BORSA
BIST 100 13.536,84 %4,76
Altın 6.785,55 ₺/gr %0,53
Bitcoin $71.835 %4,65
Dolar 44,53 ₺ %0,19
Euro 52,06 ₺ %0,47
Sterlin 59,85 ₺ %0,73
Gümüş 107,90 ₺/gr %3,04
Ethereum $2.228,74 %6,33
İsviçre Frangı 56,32 ₺ %0,70
Kanada Doları 32,17 ₺ %0,12
Avustralya Doları 31,41 ₺ %0,92
Japon Yeni 0,00 ₺ %0,01
Suudi Riyali 11,88 ₺ %0,12
BAE Dirhemi 12,12 ₺ %0,19
Rus Rublesi 0,57 ₺ %0,23
Çin Yuanı 6,52 ₺ %0,18
ANKARA 1°C 6.785,55 ₺/gr 44,53 ₺ 52,06 ₺
Anasayfa SİYASET Namık Sakık HDPyi bombaladı

Namık Sakık HDPyi bombaladı

HDPli Ağrı Belediye Başkanı Sırrı Sakık’ın kardeşi Namık Sakık HDPli vekilleri bombaladı. Sakık, kokuşmuş solcularınTürkiye in başına bela olduğunu belirtti.

25.05.2015 - 17:27 YAYINLANMA
3 DK OKUNMA SÜRESİ
Google News
Namık Sakık HDPyi bombaladı

Sakık, HDP in 35 milletvekilinden bir tanesinin bile oğlunun dağda olmadığını belirterek, Ben oğlumu Kürdistan için öldürtmem. Kürtler silah bırakmaz diyen Cengiz Çandar, Hasan Cemal ve Ertuğrul Kürtçüye bir açıklamamda söyledim. Gitmek istiyorsanız ben sanayiciyim, dostlarım var, silahın nasıl satıldığını biliyorum, Kandil yolunu da biliyorum, siz gidin savaşın. Biz savaşmak istemiyoruz demiştim. 35 milletvekili var, hiç birinin çocuğu dağda değil, İngilterede, Kıbrıs a eğitim görüyorlar dedi.

HASAN CEMAL DİYOR Kİ...

Vatandaşlardan Miroğlu a destek vermelerini talep eden Sakık, Bizim başımızın belası Türkiyedeki kokuşmuş solcular, sağcılar, sosyalistler ve komünistlerdir. Bunlar Türkiye in başına beladır. Cengiz Çandar, Ertuğrul Kürkçü, Hasan Cemal diyor ki Kürtler silahı bırakmaz. Ben bunlara yaptığım açıklamada, benim bir oğlum var, ben oğlumu Kürdistan için öldürtmem demiştim. Kendilerine gelin ben sanayicilik yapıyorum, dostlarım var, silahların nasıl satıldığını biliyorum dedim. Kandil yolunu da biliyorum, siz savaşın. Biz savaşmak istemiyoruz demiştim. 35 milletvekili var hiç birinin çocuğu dağda değil. İngilterede eğitim görüyor, Kıbrıs a eğitim görüyor. Benim içim yanmış ben anlatırım diye konuştu.

BARIŞI ANCAK ERDOĞAN SAĞLAYABİLİR!

Barışı ancak Cumhurbaşkanı Erdoğanın sağlayabileceğini savunan Sakık, Leyla Zana ve Abdullah Öcalanın bile buna inandığı bir durumda kendilerine konuşma hakkı bile kalmadığını kaydetti. Sakık, Recep Tayyip Erdoğan dedi ki Bu çözüm süreci için gerekirse gövdemi taşın altına koyarım. Bu adam bu kadar onurlu davranıyorsa, bizde de haysiyet, onur, şeref varsa hem gövdemizi hem kellemizi koyarız taşın altına. Bu acıyı biz çekiyoruz bunu dedim diye bana kızıyorlar. Niye diyorlar, Cumhurbaşkanı adam gibi adam kardeşim, diğer liderlere bakıyorum hiçbir şey göremiyorum. Bu ülkenin kurtuluşu burada. Eğer Leyla Zana 3 yıl önce barışı Recep Tayyip Erdoğan çözer diyorsa ve gidip görüşüyorsa inandığı için gitmiştir. Abdullah Öcalan İmralıda diyorsa hükümet bu yapıyla ben bu işi çözerim diyorsa başka sorun yok, bizim konuşma hakkımız da kalmıyor. Ama ulusalcılar bırakmıyor, solcular bırakmıyor, sosyalistler bırakmıyor. Başkanlık sistemine karşı geliyor çünkü, buna inanıyorlar ki başkanlık sistemi bu ülkeye gelirse artık sosyal demokratlar, solcular ne iktidarı görür, ne bakanlığı görür, onların dertleri budur dedi.

Yorumlar (0)

Yorumlar yükleniyor...

Yorum Yaz

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

0/1000
Güvenlik Kodu

SİYASET Haberleri

Tümü

Kurtulmuş'tan -ara seçim- açıklaması

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, ara seçim talebine ilişkin yaptığı açıklamada "Kimin hangi kurallar...

4 gün önce

Meral Akşenerden İddalara Yalanlama

CHP’den istifa eden Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan ile irtibat halinde olduğu...

2 ay önce

Özarslan’dan Özgür Özel’e suç duyurusu

Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan, CHP Genel Başkanı Özür Özel hakkında, Ankara Cumhuriyet...

2 ay önce

CHP'de kılıçlar çekildi

Eski CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, partisinin rüşvet ve yolsuzluk iddialarından arınması...

4 ay önce

Bahçeliden -dar ağacı- çıkışı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin haftalık grup toplantısında gündemdeki konulara...

4 ay önce

CHP Kurultay davasında gerekçeli karar açıklandı

CHP Kurultay davasında gerekçeli karar: Davanın konusuz kalması nedeniyle karar verilmesine yer yok.

5 ay önce

Bahçeliden Demirtaş Yorumu

. Bahçeli, "Selahattin Demirtaş'ın tahliyesi hayırlara vesile olacaktır." ifadelerini kullandı.

5 ay önce

Şaibeli kurultay davası ertelendi

24 Ekim'e ertelenen şaibeli kurultay davasında alınacak mutlak butlan kararı CHP'nin 21 Eylül'de...

7 ay önce

Bahçeli: Önümüzdeki günler her türlü provokasyona açıktır

Bahçeli "Her düzeyde uyanık olmak, tedbir ve temkin içinde hareket edip dahili ve harici husumet...

7 ay önce

Hasan Babacan kayyum heyetinden çekildi

CHP İstanbul İl Yönetimine kayyum olarak getirilen ekipte yer alan Hasan Babacan heyetten...

7 ay önce

Ümit Özdağa Bir Beraat Daha

Ankara 26’ncı Ağır Ceza Mahkemesi’nde, Libya’da şehit düşen MİT mensuplarını ifşa ettiği...

9 ay önce

Bahçeli'den Özel'in sokak çağrısına tepki:

Geçtiğimiz günlerde "Ben milleti sokağa davet edeceğim günü bilirim. O gün sen ne hale düşeceğini...

9 ay önce