BORSA
BIST 100 13.904,67 %0,28
Altın 6.240,17 ₺/gr %1,17
Bitcoin $65.210 %1,13
Dolar 47,36 ₺ %0,05
Euro 54,01 ₺ %0,28
Sterlin 63,19 ₺ %0,31
Gümüş 90,41 ₺/gr %2,05
Ethereum $1.963,79 %4,35
İsviçre Frangı 58,13 ₺ %0,45
Kanada Doları 33,58 ₺ %0,01
Avustralya Doları 33,17 ₺ %0,37
Japon Yeni 0,00 ₺ %0,00
Suudi Riyali 12,62 ₺ %0,05
BAE Dirhemi 12,90 ₺ %0,06
Rus Rublesi 0,61 ₺ %1,17
Çin Yuanı 7,00 ₺ %0,13
İSTANBUL 24°C 6.240,17 ₺/gr 47,36 ₺ 54,01 ₺
Anasayfa SPOR Türk futbolunun en büyük sorunu: Saha zemini!
Posta

Türk futbolunun en büyük sorunu: Saha zemini!

Süper Ligde ikinci hafta maçlarının ardından özellikle Çaykur Rizespor-Fenerbahçe müsabakasının oynandığı Yeni Rize Stadının zemini tartışma konusu oldu. Çaykur Rizespo

· 2 dk okuma · 13 okunma
0Yorumlar
Türk futbolunun en büyük sorunu: Saha zemini!
Süper Ligde ikinci hafta maçlarının ardından özellikle Çaykur Rizespor-Fenerbahçe müsabakasının oynandığı Yeni Rize Stadının zemini tartışma konusu oldu. Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, müsabakanın ardından yaptığı açıklamada, saha zeminlerinin daha önce mükemmel olduğunu ancak bozulduğunu kaydetti. Saha zeminin bozukluğunu çay mevsiminde bacalardan çıkan dumana bağlayan Karaman, emek ve para harcanan bir zeminin iki haftada bu hale gelmesinin imkansız olduğunu belirtti. Geçen sezon da zemin bozukluğu sürekli gündemde olan Atatürk Olimpiyat Stadındaki yenileme çalışmalarına rağmen Beşiktaş-Trabzonspor maçında bazı sorunların yaşandığı görüldü. Süper Ligde Antalyaspor-Gençlerbirliği maçına ev sahipliği yapan Akdeniz Üniversitesi Stadının zeminin yanı sıra PTT 1. Ligin oynandığı statlarda da sorunlar yaşandı.

Manisa ve İzmirde statlar bakımda

Akhisar Belediyesporun karşılaşmalarını oynadığı Manisa 19 Mayıs Stadı ile İzmir Atatürk Stadında henüz bu sezon maç yapılmadı. Sahaları yenilenen 2 stadın zemininin iyice oturması için bekleniyor. Akhisar Belediyespor stadın bakımda olması nedeniyle Mersin İdmanyurdu maçını Balıkesir Atatürk Stadında oynamak zorunda kaldı.

PTT 1. Ligin İzmirli temsilcileri Altınordu ile Göztepe ilk iç saha maçlarını Denizli ve Bursada oynadı. Karşıyaka ise dün Şanlıurfasporu Yeni Buca Stadında ağırlarken, zeminin bozuk olduğu dikkati çekti. İzmir takımlarından Altınordu bu haftaki 1461 Trabzon maçını yine Denizlide, Karşıyaka ise Samsunspor karşılaşmasını Yeni Buca Stadında oynayacak.

Necati Ateş isyan etti
Futbol hayatına Karşıyakada devam eden Necati Ateş de sosyal medya hesaplarından bu duruma isyan etti. Tecrübeli futbolcu, "Böyle bir sahada futbol oynamak hatta maç kazanmak çok zor bir olay ama zorlukların üstesinden gelicek güçte bir takımız hiçbir zorluk bizi hedefimize ulaşmaktan alıkoyamaz." açıklamasıyla tepkisini gösterdi.



Yorumlar (0)

Yorumlar yükleniyor...

Yorum Yaz

Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.

0/1000
Güvenlik Kodu

SPOR Haberleri

Tümü