Arınç: Hesabını mutlaka soracağız
Viersen kentinde Avrupa Türk Demokratlar Birliği (UETD) Krefeld Şubesinin açılışı sonrasında konuşan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, UETDnin çalışmalarından övgüyl
Viersen kentinde Avrupa Türk Demokratlar Birliği (UETD) Krefeld Şubesinin açılışı sonrasında konuşan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, UETDnin çalışmalarından övgüyle bahsetti.
Konuşmasına Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kirazın şehit edilmesinden duyduğu üzüntüyü dile getirerek başlayan Bülent Arınç, Şehidimizin kanı yerde kalmayacak bu zalimlerden hesabını mutlaka soracağız dedi.
Terörün bir insanlık suçu olduğunu vurgulayan Arınç, terörden çok acı çeken bir ülke insanı olarak diğer ülkelerde yaşanan terör olaylarına müsamaha ile bakamayacaklarını ifade etti.
Dünyanın neresinde olursa olsun bir ülkenin tek başına terörle başa çıkamayacağını savunan Arınç, ülkeler arasında terörle mücadele konusunda daha fazla işbirliği ve ortak mücadeleye ihtiyaç olduğunu kaydetti.
KOMPLOLAR VAR
AK Partinin girdiği tüm seçimlerden zaferle çıktığını söyleyen Arınç, Şimdi bu hükümetin önüne geçmek için zorlamak yıpratmak için çeşitli komplolar var. Bunları hepiniz biliyorsunuz. Bu partiler karşımıza bazen ittifak ederek bazen başka formüllerle karşımıza çıkarak milletvekili sayımızı düşürmek istiyorlar. Tek istedikleri şudur. evet bunlar tekrar iktidar olacak ama güçleri biraz örselensin, çözüm süreci başarıya ulaşmasın, Türkiye karışsın ekonomisi bozulsun. Türkiyede her kafadan ses çıkmaya tekrar başlasın. Peki sizin iktidar olmak niyetiniz var mı. Hayır. Biz de nerede o. Millet zaten bizi seçmez bir bizde de o aklı yok ki iktidar olalım gelirsek ne yapacağız Allah muhafaza. Peki sen gelemeyeceksen niye bu hükümetin güçsüz olmasını istiyorsun? Bunlar gitsin de ülke ne hale gelirse geldin umurumda değil diyor dedi.
SANDIĞA GİDİN
Muhalefete yüklenmeyi sürdüren Arınç, şunları kaydetti:
Söylemek istedikleri bu. Ana muhalefet partisi lideri hedefimiz yüzde 35 diyor. En büyük hedefi buymuş bir de başbakan olabilmek. İktidar olursan başbakan olacaksın. Eskiden darbeler, ara dönemler parti kapatmalar vardı. Ben bekliyorum diye hazırda beklerlerdi. Darbeler dönemi gitti. Parti kapatma dönemi bitti. Siyaset mühendisliğinin miadı doldu. Milletten emaneti alırsan iktidar oluyorsun arkadaş alamazsan oturduğun yerde oturuyorsun. Yüzde 35 ile kimseye iktidar verilmez. Nasıl olur ki ana muhalefet lideri hedefini bu kadar açıklayabilir. Bizim başladığımız noktayı adam en büyük hedef olarak görüyor. Biz gittik onlar yerinde kaldı. Biz yüzde 50ye geldik kardeşim. Bak şimdi bununda üstüne çıkacağız inşallah ben milletime güveniyorum. Burada yapacağımız seçimlere büyük bir katılım. Seçimlere katılım ne kadar yüksek olursa Türkiyedeki tuzaklar bozulur. Kim alırsa alsın birinci derecede önemli olan o değil. Birinci derecede önemli olan herkes sandığa gitmeli. Sandığa giden kimse oyunu kime vereceğini bilir.
AA
Yorumlar (0)
Yorum Yaz
Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.
Benzer Haberler
Arınç: Bu kadar büyük adliyeler yapmakla...
Politika Haberleri Arınç: Bu kadar büyük adliyeler yapmakla... haberi...
Arınç: Keşke Cumhurbaşkanımız demeseydi
Bülent Arınç, Star TVnin ana haber bülteninde gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu,...
Arınç hakkında, Gazetecileri hedef göstermekten suç duyurusu
Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Habertürk TVde Evrensel ve Özgür Gündemi hedef almıştı. 24...
SİYASET Haberleri
TümüCHP'li milletvekili sayısı 129'a düştü
10 Haziran'da yapılan CHP MYK'sında 'partiden kesin ihraç' talebiyle 'tedbirli' olarak Yüksek...
İki İsmin CHP Grup Başkanvekillikleri düştü
CHP'de disipline sevk edilen Gökhan Günaydın ve Ali Mahir Başarır'ın grup başkanvekillikleri...
Kılıçdaroğlu alternatif CHP grubunda konuştu.
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, alternatif CHP grubunda konuştu. Kılıçdaroğlu, "Temiz siyaset"...
Özgür Özel den Kılıçdaroğlu na Grup Salonundan Rest
Özgür Özel, TBMM'deki grup toplantısında kritik mesajlar verdi. "Rakipsizleşme" çabasıyla...
Özel'den Kılıçdaroğlu na Sürpriz Teklif
CHP'deki kriz derinleşirken, Özgür Özel'den Kemal Kılıçdaroğlu'na sürpriz bir teklif geldi....
AK PARTİ İstişare ve Değerlendirme Toplantısı Sapanca da...
Parti kurmaylarını, bakanları ve teşkilatın ana kademelerini bir araya getirecek olan 33....
Kılıçdaroğlu Grup Toplantısında Konuşacak
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Parti genel merkezind Önümüzdeki salı günüParti içi...
İmamoğlu Kılıçdaroğlu'nu Silivri'den bombaladı
Ekrem İmamoğlu, Kemal Kılıçdaroğlu'nu ve CHP yönetimini sert sözlerle eleştirdi . Ekrem...
Fatih Erbakan ikinci tur için kararını açıkladı
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, ikinci tur seçimi için önemli açıklamalarda...
GENEL MERKEZDE KAPALI GRUP TOPLANTISI . ÖZEL BAŞKAN...
CHP'nin kapalı grup toplantısında önemli bir gelişme yaşandı. CHP Genel Merkezi'nde, bugün, Grup...
YSK dan Yerel Seçim Kararı!
YSK'dan yerel seçim kararı! 31 Mart 2024 yerel seçimlerinin iptali için yapılan başvuruyu...
Kılıçdaroğlu partideki azilleri 3 avukatla başlattı.
Kılıçdaroğlu, mahkeme kararıyla genel başkanlık koltuğuna geri döndükten sonra, partinin 3...




