BORSA
BIST 100 13.815,38 %1,12
Altın 6.638,32 ₺/gr %0,74
Bitcoin $72.808 %1,39
Dolar 45,92 ₺ %0,19
Euro 53,56 ₺ %0,14
Sterlin 61,90 ₺ %0,27
Gümüş 111,64 ₺/gr %0,63
Ethereum $1.981,56 %2,11
İsviçre Frangı 58,64 ₺ %0,11
Kanada Doları 33,24 ₺ %0,02
Avustralya Doları 32,98 ₺ %0,15
Japon Yeni 0,00 ₺ %0,00
Suudi Riyali 12,24 ₺ %0,16
BAE Dirhemi 12,51 ₺ %0,21
Rus Rublesi 0,65 ₺ %0,23
Çin Yuanı 6,79 ₺ %0,19
İSTANBUL 18°C 6.638,32 ₺/gr 45,92 ₺ 53,56 ₺
Anasayfa SPOR Tek gol 3 puan getirdi!
Posta

Tek gol 3 puan getirdi!

  İlgili Haber Fenerbahçe 1 - 0 Torku Konyaspor Fenerbahçe, Kadıköyde ağırladığı Torku Konyasporu Fernandaonun 77. dakikada bulduğu

· 3 dk okuma · 20 okunma
Tek gol 3 puan getirdi!

 

İlgili Haber Fenerbahçe 1 - 0 Torku Konyaspor



Fenerbahçe, Kadıköyde ağırladığı Torku Konyasporu Fernandaonun 77. dakikada bulduğu golle 1-0 mağlup etti. Bu galibiyetle puanını 24 yapan ve maç fazlasıyla Beşiktaşın önünde liderlik koltuğuna oturan Fenerbahçe son 2 maçını da 1-0lık skorla bitirdi. 3 maçtır galibiyete hasret kalan Konyaspor ise 16 puanda ve 7. sırada kaldı.

Stat: Ülker
Hakemler: Ali Palabıyık, Mehmet Cem Satman, Fevzi Demirhan
Fenerbahçe: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Kjaer, Alves, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, Josef (Dk. 46 Volkan Şen), Diego, Van Persie (Dk. 46 Nani), Alper Potuk (Dk. 66 Ozan Tufan), Fernandao
Torku Konyaspor: Serkan Kırıntılı, Ömer Ali Şahiner, Ali Turan, Vukovic, Mehmet Uslu, Ali Çamdalı, Uğur İnceman (Dk. 73 Sissoko), Traore (Dk. 83 Halil İbrahim Sönmez), Holmen, Meha, Ömer Şişmanoğlu (Dk. 73 Bajic)
Gol: Dk. 77 Fernandao (Fenerbahçe)
Sarı kartlar: Dk. 44 Mehmet Uslu (Torku Konyaspor), Dk. 72 Alves, Dk. 85 Fernandao (Fenerbahçe)

KISIR FUTBOL TARAFTARDAN TEPKİ ALDI

Karşılaşmanın ilk yarısının büyük bölümünde her iki ekip de hücumda etkisiz bir görüntü ortaya koydu. Fenerbahçe, Torku Konyasporun savunmada kapanmasıyla topu öne taşımakta zorlandı ve daha çok savunmanın göbeğindeki oyuncularla organize olmaya çalıştı. Ev sahibi ekipte bu bölümlerde topla en çok oynayan iki oyuncu Alves ile Kjaer oldu. Rakibin orta sahayı kalabalık tutmasıyla önde Diegoyu da istediği gibi kullanamayan Fenerbahçe, kanatlarda da Van Persie ve Alper Potuktan yeterince destek alamadı. Ev sahibi takımda ilk yarıda en çok gayretiyle ve savunmanın sağından hücuma çıkışlarıyla Gökhan Gönül dikkati çekti. Sarı-lacivertli taraftarlar, hücuma çıkmakta zorlanan takımlarına zaman zaman tepki gösterdi ve ıslıkladı.


PEREIRA 2. YARIYA 2 DEĞİŞİKLİKLE BAŞLADI


Karşılaşmaya Fernandao - Van Persie forvet hattıyla başlayan Pereira, ilk yarıda pozisyon zenginliği yaratamayınca 2. yarıya değişikliklerle başladı. Van Persie ve Josef de Souza oyundan çıkarken yerlerine Volkan Şen ve Nani girdiler. Bu değişiklikler de istenilen soncu verdi ve sarı lacivertli takım rakip kale önünde ilk yarıya oranla çok daha etkili oldu ve golü de buldu.

KOCAMAN, 910 GÜN SONRA

Sezona kötü başlayan Torku Konysapor sonradan toparlandı ve peş peşe galibiyetlerle üst sıralara tırmandı. Ancak Yeşil-Beyazlılar son iki maçtan sadece 1 puan çıkartabildi. Onların da tek amacı Kadıköyden iyi bir sonuçla dönüp yeni bir çıkış yakalamak. Bu arada Fenerbahçenin eski teknik patronu olan ve şu anda Konyanın başında bulunan Aykut Kocaman, tam 910 gün sonra Ülker Stadına çıkacak.



SPOR Haberleri

Tümü