BORSA
BIST 100 14.734,50 %0,63
Altın 6.205,50 ₺/gr %1,30
Bitcoin $64.123 %0,85
Dolar 46,48 ₺ %0,02
Euro 53,36 ₺ %0,15
Sterlin 61,60 ₺ %0,32
Gümüş 96,80 ₺/gr %1,39
Ethereum $1.723,77 %0,07
İsviçre Frangı 57,62 ₺ %0,30
Kanada Doları 32,80 ₺ %0,23
Avustralya Doları 32,59 ₺ %0,08
Japon Yeni 0,00 ₺ %0,00
Suudi Riyali 12,38 ₺ %0,01
BAE Dirhemi 12,66 ₺ %0,02
Rus Rublesi 0,63 ₺ %0,01
Çin Yuanı 6,85 ₺ %0,11
İSTANBUL 29°C 6.205,50 ₺/gr 46,48 ₺ 53,36 ₺
Anasayfa SİYASET Bahçeliden Fırat Yılmaz Çakıroğlu açıklaması
sahin

Bahçeliden Fırat Yılmaz Çakıroğlu açıklaması

Bahçeli, Milliyetçi-Ülkücü Hareket yeni ve tarifsiz bir acıyla karşı karşıyadır. Üniversite kampüslerine yuvalanmış eli kanlı teröristler gencecik bir evladımızı, kalbi vatan aşkıyla çarpan bir Ülküda

· 5 dk okuma · 20 okunma
0Yorumlar
Bahçeliden Fırat Yılmaz Çakıroğlu açıklaması

Bahçeli, Milliyetçi-Ülkücü Hareket yeni ve tarifsiz bir acıyla karşı karşıyadır. Üniversite kampüslerine yuvalanmış eli kanlı teröristler gencecik bir evladımızı, kalbi vatan aşkıyla çarpan bir Ülküdaşımızı, henüz hayatının baharında bir millet sevdalısı fidanımızı katletmiştir. Ege Üniversitesi Edebiyat Fakültesi öğrencisi Fırat Yılmaz Çakıroğlunun PKKlı caniler tarafından bıçaklanarak hunharca şehit edilmesi hepimizin yüreğini alev alev yakmıştır dedi.

GÜNAHI OLMAYAN VATAN EVLATLARINA KIYMAKTADIR

Bahçeli, Öfkemiz dağ gibi, durum çok ciddi, tehdit çok büyük, kederimiz tahammül edilemeyecek boyuttadır. PKKlı alçaklar AKPnin yardım ve yataklığıyla Türkiyenin her yerine mevzilenmekte, hayatın her alanına nüfuz etmektedir. Yıkım projesiyle belini doğrultan, ihanet süreciyle şımaran ve kuduran teröristler masum canlara, hiçbir suçu ve günahı olmayan vatan evlatlarına kıymaktadır. Türkiye sözün bittiği noktaya doğru günden güne savrulmakta, yönetilemez, öngörülemez bir hale hızla sürüklenmektedir. İç kavga ve karışıklık ortamı planlayan çevrelerin oyun ve tezghları toplumsal huzur ve asayişe kast etmekte, bunun yanında birlikte yaşama iradesini kırmaktadır dedi.

ESAS AZMETTİRİCİSİ, GERÇEK SORUMLUSUDUR

Bahçeli, AKPnin; Ankarada, İmralıda ve Kandilde pazarlık yaptığı, jest ve tavizlerle elini güçlendirdiği hainler saldırı ve tahrik kampanyalarına devamlı yenilerini eklemektedir. Çözüm diyerek PKKnın silahını temizleyen, namlusuna hedef belirleyen Hükümet ve çürümüş devlet görevlileri İzmirdeki kanlı cinayetin esas azmettiricisi, gerçek sorumlusudur. İç güvenliği pakete sokma amacında olan, PKKyla şerefsizce, ahlaksızca aynı kareye giren AKPnin, şiddet ve dehşetin kapanına düştüğü, şuursuzca sarayın çıkarlarına hizmet ettiği kuşkusuzdur dedi.

HİÇ KİMSE CESARETİMİZİ SINAMAYA KALKIŞMAMALIDIR

Bahçeli, Fıratımızı hayattan koparan İzmirdeki kanlı cinayet AKP-PKK ortak yapımı olarak milli hafızalara kazınmıştır. Ege Üniversitesinde süren bölücü tehdide rağmen emniyet tedbirlerini almayan, Ülküdaşımızın ağır yaralanmasından sonra ambulansın zamanında gelmesini sağlamayan veya sağlayamayan kim varsa akan kanda payı vardır. Sorumlular mutlaka mahşeri vicdan ve adalet önünde hesap vereceklerdir. Milliyetçi Hareket Partisi şehidinin hakkını ve hukukunu sonuna kadar savunacak, duygusal taşkınlık, kontrolsüz nefret ve anlık tepkilerle hıyanetten nemalananların ekmeğine yağ sürmeyecektir.

Milliyetçi-Ülkücü Hareket vakarından, sabrından, asaletinden elbette taviz vermeyecek, projelendirilen oyunlara kapılmayacak, kanlı döngünün içine düşmeyecektir.  Kaybımız ne kadar ağır, hüznümüz ne kadar fazla, feryadımız ne kadar haklı olsa da sağduyu ve soğukkanlılığımızı muhafaza etmede kararlıyız. Şunu da açık açık tarihe not etmek isterim ki; Hiç kimse, Milliyetçi-Ülkücü Hareketin cesaretini sınamaya, metanetini test etmeye, dayanıklılığını ölçmeye kalkışmamalıdır dedi.

GÖZÜMÜZÜ DALDAN BUDAKTAN ESİRGEMEYİZ

Bahçeli, Yarım asırdır şehit veren, onurlu mücadelesiyle ilke ve ülkülerinden ayrılmayan kutlu davamızı provokasyonlara, kapalı devre sürdürülen operasyonlara, devlet içine konuşlanmış çetelerin senaryolarına hiçbir güç alet edemeyecektir. Sokağın dilinde buluşan, sokak ruhuyla nifak saçan AKP-PKKya karşı, milletin hizmetinden sapmayarak, sandığın ve demokrasinin yolundan ayrılmayarak kararlı yürüyüşümüzü devam ettireceğiz.

Milliyetçi-Ülkücü Hareket ölüm, kumpas, şantaj, komplo ve saldırıya teslim olmayacak; hak bildiği, doğru gördüğü, inanıp vicdanında simgeleştirdiği ülkülerinden milim de olsa dönmeyecek, ödün vermeyecektir. AKP-PKK terörü aklını başına almalı, ateşle daha fazla oynamamalı, önümüze derin çukurlar kazmaktan acilen vazgeçmelidir. Şayet sözün bittiği noktaya tam olarak gelinirse, olacak ve doğacak olaylardan Milliyetçi-Ülkücü Hareket mesul tutulamayacaktır. Kahrımız ve celalimiz devasadır, konu vatan ve millet esenliği olunca gözümüzü daldan budaktan esirgemeyeceğimizi herkes bilmektedir dedi.

AZİZ DAVA ARKADAŞLARIMI SAKİNLİĞE DAVET EDİYORUM

Bahçeli, Bu düşüncelerle aziz dava arkadaşlarımı sakinliğe davet ediyor, AKP-PKK tuzağına titizlikle, uyanıklıkla ve sabırla dikkat etmelerini bekliyorum. Türkiyeyi istikrarsızlığa itecek, kavga ve kaosa düşürecek her niyet ve teşebbüse mesafeli tavrımız devam edecek, ihanet ve cinayetlerin faturası 7 Haziranda şer ortaklarına çıkarılacaktır. Ülküdaşımız, şehidimiz, Yusuf yüzlümüz Fırat Yılmaz Çakıroğluna Fatihalarla Cenab-ı Allahtan rahmet diliyorum. Ailesine, sevenlerine, Milliyetçi-Ülkücü Harekete sabırlar niyaz ediyorum. Hepimizin başı sağolsun diyorum dedi.

DHA



Yorumlar (0)

Yorumlar yükleniyor...

Yorum Yaz

Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.

0/1000
Güvenlik Kodu

SİYASET Haberleri

Tümü

CHP'li milletvekili sayısı 129'a düştü

10 Haziran'da yapılan CHP MYK'sında 'partiden kesin ihraç' talebiyle 'tedbirli' olarak Yüksek...

4 gün önce

İki İsmin CHP Grup Başkanvekillikleri düştü

CHP'de disipline sevk edilen Gökhan Günaydın ve Ali Mahir Başarır'ın grup başkanvekillikleri...

9 gün önce

Kılıçdaroğlu alternatif CHP grubunda konuştu.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, alternatif CHP grubunda konuştu. Kılıçdaroğlu, "Temiz siyaset"...

12 gün önce

Özgür Özel den Kılıçdaroğlu na Grup Salonundan Rest

Özgür Özel, TBMM'deki grup toplantısında kritik mesajlar verdi. "Rakipsizleşme" çabasıyla...

12 gün önce

Özel'den Kılıçdaroğlu na Sürpriz Teklif

CHP'deki kriz derinleşirken, Özgür Özel'den Kemal Kılıçdaroğlu'na sürpriz bir teklif geldi....

13 gün önce

AK PARTİ İstişare ve Değerlendirme Toplantısı Sapanca da...

Parti kurmaylarını, bakanları ve teşkilatın ana kademelerini bir araya getirecek olan 33....

17 gün önce

Kılıçdaroğlu Grup Toplantısında Konuşacak

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Parti genel merkezind Önümüzdeki salı günüParti içi...

17 gün önce

İmamoğlu Kılıçdaroğlu'nu Silivri'den bombaladı

 Ekrem İmamoğlu, Kemal Kılıçdaroğlu'nu ve CHP yönetimini sert sözlerle eleştirdi . Ekrem...

20 gün önce

Fatih Erbakan ikinci tur için kararını açıkladı

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, ikinci tur seçimi için önemli açıklamalarda...

29 gün önce

GENEL MERKEZDE KAPALI GRUP TOPLANTISI . ÖZEL BAŞKAN...

CHP'nin kapalı grup toplantısında önemli bir gelişme yaşandı. CHP Genel Merkezi'nde, bugün, Grup...

29 gün önce

YSK dan Yerel Seçim Kararı!

YSK'dan yerel seçim kararı! 31 Mart 2024 yerel seçimlerinin iptali için yapılan başvuruyu...

29 gün önce

Kılıçdaroğlu partideki azilleri 3 avukatla başlattı.

Kılıçdaroğlu, mahkeme kararıyla genel başkanlık koltuğuna geri döndükten sonra, partinin 3...

1 ay önce