BORSA
BIST 100 14.734,50 %0,63
Altın 6.257,06 ₺/gr %0,83
Bitcoin $64.205 %0,03
Dolar 46,47 ₺ %0,04
Euro 53,34 ₺ %0,02
Sterlin 61,52 ₺ %0,03
Gümüş 98,15 ₺/gr %1,39
Ethereum $1.736,18 %0,09
İsviçre Frangı 57,56 ₺ %0,03
Kanada Doları 32,78 ₺ %0,03
Avustralya Doları 32,58 ₺ %0,04
Japon Yeni 0,00 ₺ %0,00
Suudi Riyali 12,38 ₺ %0,02
BAE Dirhemi 12,66 ₺ %0,05
Rus Rublesi 0,63 ₺ %0,04
Çin Yuanı 6,86 ₺ %0,19
İSTANBUL 22°C 6.257,06 ₺/gr 46,47 ₺ 53,34 ₺
Anasayfa SİYASET ÜNAL :Bu millet samimiyeti anında anlar.
fatihaktuel

ÜNAL :Bu millet samimiyeti anında anlar.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ünal, Tayyip Erdoğan olmak sözünün eri olmayı gerektirir, samimi olmayı, dürüst olmayı, cesur olmayı, erdemli olmayı gerektirir dedi.

· 3 dk okuma · 23 okunma
0Yorumlar
ÜNAL :Bu millet samimiyeti anında anlar.

 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, Tayyip Erdoğan olmak sözünün eri olmayı gerektirir, samimi olmayı, dürüst olmayı, cesur olmayı, erdemli olmayı gerektirir. dedi.

Ünal, merkez Dulkadiroğlu Seçim Koordinasyon Merkezi e ziyaretinde parti olarak kişisel hesapların ve kişisel hırsların peşinde değil, milletin talimatları doğrultusunda iş yaptıklarını belirtti.

CHP in cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce in çıkışlarını eleştiren Ünal, Kendisi (Kemal Kılıçdaroğlu) ana muhalefet partisinin genel başkanı yeni sistemde iktidar iddiasının temsilcisi olarak cumhurbaşkanı adayı olması gerekirdi. Niye? Çünkü yeni sistemde hükümeti cumhurbaşkanı kuruyor. Eğer ana muhalefet partisi genel başkanının iktidar iddiası varsa, bunun cumhurbaşkanı adayı olması gerekirdi, ama bir iktidar iddiası olmadığı için parti içi muhalefetin başını çeken Muharrem İnceyi, cumhurbaşkanı adayı göstererek bir rakipten kendisini kurtardı. diye konuştu.

Ünal, Muharrem İnce in terör örgütü elebaşı Fetullah Gülenin iadesine ilişkin açıklamalarını da eleştirdi.

Sahada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğana güçlü bir destek bulunduğunu aktaran Mahir Ünal, Vakit Türkiye in vakti diyerek, 16 yıldır devam eden mücadelenin sonunda Türkiye in, 1950 ve 1960 soğuk savaş yıllarının şartlarına göre şekillendirilmiş idare sistemini bir kenara bırakarak, 2018 model çok yeni bir idari sistemle, bir hükümet sistemiyle yoluna devam edeceğini vurguladı.

TAKLİTLER ASLINI YAŞATIR

Muharrem İnce in, katıldığı bir televizyon programında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile aralarında geçen diyaloğa atıfta bulunarak, Dedem beni imam hatipe gönderseydi, sizin yerinizde ben olacaktım. sözlerinin hatırlatılması üzerine Ünal, şöyle konuştu:

Bu millet samimiyeti anında anlar. Dürüst olacaksın, samimi olacaksın, tutarlı olacaksın. Bir gün öyle bir gün böyle olmayacaksın. Bir adamın duruşu olacak, rüzgara göre yön değiştirmeyecek. Dün irtica primi yapıyordu dine irtica diyeceksin, dindarlarla uğraşacaksın, küçücük dinini öğrenen çocukların, dinin öğrenmesinden rahatsız olacaksın. Bir gazeteci vardı cumaya giden çocukları haber yapan, baktım o gün o da elini açmış dua ediyor. Yeri geldiğinde irtica diyeceksin, yeri geldiğinde dindarlık diyeceksin. Bu millet samimiyeti bilir. Ben İmam Hatipe gitseydim Tayyip Erdoğan olurdum demek, Ben Tayyip Erdoğan olmak istiyorum demektir. Tayyip Erdoğan olmak kolay değil. Tayyip Erdoğan olmak sözünün eri olmayı gerektirir, samimi olmayı gerektirir, dürüst olmayı, cesur olmayı, erdemli olmayı gerektirir. Tayyip Erdoğan olmak milletin önünde fırtınalar eserken öyle elif gibi dimdik durmak demektir. Tayyip Erdoğan olmak öyle kolay bir şey değil.



Yorumlar (0)

Yorumlar yükleniyor...

Yorum Yaz

Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.

0/1000
Güvenlik Kodu

SİYASET Haberleri

Tümü

CHP'li milletvekili sayısı 129'a düştü

10 Haziran'da yapılan CHP MYK'sında 'partiden kesin ihraç' talebiyle 'tedbirli' olarak Yüksek...

4 gün önce

İki İsmin CHP Grup Başkanvekillikleri düştü

CHP'de disipline sevk edilen Gökhan Günaydın ve Ali Mahir Başarır'ın grup başkanvekillikleri...

9 gün önce

Kılıçdaroğlu alternatif CHP grubunda konuştu.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, alternatif CHP grubunda konuştu. Kılıçdaroğlu, "Temiz siyaset"...

12 gün önce

Özgür Özel den Kılıçdaroğlu na Grup Salonundan Rest

Özgür Özel, TBMM'deki grup toplantısında kritik mesajlar verdi. "Rakipsizleşme" çabasıyla...

12 gün önce

Özel'den Kılıçdaroğlu na Sürpriz Teklif

CHP'deki kriz derinleşirken, Özgür Özel'den Kemal Kılıçdaroğlu'na sürpriz bir teklif geldi....

13 gün önce

AK PARTİ İstişare ve Değerlendirme Toplantısı Sapanca da...

Parti kurmaylarını, bakanları ve teşkilatın ana kademelerini bir araya getirecek olan 33....

18 gün önce

Kılıçdaroğlu Grup Toplantısında Konuşacak

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Parti genel merkezind Önümüzdeki salı günüParti içi...

18 gün önce

İmamoğlu Kılıçdaroğlu'nu Silivri'den bombaladı

 Ekrem İmamoğlu, Kemal Kılıçdaroğlu'nu ve CHP yönetimini sert sözlerle eleştirdi . Ekrem...

20 gün önce

Fatih Erbakan ikinci tur için kararını açıkladı

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, ikinci tur seçimi için önemli açıklamalarda...

29 gün önce

GENEL MERKEZDE KAPALI GRUP TOPLANTISI . ÖZEL BAŞKAN...

CHP'nin kapalı grup toplantısında önemli bir gelişme yaşandı. CHP Genel Merkezi'nde, bugün, Grup...

29 gün önce

YSK dan Yerel Seçim Kararı!

YSK'dan yerel seçim kararı! 31 Mart 2024 yerel seçimlerinin iptali için yapılan başvuruyu...

29 gün önce

Kılıçdaroğlu partideki azilleri 3 avukatla başlattı.

Kılıçdaroğlu, mahkeme kararıyla genel başkanlık koltuğuna geri döndükten sonra, partinin 3...

1 ay önce