Davutoğlu, genişletilmiş il başkanları toplantısında konuşuyor
oyunları bir hamleyle boşa çıkardık. Onlar küçük piyonlarla uğraşırken, biz şah dedik ve mat oldular.
Başbakan Davutoğlu, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları toplantısına katılıyor...
İşte Davutoğlunun açıklamalarının satır başları:
Bugüne kadar saldırıları nasıl püskürttüysek bu şer odaklarını da aynı şekilde püskürteceğiz.
Bu refah seviyesine kolay gelmedik, bu geldiğimiz noktadan bizi kimse geriye döndüremeyecektir.
Çukur kazarak, canlı bombalarla Türkiyeyi tökezletmek isteyenler Türkiyeyi kimsenin tökezletemeyeceğini bilsin.
Terör örgütlerini maşa olarak aynı merkezden yöneten odaklar var. Türkiyenin güçlenmesini engelleyemeyecekler.
......Başka güçlerin himayesine girenler, manda yönetimi isteyenler, bağımsız ve müstakil olabileceğimize inanamayanlar, taşeron örgütler, şiddet ve nefretten başka bir şey üretemeyenlerin hendekleri, çukurları, tuzakları, pusuları Türkiyeyi dize getiremeyecek.
Çukur kazarak, pusu kurarak bombaları, canlı bombaları patlatarak Türkiyeyi tökezletmek isteyenler bilsinler ki, Türkiye Allahın izniyle tökezlemez, yolundan geri dönmez. Tarih boyunca bu milletin varlığına, birliğine yönelik pek çok düşmanlık gördük ama bugünkü kadar namert, bugünkü kadar insanlıktan uzak düşmanlarla pek az karşılaştık.
Milletten Türkiyeye hizmet için oy isteyip, seçimden sonra terör örgütünün yörüngesine giren siyasi kadrolar var. Nevruz bahanesiyle örgütü liderinin posteri önünde, kalaşnikoflu fotoğraflarla konuşma yapabilecek kadar kendisini kaybetmiş siyasiler var. Teröristlerin taziye çadırlarını ziyaret eden, kürsülerden bu milleti tehdit etme cüretini gösteren haddini bilmezler var. Ama biz onlara hadlerini bildirmeyi de biliriz.
HDP in, CHP in hesabı şuydu, AK Parti bütün fezlekelerin, dokunulmazlıkların kaldırılmasına yanaşmayacak, böylece teröre destek veren milletvekilleri de kurtulacak. Ya da HDP, kendi milletvekillerinin dokunulmazlıklarının kaldırılacağı iddiasıyla meclisi birlikte bloke edecekler, geçen sene iç güvenlik yasasında olduğu gibi, bizim reform tasarılarının geçmesine izin vermeyecekler. Bir de mağduriyet edebiyatı yapacaklar. Biz bu oyunları bir hamleyle boşa çıkardık. Onlar küçük piyonlarla uğraşırken, biz şah dedik ve mat oldular.
Meclise sevk edilen bütün fezlekeleri görüşmeyi teklif ettik. Böylece şunu gösterdik; bir AK Parti in kimseden korkacak, çekinecek dosyası yoktur, olursa da hesaplaşmayı biz biliriz. İki, HDP hiçbir şekilde hiçbir zaman mağduriyet edebiyatı yapmayacaktır, onlar mağdur değiller, onlar zalimler, onlar katillerle ortaklık yapan kalleşler.
Bu acı olaylardan artık herkes üzerine düşen dersi çıkarmalıdır. Senin teröristin, benim teröristim ayrımı yaparak, kısa vadeli menfaat hesaplarına girenler de, orta ve uzun vadede büyük bedeller ödeyeceklerini görmelidirler ve görmeye başlamışladır.
Benzer Haberler
Başbakan Davutoğlundan Demirtaşa sert tepki
Başbakan Davutoğlu, Silahların bırakılması çağrısıyla ilgili Bu açıklamayla birlikte yeni bir...
Davutoğlu açıkladı: Üç bakan istifa edecek
Başbakan Ahmet Davutoğlu , Portekiz ve ABD ziyaretleri öncesi Esenboğa Havalimanında basın...
Şah çekildi bayrak inmedi
Türkiye ecdada saygıyı sınırın dışında da gösterdi. DEAŞ ve Esedin etkin olduğu bölgenin tam...
SİYASET Haberleri
TümüFatih Erbakan ikinci tur için kararını açıkladı
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, ikinci tur seçimi için önemli açıklamalarda...
GENEL MERKEZDE KAPALI GRUP TOPLANTISI . ÖZEL BAŞKAN...
CHP'nin kapalı grup toplantısında önemli bir gelişme yaşandı. CHP Genel Merkezi'nde, bugün, Grup...
YSK dan Yerel Seçim Kararı!
YSK'dan yerel seçim kararı! 31 Mart 2024 yerel seçimlerinin iptali için yapılan başvuruyu...
Kılıçdaroğlu partideki azilleri 3 avukatla başlattı.
Kılıçdaroğlu, mahkeme kararıyla genel başkanlık koltuğuna geri döndükten sonra, partinin 3...
Özel, CHP MYK'yı yeniden toplantıya çağırdı
CHP Genel Başkanlığı görevinden uzaklaştırılan Özgür Özel, partisinin Merkezi Yürütme Kurulu'nu...
Mahkemeden Saadet Partisi Kongre iptali davasına ret !
Mahkemeden Saadet Partisi Kongre iptali davasına ret kararı çıktı. 9. Olağan Büyük Kongresi'nin...
CHP de Yeni Yol Haritası Belirleniyor
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), İstanbul Çalışma Ofisi'nde gerçekleştirilen kritik Merkez Yönetim...
Kurtulmuş'tan -ara seçim- açıklaması
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, ara seçim talebine ilişkin yaptığı açıklamada "Kimin hangi kurallar...
Meral Akşenerden İddalara Yalanlama
CHP’den istifa eden Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan ile irtibat halinde olduğu...
Özarslan’dan Özgür Özel’e suç duyurusu
Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan, CHP Genel Başkanı Özür Özel hakkında, Ankara Cumhuriyet...
CHP'de kılıçlar çekildi
Eski CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, partisinin rüşvet ve yolsuzluk iddialarından arınması...
Bahçeliden -dar ağacı- çıkışı
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin haftalık grup toplantısında gündemdeki konulara...




