Türkiye bu sistemle uçuşa geçecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan Beylikdüzü, Esenyurt, Avcılar, Küçükçekmece in ardından Eyüp e vatandaşlara hitap etti. Erdoğan CHP in Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnceye sert sözlerle yüklendi.
umhurbaşkanı Erdoğanın Eyüp eki konuşmasından satır başları;
Kampanyaya Eyüpsultanda başladık. Dedik ki artık finali de Eyüpsultanda yapalım ve bugün finali burada yapıyoruz. Rabbim yarın akşam da inşallah bizlere zaferi nasip etsin.
Rehavete kapılmayacağız, Nasıl olsa seçimi kazandık demeyeceğiz. Sandıklara gidin, oylarınızı muhakkak kullanın.
Güneydoğuya geldiğimde söyledim. Sakın, korkuyu korkutun. Bütün tedbirleri aldık ve bu PKKya da bu HDPye de inşallah sandıklarda demokratik olarak bir dersi verelim.
Bay Kemal diyor ki 16 senede ne yaptınız. Ben şimdi buradan sesleniyorum: Marmarayı, Avrasya Tüneli i, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ü siz mi yaptınız?
Yalancının mumu yatsıya kadar yanar. Bunlarınki yarın sönecek.
Cumhurbaşkanı Erdoğanın Küçükçekmecedeki konuşmasından satır başları;
Bay Muharrem erken yoruldu. Biz çok koştuk, çok gayret ettik. Ben kardeşlerimi görünce yorgunluk tanımıyorum.
Muhalefete gereken dersi yarın sandıkta vereceğiz.
Biz icazeti milletten aldık, milletten. (Selahattin Demirtaş) Selodan değil. Onun için zaten aday olduğunda genel başkanı kendisini nasıl çağırıyor Gel bakalım Muharrem Niye Çünkü yakında Git bakalım, git Muharrem diyecek. Çünkü neticeyi biliyor, neticeyi görüyor. Ben milletime inanıyorum, güveniyorum. Biz milletimizle bu yola çıktık.
Davos a One minute Birleşmiş Milletlerde Dünya 5 en büyüktür dedik.
Sağlıkta attığımız adımlarla dünyaya örnek olma yolundayız.
***
Cumhurbaşkanı Erdoğanın Avcılardaki konuşmasından satır başları;
Bizim 4 temel hedefimiz var. Eğitim, sağlık, adalet ve emniyet. Peki bunun üzerine neyi bina ediyoruz; ulaşım, enerji, kültür, turizm ve bunun yanında dış politika.
Fizik öğretmeni olmak başka bir şey, ülke yönetmek başka bir şey. Avcıları artık bunlardan kurtarmanız lazım. Çünkü artık Avcıları bunlardan kurtarın ki Avcılar hizmet görsün hizmet.
Türkiyede üniversitesi olmayan üniversite kaldı mı? 75 üniversite vardı şimdi 240 üniversite var. Üniversiteyi öğrencinin ayağına götürüyoruz.
Batı Trakyada Yunanistan yönetimi rahatsız. Niye Rahatsız? Türkiye in kalkınmasından rahatsız. Kardeşlerim bugün birlik günü beraberlik günü. Çok acele ediyorum iki ilçe kaldı saat 5 e bitiyor.
Özgürlükler bizim sorunumuz demokrasi bizim sorunumuz. Demokrasi namusumuzdur sandık namusumuzdur.
Kardeşlerim ne olur sandıklara gitmeyeni bırakmayın. CHPli, Saadetli İyi Partili ve HDPlilere de sesleniyorum. Onlar da anlatın. Kardeşliğimizi asla bozmayalım Allaha emanet olun.
***
Cumhurbaşkanı Erdoğan Beylikdüzü de vatandaşlara seslendi;
Adaylardan biri olan hanımefendi ne diyor? Bu şehir hastanelerine ne gerek vardı? Ya böyle bir şey olabilir mi? Sağlık bu kadar önemliyken bu hanımefendi bunu anlamıyor. Cehalet çok kötü bir şey. Yanında proflar var. Onlar da konuşup, bir şeyler anlatıyor.
Cumhurbaşkanı Erdoğanın Ataşehir konuşmasından satır başları;
Ne diyor bu bay Muharrem? YSK önünde yatacakmış. Burası hukuk devleti hukuk. Guguk devleti devleti bay Muharrem
İnce şimdiden kaybettiğini anladı. Sandıklarda her partiden üye var daha ne konuşuyorsun.
Seçimle ilgili her türlü tedbiri aldık. Sandıkları da görevli tüm arkadaşlarıma sesleniyorum oradaki güvenlik görevlilerinden yardım isteyin. Özellikle AK Partili görevlilere sesleniyorum sakın ha rehavete kapılmak yok.
Türkiye bu sistemle uçuşa geçecek, bu farklı sistemle diğerlerinin akıllarına bile gelmeyeni gerçekleştireceğiz. Anayasa değişikliği yaptık bu iş bitti.
Benzer Haberler
Yeniden Refah Partisi adaylarını tanıttı
Yeniden Refah Partisi 31 Mart yerel seçimlerinde il, ilçe ve belde başkan adaylarını...
AK Parti adaylarını açıkladı!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart'ta gerçekleştirilecek mahalli idareler seçimi için...
Murat Kurum Avcılar'a metro sözü
Avcılar'a metro müjdesi veren Kurum, "Halkalı’dan Avcılar’a metroyu bir durak daha uzatacağız....
SİYASET Haberleri
TümüFatih Erbakan ikinci tur için kararını açıkladı
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, ikinci tur seçimi için önemli açıklamalarda...
GENEL MERKEZDE KAPALI GRUP TOPLANTISI . ÖZEL BAŞKAN...
CHP'nin kapalı grup toplantısında önemli bir gelişme yaşandı. CHP Genel Merkezi'nde, bugün, Grup...
YSK dan Yerel Seçim Kararı!
YSK'dan yerel seçim kararı! 31 Mart 2024 yerel seçimlerinin iptali için yapılan başvuruyu...
Kılıçdaroğlu partideki azilleri 3 avukatla başlattı.
Kılıçdaroğlu, mahkeme kararıyla genel başkanlık koltuğuna geri döndükten sonra, partinin 3...
Özel, CHP MYK'yı yeniden toplantıya çağırdı
CHP Genel Başkanlığı görevinden uzaklaştırılan Özgür Özel, partisinin Merkezi Yürütme Kurulu'nu...
Mahkemeden Saadet Partisi Kongre iptali davasına ret !
Mahkemeden Saadet Partisi Kongre iptali davasına ret kararı çıktı. 9. Olağan Büyük Kongresi'nin...
CHP de Yeni Yol Haritası Belirleniyor
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), İstanbul Çalışma Ofisi'nde gerçekleştirilen kritik Merkez Yönetim...
Kurtulmuş'tan -ara seçim- açıklaması
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, ara seçim talebine ilişkin yaptığı açıklamada "Kimin hangi kurallar...
Meral Akşenerden İddalara Yalanlama
CHP’den istifa eden Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan ile irtibat halinde olduğu...
Özarslan’dan Özgür Özel’e suç duyurusu
Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan, CHP Genel Başkanı Özür Özel hakkında, Ankara Cumhuriyet...
CHP'de kılıçlar çekildi
Eski CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, partisinin rüşvet ve yolsuzluk iddialarından arınması...
Bahçeliden -dar ağacı- çıkışı
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin haftalık grup toplantısında gündemdeki konulara...




