BORSA
BIST 100 13.662,75 %1,64
Altın 6.690,19 ₺/gr %0,89
Bitcoin $73.557 %0,10
Dolar 45,91 ₺ %0,10
Euro 53,57 ₺ %0,07
Sterlin 61,86 ₺ %0,03
Gümüş 111,02 ₺/gr %0,51
Ethereum $2.015,00 %0,18
İsviçre Frangı 58,79 ₺ %0,26
Kanada Doları 33,28 ₺ %0,17
Avustralya Doları 32,99 ₺ %0,22
Japon Yeni 0,00 ₺ %0,00
Suudi Riyali 12,23 ₺ %0,13
BAE Dirhemi 12,50 ₺ %0,09
Rus Rublesi 0,64 ₺ %0,75
Çin Yuanı 6,79 ₺ %0,05
İSTANBUL 20°C 6.690,19 ₺/gr 45,91 ₺ 53,57 ₺
Anasayfa Haberler Hamas :Sivillerin kıyafetlerini çıkarmak bariz bir Siyoni...

Hamas :Sivillerin kıyafetlerini çıkarmak bariz bir Siyonist suçudur

İsrail askerlerinin Gazze'de onlarca Filistinli erkeği iç çamaşırlarına kadar soyduğu ve kamyonlarla naklettiği görüntüler dünyayı ayağa kaldırdı. İ

· 2 dk okuma · 29 okunma
Hamas :Sivillerin kıyafetlerini çıkarmak bariz bir Siyonist suçudur

İsrail ordusu Gazze Şeridi'nde yaklaşık 700 Filistinli erkeği kelepçeli, gözleri bağlı ve yarı çıplak halde alıkoydu. Görüntülerde Filistinli erkeklerin iç çamaşırlarına kadar soyulduğu ve askeri kamyonlara taşındığı anlar yer aldı. İsrail'in skandal hamlesine tepki gösteren Hamas, "Askerlerinin ve subaylarının Filistinli direnişçiler tarafından maruz kaldığı darbeler sonucunda, savunmasız sivillerimizden intikam almak amacıyla onların aşağılayıcı bir şekilde kıyafetlerini çıkarmak bariz bir Siyonist suçudur" açıklamasında bulundu.

İSRAİL ORDUSU, 700 FİLİSTİNLİYİ ALIKOYDU

Gazze'de 7 Ekim'den bu yana katliama devam eden işgalci İsrail ordusunun zulmü bitmek bilmiyor. İsrail devlet televizyonu KAN'ın haberine göre, İsrail ordusu, saldırılarını arttırdığı Gazze Şeridi'nde 700 kadar Filistinliyi alıkoydu.

Hamas'ı küplere bindiren fotoğraf: Sivillerin kıyafetlerini çıkarmak bariz bir Siyonist suçudur

YARI ÇIPLAK VE KELEPÇELİ ŞEKİLDE KAMYONLARA TAŞINDILAR

KAN'ın sosyal medya hesabından paylaştığı görüntülerde, Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki yıkımın ortasında yarı çıplak, iç çamaşırlarıyla yan yana dizilmiş onlarca Filistinlinin ellerinin kelepçeli olduğu görüldü. Görüntülerde, gözleri bağlı olan Filistinli erkeklerin, sürünerek askeri kamyonlara taşınması dikkat çekti.

HAMAS'TAN İSRAİL'İN SKANDAL HAMLESİNE TEPKİ

Hamas, Gazze'deki Filistinlilerin soyulmasını kınadı ve bu hareketi, İsrail'in 7 Ekim'de yaşanan stratejik başarısızlıktan intikam alması için bir yol olarak nitelendirdi.

Hamas'ı küplere bindiren fotoğraf: Sivillerin kıyafetlerini çıkarmak bariz bir Siyonist suçudur

"SİVİLLERİN KIYAFETLERİNİ ÇIKARMAK BARİZ BİR SİYONİST SUÇUDUR"

Sözcü İzzet el-Rişk, "Askerlerinin ve subaylarının Filistinli direnişçiler tarafından maruz kaldığı darbeler sonucunda, savunmasız sivillerimizden intikam almak amacıyla onların aşağılayıcı bir şekilde kıyafetlerini çıkarmak bariz bir Siyonist suçudur" dedi.

İSRAİL MEDYASI: GÖZALTINA ALINANLAR HAMAS ŞÜPHELİLERİ

İsrail ordusundan görüntülerle ilgili açıklama gelmedi. Ülke medyasında yer alan haberlerde, Filistinlilerin Hamas şüphelileri olduğu yazıldı.