BORSA
BIST 100 14.002,65 %1,74
Altın 6.019,69 ₺/gr %0,03
Bitcoin $63.070 %1,34
Dolar 47,17 ₺ %0,14
Euro 53,95 ₺ %0,15
Sterlin 63,41 ₺ %0,31
Gümüş 83,61 ₺/gr %0,62
Ethereum $1.828,61 %2,33
İsviçre Frangı 58,44 ₺ %0,32
Kanada Doları 33,63 ₺ %0,23
Avustralya Doları 32,89 ₺ %0,23
Japon Yeni 0,00 ₺ %0,00
Suudi Riyali 12,56 ₺ %0,27
BAE Dirhemi 12,85 ₺ %0,10
Rus Rublesi 0,60 ₺ %0,02
Çin Yuanı 6,96 ₺ %0,02
İSTANBUL 32°C 6.019,69 ₺/gr 47,17 ₺ 53,95 ₺
Anasayfa SİYASET Bakan Yıldız: Bunlar Nişantaşındakileri de elektriksiz bı...
fatihaktuel

Bakan Yıldız: Bunlar Nişantaşındakileri de elektriksiz bırakma derdindeler

Bakan Yıldız, dün yaptığı açıklamada, HDPye verilen emanet oyların ortadan kalkacağını düşündüğünü ifade edip, elektrik hatlarına yapılan saldırılarla ilgili olarak vatandaşların bu saldırıları anlaya

· 3 dk okuma · 32 okunma
0Yorumlar
Bakan Yıldız: Bunlar Nişantaşındakileri de elektriksiz bırakma derdindeler

Bakan Yıldız, dün yaptığı açıklamada, HDPye verilen emanet oyların ortadan kalkacağını düşündüğünü ifade edip, elektrik hatlarına yapılan saldırılarla ilgili olarak vatandaşların bu saldırıları anlayacağını ifade etmişti. Yıldız, Hele hele 3 gün elektriksiz kaldığında bunu doğru değerlendireceğine inanıyorum demişti. Bakan bu sözünden sonra, Büyük resme bakmak yerine sözlerimi çarpıtıyorlar açıklamasında bulunmuştu.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Bakü-Tiflis-Erzurum Doğalgaz Boru Hattına yapılan saldırıya ilişkin, Bunlar, ellerinden gelse, sadece Çukurcada yaşayan kardeşlerimizi değil, Nişantaşındaki vatandaşlarımızı da elektriksiz ve doğalgazsız bırakma derdindeler ifadesini kullandı. Yıldız, konuya ilişkin yaptığı yazılı açıklamada, Bakü-Tiflis-Erzurum (Şahdeniz) Doğalgaz Boru Hattının Sarıkamış Yağbasan Köyü mevkisindeki kısmına gece bölücü terör örgütü tarafından saldırı düzenlendiğine ve patlama sonucu gaz akışının kesildiğine dikkati çekti.

ÇUKURCA VE MARDİN

Bölücü terör örgütünün şu ana kadar Silopi elektrik iletim hattı, İran-Türkiye Doğalgaz Boru Hattı, Kerkük-Yumurtalık Petrol Boru Hattı, Mardindeki trafo merkezi ve Çukurca elektrik hattına yaptığı saldırılarla o bölgede yaşayan vatandaşların en temel ihtiyaçlarını engellemek istediğini ifade eden Yıldız, şunları kaydetti: Bu menfur saldırılardan, en fazla bölgedeki kardeşlerimiz zarar görüyor. O bölgeden gelen tepkiler ve bizlere ulaşan şikayet mektupları, vatandaşlarımızın, söz konusu saldırılarla kendi huzur ve refahlarına kastedildiğinin bilincinde olduklarını gösteriyor. Vatandaşlarımız terör örgütünden de saldırılarından da son derece rahatsızdır. Bu geceki saldırı, Erzurumdan ülkemizin batısına doğalgazı taşıyan Bakü-Tiflis-Erzurum Doğalgaz Boru Hattını hedef almıştır.

BUNLAR ELLERİNDEN GELSE...

Bu saldırı, terör örgütünün, ülkemizin her bölgesindeki vatandaşların huzur ve refahına kastettiğinin en somut göstergelerinden biridir. Bunlar, ellerinden gelse, sadece Çukurcada yasayan kardeşlerimizi değil, Nişantaşındaki vatandaşlarımızı da elektriksiz ve doğalgazsız bırakma derdindeler. Yıldız, terör örgütlerinin bu saldırılarına devletin gereken karşılığı vereceğini vurgulayarak, Halkın huzur ve refahına kasteden bu saldırılar karşısında, terör örgütünün siyasi uzantılarının da artık gerçeği görmeleri, saldırılara tepki göstermeleri gerekmektedir. Aziz milletimiz, doğudan batıya kuzeyden güneye, birlik ve beraberlik içerisinde, terör belasının karşısındadır; 78 milyonun terör saldırılarına hep beraber tepki göstermesi de vatandaşlarımızın yaşananları son derece doğru okuduğunu göstermektedir ifadelerini kullandı.



Yorumlar (0)

Yorumlar yükleniyor...

Yorum Yaz

Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.

0/1000
Güvenlik Kodu

SİYASET Haberleri

Tümü

Özgür Özel : Demirtaş’ın selamı başımızın üstüne

CHP Lideri Özgür Özel, Diyarbakır'da yaptığı açıklamada, "Akşam saatlerinde avukatını çağırarak...

21 gün önce

Özgü Özel in Yeni Partisinin Logo ve İsmi Sızdı. İşte O logo

zgür Özel ve ekibinin yeni partiye geçeceği iddiaları gündemdeki yerini korurken, Özel'in yeni...

23 gün önce

Erdoğan : Terör Sayfası Tamamen Kapanacak

 Terör defterini tamamen kapatmakta kararlı olduklarını belirten Erdoğan, "Örgütün tasfiye...

23 gün önce

CHP'li milletvekili sayısı 129'a düştü

10 Haziran'da yapılan CHP MYK'sında 'partiden kesin ihraç' talebiyle 'tedbirli' olarak Yüksek...

1 ay önce

İki İsmin CHP Grup Başkanvekillikleri düştü

CHP'de disipline sevk edilen Gökhan Günaydın ve Ali Mahir Başarır'ın grup başkanvekillikleri...

1 ay önce

Kılıçdaroğlu alternatif CHP grubunda konuştu.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, alternatif CHP grubunda konuştu. Kılıçdaroğlu, "Temiz siyaset"...

1 ay önce

Özgür Özel den Kılıçdaroğlu na Grup Salonundan Rest

Özgür Özel, TBMM'deki grup toplantısında kritik mesajlar verdi. "Rakipsizleşme" çabasıyla...

1 ay önce

Özel'den Kılıçdaroğlu na Sürpriz Teklif

CHP'deki kriz derinleşirken, Özgür Özel'den Kemal Kılıçdaroğlu'na sürpriz bir teklif geldi....

1 ay önce

AK PARTİ İstişare ve Değerlendirme Toplantısı Sapanca da...

Parti kurmaylarını, bakanları ve teşkilatın ana kademelerini bir araya getirecek olan 33....

1 ay önce

Kılıçdaroğlu Grup Toplantısında Konuşacak

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Parti genel merkezind Önümüzdeki salı günüParti içi...

1 ay önce

İmamoğlu Kılıçdaroğlu'nu Silivri'den bombaladı

 Ekrem İmamoğlu, Kemal Kılıçdaroğlu'nu ve CHP yönetimini sert sözlerle eleştirdi . Ekrem...

1 ay önce

Fatih Erbakan ikinci tur için kararını açıkladı

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, ikinci tur seçimi için önemli açıklamalarda...

1 ay önce