı döktü. Üç çocuk babası şehit polis memuru Şahin Altmışın ise bir yıldır Şırnakta görevli olduğu belirlendi. Diyarbakırda şehit olan 25 yaşındaki şehit polis memuru Ali Öztürkün evinden Zazaca ağıtlar yükseldi.

 

 

İSTİFA ET DEDİM ETMEDİ

Şırnakta uygulama yapan polis ekibine teröristlerce bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıda şehit edilen polis memuru Soner Yıldırımın babası Mahmut Yıldırım, İstifa et dedim, etmedi, düşmanlarla savaşacağım diyordu dedi.


    
POLİS ARKADAŞLARI GÖZYAŞI DÖKDÜ


Ambulans şoförü olarak Trabzon Tonyada görev yapan baba Mahmut Yıldırım, acı haberi almasının ardından Soğuksu Mahallesindeki evine geldi. Yakınları tarafından karşılanan ve sinir krizi geçiren Yıldırımı, arkadaşları ve polis memurları sakinleştirmeye çalıştı.

Allahtan sabır dileyen baba Yıldırım, İstifa et dedim, etmedi, düşmanlarla savaşacağım diyordu. O kadar cesaretliydi ki bu işi veren Allah diye konuştu. Şehit polis memurunun 76 yaşındaki dedesi Ali Yıldırım ise bu yaşta böyle bir acı yaşamayı aklından bile geçirmediğini söyledi.



ANNESİ ACI HABERİ HUZUREVİNDE ALDI

Yıldırım kardeşler, görevli polisler ve sağlık görevlileri, Trabzon Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezine giderek, burada hemşire olarak çalışan anne Havva Yıldırıma oğlunun şehit olduğu haberini verdi. Acılı haberi alan anne, gözyaşlarına boğuldu. Huzurevi çalışanları da gözyaşlarını tutamadı.


            
BİR YILDIR ŞIRNAKTA GÖREVLİYDİ

Şırnakta uygulama yapan polis ekibine teröristlerce bomba yüklü araç ve uzun namlulu silahlarla yapılan saldırıda şehit düşen, polis memuru Şahin Altmışın (45) memleketi Malatyadaki ağabeyinin evinde acı hakim.
    
Şahin Altmışın Yeşilyurt ilçesinde bir apartmanda oturan ağabeyi Nurettin Altmış ve babası Mustafa Altmışa acı haber verildi. Ambulansın hazır bekletildiği sokakta belediye ekipleri tarafından taziye çadırı kurulması için çalışma yapılıyor. Şehidin ağabeyinin evine ve sokağa Türk bayrakları asıldı. Şehit Şahin Altmışın annesi Mediha Altmışın 15 yıl önce vefat ettiği belirtildi. Şehit Altmışın bir ablası ve bir ağabeyi olduğu belirtildi.

BABAM GİTTİ BİR DAHA GELMEYECEK

Şehit polisin eşi Özlem Altmış, üniversiteye hazırlanan oğlu Furkan, TEOGa hazırlanan kızı Zeynep ve henüz ilkokuldaki küçük oğlu Enes Altmış, acı haberi duyar duymaz şehidin cenazesinin toprağa verileceği Malatyaya gitmek üzere
hazırlandı. Gözyaşları içerisinde evden çıkan aile, komşularının telkinleriyle güçlükle ayakta durdu. Anne ve evlatları birbirlerine sarılarak uzun süre ağladı. Şehit polisin küçük kızı Zeynep, Babam gitti, bir daha gelmeyecek diyerek feryat etti. Polisin eşi ise, Bir yanım gitti diye ağlayarak acısını dile getirdi.



ÜÇ ÇOCUK BABASIYDI

Üç çocuk babası Altmışın eşi Özlem Altmış ve çocuklarının Adanadan Malatyaya gelmek üzere yola çıktığı, Şahin Altmışın bir yıl önce Şırnaka tayin edildiği kaydedildi.

BOMBALI SALDIRI...

Şırnak-Uludere karayolunun 2nci kilometresinde uygulama yapan polis ekibine saat 05.30 sıralarında terör örgütü PKK mensupları bomba yüklü araçla saldırı düzenlenmiş, polis memurları Soner Yıldırım ve Şahin Altmış şehit düşmüş, 5 polis memuru da yaralanmıştı.



ŞEHİT POLİSE ZAZACA AĞIT

Diyarbakırın Silvan ilçesinde hendek kapatırken atılan roketatar sonucu şehit olan Siverekli şehit polis Ali Öztürkün (25) ailesine acı haber verildi. Şehit polis memurunun Siverek Bağlar Mahallesindeki ailesine ise acı haber ulaştı. Evde Zazaca ağıtlar yükseldi. Sağlık ekipleri fenalaşan aile fertlerine müdahalede bulundu.

Şehidin cenazesinin Diyarbakıra bağlı Gürüz köyünde defnedileceği öğrenildi. Şehit polis memuru evli ve iki çocuk babasıydı.



SİLVAN SALDIRISI

Diyarbakırın Silvan ilçesinde terör örgütü PKKnın gençlik yapılanması YDG-H üyelerinin sokaklara kazdıkları hendekleri kapatmak için Silvan İlçe Emniyet Müdürlüğüne ait ekipler sabah saatlerinde çalışma başlattı. Zırhlı araçlar ve kepçeler ile Mescit Mahallesine giden polis ekiplerine PKKlılar roketatar ve otomatik silahlarla saldırıda bulundu. Atılan roketatarın isabet ettiği kepçe alev alırken, içinde bulunan 1 polis memuru şehit oldu.



Yorumlar (0)

Yorumlar yükleniyor...

Yorum Yaz

Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.

0/1000
Güvenlik Kodu

GÜNCEL Haberleri

Tümü

22 ilde C31K çetesine operasyonu!.

Ankara merkezli 22 ilde 'C31K' isimli yeni nesil dijital suç örgütüne düzenlenen eş zamanlı...

6 saat önce

okullarda uyum haftası başladı.

2026-2027 eğitim öğretim yılı öncesinde okul öncesi, ilkokul 1 ve ortaokul 5'inci sınıf...

4 gün önce

AHBAP a 5. Dalga Operasyon

Ahbap Derneği adına toplanan bağışların şüphelilerin hesaplarına aktarıldığı" iddiasına ilişkin...

4 gün önce

Otoyol ve Köprüler 30 yıllığına özelleştiriliyor

Cumhurbaşkanı kararıyla 15 Temmuz Şehitler ve Fatih Sultan Mehmet Köprüleri ile otoyol ve çevre...

6 gün önce

Enflasyon Rakamları Açıklandı.

Piyasaların merakla beklediği enflasyon rakamları belli oldu. Enflasyon ağustos ayında yüzde...

8 gün önce

12 Dev Adam, Dünya Kupasında

A Milli Erkek Basketbol Takımı, FIBA 2027 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri 2. Tur J Grubu’ndaki...

10 gün önce

Alo 193 Ortak Hasar İhbar Merkezi faaliyete başladı.

Yeni sistemle kaza sonrası hasar ihbarları tek numara üzerinden yapılabilecek, vatandaşları...

10 gün önce

Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) başvuruları bugün başladı.

Mevcut kaydı bulunan ve arazi bilgilerinde değişiklik olmayan çiftçiler işlemlerini e-Devlet...

10 gün önce

135 Alo Adalet” hattı bugün itibarıyla hizmete girdi.

İlk etapta Ankara Batı, İzmir ve Kayseri adliyelerinde uygulanacak sistemle, 5 yılı aşan dava ve...

10 gün önce

Dürzilere çağrı: Krizin çözümü için çalışalım

Kendini fesheden SDG/YPG'nin yöneticilerinden Mahmud Habib, Suriye hükümeti ile ülkenin...

16 gün önce

DASK ta yeni değişiklik

Kamu Denetçiliği Kurumu’nun (KDK) tavsiye kararı üzerine zorunlu deprem sigortasında (DASK) ev...

16 gün önce

AİHM, Osman Kavala kararını açıkladı

Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi (AİHM) Büyük Dairesi, Gezi Davası hükümlüsü Osman Kavala...

17 gün önce