BORSA
BIST 100 13.536,84 %4,76
Altın 6.785,55 ₺/gr %0,53
Bitcoin $71.835 %4,65
Dolar 44,53 ₺ %0,19
Euro 52,06 ₺ %0,47
Sterlin 59,85 ₺ %0,73
Gümüş 107,90 ₺/gr %3,04
Ethereum $2.228,74 %6,33
İsviçre Frangı 56,32 ₺ %0,70
Kanada Doları 32,17 ₺ %0,12
Avustralya Doları 31,41 ₺ %0,92
Japon Yeni 0,00 ₺ %0,01
Suudi Riyali 11,88 ₺ %0,12
BAE Dirhemi 12,12 ₺ %0,19
Rus Rublesi 0,57 ₺ %0,23
Çin Yuanı 6,52 ₺ %0,18
ANKARA 1°C 6.785,55 ₺/gr 44,53 ₺ 52,06 ₺
Anasayfa SPOR Hamza Hamzaoğlu: 2 gündür üzüntüden uyuyamıyorum

Hamza Hamzaoğlu: 2 gündür üzüntüden uyuyamıyorum

Spor Haberleri › Hamza Hamzaoğlu: 2 gündür üzüntüden uyuyamıyorum haberi Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Ziraat Türkiye Kupası Bursaspor maçı öncesi basın toplantısı düzenledi. Hamzaoğ

02.06.2015 - 21:32 · 2 dk okuma
0Yorumlar
Hamza Hamzaoğlu: 2 gündür üzüntüden uyuyamıyorum
Spor Haberleri ›
Hamza Hamzaoğlu: 2 gündür üzüntüden uyuyamıyorum haberi

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Ziraat Türkiye Kupası Bursaspor maçı öncesi basın toplantısı düzenledi. Hamzaoğlu, Abdürrahim Albayrak-Ali Dürüst kriziyle ilgili yaşanan gelişmeleri değerlendirdi.

Bursaspor ile Galatasaray arasında yarın Bursada oynanacak Ziraat Türkiye Kupası finali öncesinde her iki takımın teknik direktörleri ve oyuncuları basın toplantısı düzenlediler. Sarı kırmızılı ekibin teknik patronu Hamza Hamzaoğlu, Albayrak ve Dürüstün şampiyonluk kutlamaları sırasında podyuma inmemesi ve daha sonra kırgınlık yaşamaları hakkında da yorumlarda bulundu: Gaflete düştüm. Gece gündüz emek verdiler.... Kendimi eleştiriyorum, iki gündür üzüntüden uyumuyorum.

Hamza Hamzaoğlu un açıklamalarından satır başları şu şekilde; Hem Şenol Hoca hem oyuncuları ortaya koydukları iyi futboldan, zevkli mücadelelerinden dolayı tebrik ederim. Her iki takımda kupayı istiyor. Kupayla yatıp kupayla kalkıyoruz.

İki takımda mücadeleyi ön planda tutan takımlar. Yarın da inanıyorumki sahada sadece kazanmaya çalışan iki ekip olacak. Birimiz kazancağız. Her şeyden önce futbolun kazanmasını istiyorum. Her iki takımın taraftarı da takımlarını desteleyecek. Güzel bir maç olsun. Her iki takıma da başarılar diliyorum.

2 GÜNDÜR ÜZÜNTÜDEN UYUMUYORUM

Yönetim olarak birlikte aldıkları bir karar vardı. Bizim aklımızda onları da, Ali Dürüst ve Abdurrahim Albayrakı törenin bir aşamasında onere etmek vardı. En azından bu aklımda vardı. Fakat oradaki atmosfere kaptırdık kendimizi. İşler istediğimizin dışında cereyan edince de takım tur atmaya başladı. Aklımıza geldiği anda kenara koştum; onlalrla resim çektirelim, coşkuyu beraber yaşayalım dedim. Ama terk etmişler. Üzüldüm. Kendileriyle konuşuyoruz, dün de konuştum. Onlar açısından bir sıkıntı yok. Yönetim kararı dediler. Kendi adıma üzüldüm. Gaflete düştüm; gece gündüz emek verdiler. Kendimi eleştiriyorum. İki gündür üzüntüden uyumuyorum. Sen rahat ol diye telkin ediyorlar.

 

Yorumlar (0)

Yorumlar yükleniyor...

Yorum Yaz

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

0/1000
Güvenlik Kodu

SPOR Haberleri

Tümü