BORSA
BIST 100 12.217,53 %0,59
Altın 6.607,83 ₺/gr %0,32
Bitcoin $83.031 %0,96
Dolar 49,02 ₺ %0,06
Euro 55,72 ₺ %0,21
Sterlin 65,13 ₺ %0,55
Gümüş 96,24 ₺/gr %0,64
Ethereum $2.669,80 %1,42
İsviçre Frangı 58,88 ₺ %0,20
Kanada Doları 34,58 ₺ %0,14
Avustralya Doları 34,20 ₺ %0,09
Japon Yeni 0,00 ₺ %0,00
Suudi Riyali 13,06 ₺ %0,07
BAE Dirhemi 13,35 ₺ %0,08
Rus Rublesi 0,58 ₺ %0,01
Çin Yuanı 7,31 ₺ %0,08
İSTANBUL 20°C 6.607,83 ₺/gr 49,02 ₺ 55,72 ₺
Anasayfa SPOR TBV ile futbolcuların böbrek sağlıkları korunacak
Posta

TBV ile futbolcuların böbrek sağlıkları korunacak

TBV Hizmet Hastanesi Konferans Salonunda düzenlenen basın toplantısında, TBV Başkanı Timur Erk, TFV Başkanı Candemir Berkman, A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Fat

· 2 dk okuma · 8 okunma
0Yorumlar
TBV ile futbolcuların böbrek sağlıkları korunacak
TBV Hizmet Hastanesi Konferans Salonunda düzenlenen basın toplantısında, TBV Başkanı Timur Erk, TFV Başkanı Candemir Berkman, A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Fatih Terim, eski milli futbolcu ve teknik direktör Bülent Ünder ile TFV yönetim kurulu üyeleri yer aldı.

Timur Erk, iki vakıf arasında futbol emekçilerinin böbrek sağlıklarını korumaları için iş birliğine gittiklerini belirterek, "En önemli aidat duygusu futbol taraftarındadır. Yaklaşık 15 yıldan beri bu kitleye hitap etmek üzere onlardan destek alarak, muhtelif kampanyalar yaptık. Bu nedenle Türkiye Böbrek Vakfı 30. yılda marka haline geldiyse, medya ve futbol camiasının katkısı büyüktür" diye konuştu.

Futbol camiasından alınan desteğin karşılığını vermek üzere, futbol camiasına gönül vermiş sosyal güvencesi olmayanlara, böbrek sağlığı korumasında birebir hizmet verecekleri ifade eden Erk, sağlık konusunda ellerinde geleni yapmaya çalışacaklarını kaydetti.

Candemir Berkman da Türk futboluna emek vermiş jenerasyonun ekonomik zorluklarından dolayı alamadıkları hizmetler için yola çıktıklarını aktararak, TBVden gelen teklif karşısında çok mutlu olduklarını dile getirdi.

"Bu iki koca vakıf kocaman işler yapmalı"

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Terim ise elinden geldiğinde sosyal sorumluk projesinde olmaya çalıştığını belirterek, bu birlikteliğin iki tarafa da güç kazandıracağını kaydetti.

TFVnin daha fazla işler yönetmesi gerektiğini söyleyen Terim, "Bu vakıflar, daha büyük icraatlar yapmalı. Hatta bir standart bulmalı ve her yıl üstüne çıkmalı. Buradan çıkınca iş bitmemeli. Bu iki koca vakıf kocaman işler yapmalı" diye konuştu.

Bu projede yardımlarını esirgemeyeceğini ifade eden Terim, son yıllarda artan obeziteye değinerek, şeker, tuz ve hazır gıdalardan uzak durularak, sporla aşırı kilonun kontrol altına alınabileceğini kaydetti.

AA

Fotoğraf: Serkan Hacıoğlu


Yorumlar (0)

Yorumlar yükleniyor...

Yorum Yaz

Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.

0/1000
Güvenlik Kodu

SPOR Haberleri

Tümü