BORSA
BIST 100 14.641,56 %0,45
Altın 6.908,74 ₺/gr %3,01
Bitcoin $79.015 %1,09
Dolar 48,25 ₺ %0,18
Euro 55,96 ₺ %0,49
Sterlin 65,42 ₺ %0,31
Gümüş 102,97 ₺/gr %4,01
Ethereum $2.509,99 %2,37
İsviçre Frangı 59,64 ₺ %0,45
Kanada Doları 34,70 ₺ %0,18
Avustralya Doları 34,57 ₺ %0,23
Japon Yeni 0,00 ₺ %0,00
Suudi Riyali 12,85 ₺ %0,39
BAE Dirhemi 13,14 ₺ %0,19
Rus Rublesi 0,56 ₺ %0,40
Çin Yuanı 7,17 ₺ %0,01
İSTANBUL 24°C 6.908,74 ₺/gr 48,25 ₺ 55,96 ₺
Anasayfa SİYASET Davutoğlu: Yargıda darbe yapmaya çalıştılar
fatihaktuel

Davutoğlu: Yargıda darbe yapmaya çalıştılar

Başbakan Davutoğlu Ak Partinin Gümüşhane mitinginde konuşuyor. İşte Davutoğlunun açıklamalarından satır başları: Din dersini kaldıracağız, diyaneti kaldıracağız diyenler sandığa gömülürler. CHP de HD

· 4 dk okuma · 64 okunma
0Yorumlar
Davutoğlu: Yargıda darbe yapmaya çalıştılar

Başbakan Davutoğlu Ak Partinin Gümüşhane mitinginde konuşuyor. İşte Davutoğlunun açıklamalarından satır başları:

Din dersini kaldıracağız, diyaneti kaldıracağız diyenler sandığa gömülürler. CHP de HDP de din dersini kaldıracağız diyorlar yarış içinde. Bunlara izin verir misiniz siz? Din derslerinin Diyanetin kaldırılmasına göz yumar mısınız? Onlar akıllarını başka yerlerden alırlar. Üst akıldan alırlar. Bakın şimdi yine bugünlerde bu paralel çete harekete geçti.

Seçimlerden önce hep bunu yaparlar. 2013 Mayısında Türkiye ekonomisi zirve yapmıştı. Türkiye IMFye son taksidini ödemişti. Gezi provokasyonunu başlattılar. Vandallar İstanbul sokaklarını, Ankara sokaklarını İzmir sokaklarını doldurmaya kalkıştı. Gümüşhaneye ulaşabildiler mi? Siz vandallara, palavracılara meydanı bırakmadınız. Onlar buraya kolay kolay gelemezler.

BİZ BAŞKA HOCALARA BENZEMEYİZ

17-25 Aralıkta bu sefer, müslüman halkın dini duygularını istismar ederek topladıkları paralarla, kumpaslara giren paralel çeteyi harekete geçirdiler. Biz başka hocalara benzemeyiz. Biz bu topraklarda doğduk, bu topraklarda öleceğiz. Bazı hoca adı altında yurt dışından bu kumpası yapanlar, onlar bu hocalık ünvanını hak etmezler, bu topraklarda yaşamayı da hak etmezler.

ÇATI ADAY OLDU ÇATI MASKOT

Çatı aday oldu çatı maskot. Bir işaret yapacağım derken yanlış işaret yapıyor. Ona uyup oy veren MHPli seçmenlerime sesleniyorum. En ufak şeyi bile öğrenemeyenden ne beklersiniz?

DÜN DARBE YAPMAYA KALKIŞTILAR

İlgili Haber14 Aralık operasyonu davasında tahliye bilmecesi

Dün biz Erzurumdan bismillah dedik. Şerler def ola dedik ya, hemen şer kendini gösterecek. Dün birden, yargıda bir darbe yapmaya kalkıştılar. Yetkili olmayan bir mahkeme, asliye hukuk mahkemesi yetkili olmadığı halde, yasaların dışına çıkarak, tutuklularla ilgili tahliye kararı aldı. Yetkin yok, yasal hiçbir zemini yok. Niye bunu yapıyorlar biliyor musunuz? Hala şunu demeye çalışıyorlar, biz buradayız, hala güçlüyüz.

Ben de ona sesleniyorum, devlet olarak millet olarak biz de buradayız. Meydanı size bırakmayız. Meydanı pensilvanyadan gelen talimatla hareket eden hakimlere savcılara bırakmayız.

BİR HAFTA ÖNCE TALİMAT GELDİ

Bir hafta önce talimat aldılar. Bizde kayıtları var. Hapishaneden çıkartsınlar gibi bir talimat. İşte biz bunun gibi yargıyı yönetmeye kalkışanlara karşı, yargının tam bağımsızlığı dedik. Birileri bizi yanlış anladı. Eğer birisi size şöyle yada böyle yap diye mesaj gönderirse, o sese kulak verirseniz, adalete yargıya ihanet etmiş olursunuz. Vicdanınızla karar vereceksiniz. Arkanızda bu millet, arkanızda hükümetler her zaman olacak.

KPSS SORULARINI ÇALDILAR

Bakın ne yaptılar. KPSS sorularını çaldılar. Birileri kendi yetiştirdiklerine sınav sorularını verdi, onlar kazandı. Sizin çocuklarınız kaybetti. Bir öğretim üyesi olarak buna her zaman isyan ettim. İşte şimdi adaleti tam tesis etmek için bütün bu paralel çeteye karşı ve onun desteklediği işbirlikçiliğe karşı milli irade seferberliği ilan ediyoruz.

Dün bir televizyon programında sordular. Neden kampanyaları diğer partilerden önce başlattınız. Diğer partiler Türkiyenin her yerine gidemezler. Mesela MHP, Türkiyenin doğusunda seçim mitingi yapmayı düşünebilir mi? HDP buraya gelmeyi düşünebilir mi? CHP buraya gelse kaç kişiye hitap eder? Hepsi Türkiyenin bir kesimine hitap ediyor. Türkiyenin her kesimine hitap eden tek parti Ak Parti.

KILIÇDAROĞLUNUN HASTALIĞI...

Bu Kılıçdaroğlunun ne hastalığı var biliyor musunuz? Unutuyor. Bir an kendisini eski Türkiyede zannediyor. Dün Almanyada demiş ki, kimseyi hastane kapılarında bekletmeyeceğiz. Allah aşkına hangi dönemde yaşıyorsun Kılıçdaroğlu? O senin dönemindeydi.

Hesap uzmanıyım diyor ama hesabı bilmiyor. Bazen hesabı da bizim dönemimizi söylüyor. diyor ki, toplam 977 milyar kaynak üretildi diyor, 1 milyar 860 milyar kaynak. Biz demiyoruz o diyor. Kılıçdaroğlu sen şunu da demiş oluyorsun, AK Parti döneminde bu ülke bereketlendi diyorsun. Kılıçdaroğlu gelirse şöyle elinden tutun, ne yaptı AK Parti diye sorduğu zaman, yaptığımız baraja onu bir götürün.



Yorumlar (0)

Yorumlar yükleniyor...

Yorum Yaz

Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.

0/1000
Güvenlik Kodu

SİYASET Haberleri

Tümü

Bahçeli : Sabrımızı Zorlamayın

Netanyahu’nun  "Türkiye’ye mesaj verdik"  şeklindeki açıklamaları, Türk siyasetinde sert...

9 gün önce

Özgür Özel: İlk seçimde iktidar olacağız

Yeni Parti'nin kuruluş dilekçesinin verilmesinin ardından Hacı Bayram-ı Veli Camii'nde cuma...

1 ay önce

İşte Yeni Parti'ye katılan 91 milletvekili

CHP’de 21 Mayıs’taki 'mutlak butlan' kararıyla başlayan kriz, cumhuriyet tarihinin en büyük...

1 ay önce

Doruk Bulut Gözaltına Alındı

Silivri  Belediyesi'ne yönelik yürütülen soruşturma çerçevesinde yeni bir operasyon düzenlendi....

1 ay önce

Özgür Özel 'Yeni Parti'yi açıkladı! CHP kürsüsüne veda etti

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, son noktayı koydu. Özel, partiden ayrılarak yeni bir parti...

1 ay önce

Özgür Özel : Demirtaş’ın selamı başımızın üstüne

CHP Lideri Özgür Özel, Diyarbakır'da yaptığı açıklamada, "Akşam saatlerinde avukatını çağırarak...

2 ay önce

Özgü Özel in Yeni Partisinin Logo ve İsmi Sızdı. İşte O logo

zgür Özel ve ekibinin yeni partiye geçeceği iddiaları gündemdeki yerini korurken, Özel'in yeni...

2 ay önce

Erdoğan : Terör Sayfası Tamamen Kapanacak

 Terör defterini tamamen kapatmakta kararlı olduklarını belirten Erdoğan, "Örgütün tasfiye...

2 ay önce

CHP'li milletvekili sayısı 129'a düştü

10 Haziran'da yapılan CHP MYK'sında 'partiden kesin ihraç' talebiyle 'tedbirli' olarak Yüksek...

2 ay önce

İki İsmin CHP Grup Başkanvekillikleri düştü

CHP'de disipline sevk edilen Gökhan Günaydın ve Ali Mahir Başarır'ın grup başkanvekillikleri...

2 ay önce

Kılıçdaroğlu alternatif CHP grubunda konuştu.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, alternatif CHP grubunda konuştu. Kılıçdaroğlu, "Temiz siyaset"...

2 ay önce

Özgür Özel den Kılıçdaroğlu na Grup Salonundan Rest

Özgür Özel, TBMM'deki grup toplantısında kritik mesajlar verdi. "Rakipsizleşme" çabasıyla...

2 ay önce