BORSA
BIST 100 14.652,95 %1,24
Altın 7.157,45 ₺/gr %0,63
Bitcoin $78.685 %1,52
Dolar 48,12 ₺ %0,06
Euro 56,20 ₺ %0,03
Sterlin 65,62 ₺ %0,08
Gümüş 106,14 ₺/gr %0,01
Ethereum $2.455,51 %1,15
İsviçre Frangı 59,89 ₺ %0,21
Kanada Doları 34,71 ₺ %0,10
Avustralya Doları 34,56 ₺ %0,29
Japon Yeni 0,00 ₺ %0,00
Suudi Riyali 12,82 ₺ %0,05
BAE Dirhemi 13,11 ₺ %0,10
Rus Rublesi 0,57 ₺ %0,59
Çin Yuanı 7,16 ₺ %0,02
İSTANBUL 26°C 7.157,45 ₺/gr 48,12 ₺ 56,20 ₺
Anasayfa SPOR Burhan Eşer: Rakibimiz Beşiktaştı hakemler değil
Posta

Burhan Eşer: Rakibimiz Beşiktaştı hakemler değil

Burhan, kırmızı-beyazlı ekibin kulüp tesislerinde gerçekleştirdiği antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını cevapladı. Beşiktaş maçında futboldan çok hakemin

· 3 dk okuma · 15 okunma
0Yorumlar
Burhan Eşer: Rakibimiz Beşiktaştı hakemler değil
Burhan, kırmızı-beyazlı ekibin kulüp tesislerinde gerçekleştirdiği antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını cevapladı. Beşiktaş maçında futboldan çok hakemin konuşulduğunu belirten orta saha oyuncusu, "Biz sahada rakibimizle mücadele etmek istiyoruz. Bizim rakibimiz Beşiktaştı, hakemler değildi" dedi.

Hakemler maçın önüne geçtiği zaman üzüldüklerini dile getiren 27 yaşındaki oyuncu, sahada iki takımın da emek verdiğini ifade etti. Hakemleri daha dikkatli maç yönetmeye davet eden Burhan Eşer, "İyi niyetli olsunlar, gördüklerini çalsınlar bize yeterli" diye konuştu.

"Sahada bazı şeylerin olacağını görüyoruz"

Kırmızı-beyazlı futbolcu, Beşiktaşlı bir oyuncunun penaltı pozisyonundan önce hakemin penaltı çalacağını kendisine söylediği yönündeki haberlere ilişkin ise "Saha içinde Beşiktaşlı bir oyuncu ile öyle bir diyaloğumuz oldu. Zaten onun demesine de gerek yok, biz de yıllardır bu ligde oynuyoruz ve sahada bazı şeylerin olacağını görüyoruz. Hakemi baskı altına almaya çalıştılar ve o da baskı altında kalarak olmayan bir penaltıyı çaldı" ifadelerini kullandı.
Saha içinde bu diyaloğu yaşadığı futbolcunun ismini açıklamak istemediğini dile getiren Burhan, büyük takımlara karşı oynadıkları zaman hakemlerin baskı altında kaldığını savundu.

Bir basın mensubunun Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneşin maçın ardından yaptığı "Sivassporun bizi farklı yenebileceğini söyleyebilir misiniz?" şeklindeki açıklamasını hatırlatması üzerine tecrübeli futbolcu, şunları kaydetti:

"Şenol hocanın açıklamalarına cevap vermek istemem ama camiamızı hedef aldığı için söylemek zorundayım. Maç 0-0 gidiyor ve dakika 43te olmayan bir penaltı veriliyor. Oyun olarak Beşiktaşın bizden daha fazla pozisyonu var da maçın ne olacağını Şenol hoca nereden biliyor? Maç ilk yarı 0-0 bitsin bakalım. İkinci yarı onlar risk alacak. Belki yeneceklerdi ama önemli olan maçın içinde olmayan bir şeyin verilmesi ve ondan sonra biz risk almak zorunda kalıyoruz. Şenol hoca bizim büyüğümüz, hocamız ama o da bizi üzdü."

Burhan Eşer, Beşiktaş maçının geride kaldığını ve Medipol Başakşehir maçına odaklanarak galibiyet almak istediklerini sözlerine ekledi.

AA


Yorumlar (0)

Yorumlar yükleniyor...

Yorum Yaz

Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.

0/1000
Güvenlik Kodu

SPOR Haberleri

Tümü