BORSA
BIST 100 14.200,20 %3,62
Altın 6.602,62 ₺/gr %0,44
Bitcoin $66.372 %6,11
Dolar 45,96 ₺ %0,02
Euro 53,49 ₺ %0,04
Sterlin 61,93 ₺ %0,05
Gümüş 110,47 ₺/gr %0,49
Ethereum $1.848,22 %7,33
İsviçre Frangı 58,30 ₺ %0,14
Kanada Doları 33,19 ₺ %0,05
Avustralya Doları 32,95 ₺ %0,15
Japon Yeni 0,00 ₺ %0,00
Suudi Riyali 12,25 ₺ %0,03
BAE Dirhemi 12,52 ₺ %0,04
Rus Rublesi 0,63 ₺ %0,18
Çin Yuanı 6,79 ₺ %0,06
İSTANBUL 22°C 6.602,62 ₺/gr 45,96 ₺ 53,49 ₺
Anasayfa SPOR Lucescuda büyük gün 21 Mayıs!
Posta

Lucescuda büyük gün 21 Mayıs!

Galatasaraylı yöneticiler bir süre önce yeni sezonda takımın başına geçmesi için Mircea Lucescu ile ön protokol sağlamış ve yüzde 85 oranında anlaşmaya varmıştı.

· 2 dk okuma · 24 okunma
Lucescuda büyük gün 21 Mayıs!

Galatasaraylı yöneticiler bir süre önce yeni sezonda takımın başına geçmesi için Mircea Lucescu ile ön protokol sağlamış ve yüzde 85 oranında anlaşmaya varmıştı.

Ancak çok sayıda talibi bulunan 70 yaşındaki çalıştırıcı konusunda Fenerbahçenin de devreye girmesi işleri karıştırırken, Aslan geri adım atmadı. Mircea Lucescu, kendisiyle detayları görüşmek isteyen Sarı-Kırmızılı yöneticilere tarih verdi. Rumen hocanın 21 Mayısta Shakhtar Donetskle olan mukavelesi sona eriyor.

Aynı gün Shakhtar, Ukrayna Kupası Finalinde Zorya Luhansk ile kozlarını paylaşacak. Luce, bu maçın ardından Galatasarayla masaya oturabilecek. Bu görüşmede, paranın ikinci planda olacağı da gelen haberler arasında.

Oğlunu da getirecek

Lucescunun Galatasarayla kesin olarak anlaşması halinde, oğlu Razvan Lucescuyu da İstanbula getireceği öğrenildi. Şu an Yunanistanda Skoda Xanthiyi çalıştıran Razvanın, konuyla ilgili olarak, Babam anlaştıktan sonra benim için sorun olmaz. Sözleşmemi fesh edebilirim dediği ifade ediliyor.

Florya ona emanet

Sarı-Kırmızılılar, Floryayı Lucescuya emanet etmeyi planlıyor. Transferleri, kalacak oyuncuları ve her türlü kamp programını da Rumen hocaya bırakacaklar. Galatasaray Yönetimi, UEFAdan gelen ceza doğrultusunda oluşan sıkıntılı süreci Lucenin önderliğinde aşıp, daha sonra farklı bir yol haritası çizmeyi planlıyor.

Motivasyonunu kaybetti

Shakhtar bu sezon ligi Dinamo Kieve kaptırırken, UEFA Avrupa Liginde de yarı finalde Sevillaya elenmişti. Elinde sadece Ukrayna Kupası Finali kalan Shakhtarın düşüşüne Lucescunun çok üzüldüğü öğrenilirken, oğlu Razvan Lucescu bu kötü gidişin sırrını açıkladı. Razvan, Ukraynada yaşanan savaş ortamı nedeniyle babasının motivasyonunun kaybolduğunu ve yıldızların birer birer gittiğini söyledi. Bu yüzden Lucenin ayrılmasının en doğru karar olduğunu dile getirdi.



SPOR Haberleri

Tümü