Davutoğlundan liderlere ortak çağrı
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Şimdi tüm siyasi liderleri kamu düzeni, demokrasiyi sahiplenme, silahların bırakılması konularında ortak tavır almaya çağırıyorum dedi. Başbakan Davutoğlu, Şanlıurfa ve Dağ
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Şimdi tüm siyasi liderleri kamu düzeni, demokrasiyi sahiplenme, silahların bırakılması konularında ortak tavır almaya çağırıyorum dedi.
Başbakan Davutoğlu, Şanlıurfa ve Dağ Hudut Karakoluna yaptığı ziyaretler ile Ak Parti İstanbul İl Başkanlığına yapılan saldırıyı Twitter hesabından değerlendirdi.
Davutoğlu, DEAŞ terörüne kurban verdiğimiz şehit Mehmet Yalçın Nanenin arkadaşlarıyla Dağ Hudut Karakolunda idim. Gözlerine baktığımda bu memleketin sınırlarını emanet ettiğimiz Mehmetçiklerimizle iftihar ettim. Ceylanpınarda ise alçakça şehit edilen iki polisimiz Feyyaz ve Okanın silah arkadaşlarını ziyaret ettim. Beni en çok etkileyen şehitlerin emanetini gururla yüklenen polislerimiz kadar sokaklarda gördüğüm muhabbetti. Sarıldığım, kucaklaştığım her Ceylanpınarlı vatandaşımda bu toprağın bin yıllık kardeşlik mayasını gördüm ifadesini kullandı.
Gece de korkak bir saldırıya hedef olan AK Partimizin İstanbul İl Başkanlığında dava arkadaşlarımla birlikteydik diyen Davutoğlu şöyle devam etti: Ülkemizi ve AK Partiyi yolundan döndürmeye çalışanlar şunu bilsin. Onlar bugün varlar, yarın yoklar. Gaziantepten Şanlıurfaya, Kilise, İstanbula kadar bin yıllık kardeşlik türküsünü söyleyen bizler kıyamete kadar burada olacağız. Tüm vatandaşlarım müsterih olsun. Şefkat ve kudret eliyle devletimiz her türlü belayı def etmeye muktedirdir. Bu yavrularımızın gözündeki ışığı söndürmelerine izin vermeyeceğiz. Şimdi tüm siyasi liderleri kamu düzeni, demokrasiyi sahiplenme, silahların bırakılması konularında ortak tavır almaya çağırıyorum. Yarın CHP genel başkanı Sayın Kılıçdaroğlu ile görüşmemizde hükümet ortaklığı dışında bu konuları da istişare edeceğiz. Süreç nasıl işlerse işlesin milletimizin verdiği ülkeyi yönetme sorumluluğunun gereğini yapacağımızdan kimse şüphe etmesin.
Yorumlar (0)
Yorum Yaz
Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.
Benzer Haberler
Kurtulmuş'tan -ara seçim- açıklaması
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, ara seçim talebine ilişkin yaptığı açıklamada "Kimin hangi kurallar...
Meral Akşenerden İddalara Yalanlama
CHP’den istifa eden Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan ile irtibat halinde olduğu...
Özarslan’dan Özgür Özel’e suç duyurusu
Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan, CHP Genel Başkanı Özür Özel hakkında, Ankara Cumhuriyet...
SİYASET Haberleri
TümüKurtulmuş'tan -ara seçim- açıklaması
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, ara seçim talebine ilişkin yaptığı açıklamada "Kimin hangi kurallar...
Meral Akşenerden İddalara Yalanlama
CHP’den istifa eden Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan ile irtibat halinde olduğu...
Özarslan’dan Özgür Özel’e suç duyurusu
Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan, CHP Genel Başkanı Özür Özel hakkında, Ankara Cumhuriyet...
CHP'de kılıçlar çekildi
Eski CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, partisinin rüşvet ve yolsuzluk iddialarından arınması...
Bahçeliden -dar ağacı- çıkışı
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin haftalık grup toplantısında gündemdeki konulara...
CHP Kurultay davasında gerekçeli karar açıklandı
CHP Kurultay davasında gerekçeli karar: Davanın konusuz kalması nedeniyle karar verilmesine yer yok.
Bahçeliden Demirtaş Yorumu
. Bahçeli, "Selahattin Demirtaş'ın tahliyesi hayırlara vesile olacaktır." ifadelerini kullandı.
Şaibeli kurultay davası ertelendi
24 Ekim'e ertelenen şaibeli kurultay davasında alınacak mutlak butlan kararı CHP'nin 21 Eylül'de...
Bahçeli: Önümüzdeki günler her türlü provokasyona açıktır
Bahçeli "Her düzeyde uyanık olmak, tedbir ve temkin içinde hareket edip dahili ve harici husumet...
Hasan Babacan kayyum heyetinden çekildi
CHP İstanbul İl Yönetimine kayyum olarak getirilen ekipte yer alan Hasan Babacan heyetten...
Ümit Özdağa Bir Beraat Daha
Ankara 26’ncı Ağır Ceza Mahkemesi’nde, Libya’da şehit düşen MİT mensuplarını ifşa ettiği...
Bahçeli'den Özel'in sokak çağrısına tepki:
Geçtiğimiz günlerde "Ben milleti sokağa davet edeceğim günü bilirim. O gün sen ne hale düşeceğini...




