Bahçeli: Azınlık hükümetine destek verirsek AKPyi arzularız demektir
İşte Bahçelinin açıklamalarından satırbaşları: Pazartesiden itibaren ikinci tur görüşmeleri de sağlayarak, en kısa zamanda koalisyon hükümetini Sayın Ahmet Davu
İşte Bahçelinin açıklamalarından satırbaşları:
Pazartesiden itibaren ikinci tur görüşmeleri de sağlayarak, en kısa zamanda koalisyon hükümetini Sayın Ahmet Davutoğlunun kurucu başkanlığında oluşturmak gerekliliğine inanmalı ve zamanı fazla kaybetmemelidir. Bu düşüncelerle yapılmış olan ziyaretlerde, basından bilgilere göre ifade ediyorum MHP 7 Haziran akşamında siyaseten seçim sonuçlarını değerlendirirken, ortaya koymuş olduğu hükümet şeklinde çözümleri milletimizle paylaşmıştır.
Bu paylaşım sırasında MHP, çözüm sürecine odaklanmış, bununla ilgili her türlü teması birlikte yürütmüş, Türkiyenin çözümünü gelecek için hayırlı gördüğünü ifade etmiş siyasi partilerin koalisyon hükümetinde yer almaları ülkemiz açısından daha hayırlı olacaktır. Bu aynı zamanda 470 vekilin temsiline sahip kılınan bir güç olacaktır ki, artık milletimize çözümün amacının kapsamının ne olduğunu, Türkiyenin nereye sürükleyeceğini bu millete net olarak göstermelidirler.
Böyle bir tutum karşısında MHP ana muhalefet görevini üstlenerek, bugünkü çözümcü iktidarın uygulamalarını denetlemek ve onların ülkemizin geleceğiyle ilgili tehlike ve tehdit arz eden durumları uyarmak görevini üstlenmek suretiyle demokrasideki muhalefet unsurunu taşıyarak hizmeti sunma arzusu taşımaktadır.
ERKEN SEÇİM
Tabi onu milletimiz bilecektir. 7 Haziran seçimlerini denemiştir. 80 milletvekiliyle temsil yetkisini vermiştir. Ama herkes MHPden bahsetmiştir, MHPsiz bu iş olmaz demiştir. Erken seçimde milletimiz bunlara değil, milletimiz diyecek ki MHPye ihtiyaç var, MHPyi iktidara getireceğiz diyecektir.
DOLMABAHÇE MUTABAKATI
Sayın Başbakanın Sayın Cumhurbaşkanının Dolmabahçe Sarayında yapılmış olan görüşmeleri inkarları sağlıklı bir yaklaşım değildir. Sarayın en küçük konularına kadar eğilen Adalet ve Kalkınma Partisini takip eden, hergün konuşan Cumhurbaşkanının Dolmabahçedeki görüşmelerden haberinin olmaması mümkün değildir. Eğer bu konu söylediği gibiyse, o zaman hükümetin ilgili kanadının orada temsil edilmiş şahsiyetleri mutlaka bir açıklama yapmalı ve başbakan yardımcısı parti yöneticisi geçmişte içişleri bakanlığı yapmış olan şahsiyetleri, böyle bir heyeti ya inkar ediyor demektir, ya onları aldatıyor demektir.
AKPYİ ARZULAYACAĞIMIZA...
Azınlık hükümetine niye destek verelim? Destek verirsek Sadece AKPyi arzularız demektir. Onu arzulayacağımıza millet iradesini arzularız.
Yorumlar (0)
Yorum Yaz
Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.
Benzer Haberler
Bahçeli canlı yayında siyah çantayı açtı
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) lideri Devlet Bahçeli, Ankaradaki terör olayının ardından Pazar...
MHPden Reutersa yalanlama
Reuters haber ajansının haberine göre Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Semih...
Davutoğlu Bahçeli görüşmesi sona erdi
Mecliste MHP Grup Salonunda gerçekleştirilen Bahçeli ve Davutoğlu görüşmesi sonrası Başbakan...
SİYASET Haberleri
TümüDoruk Bulut Gözaltına Alındı
Silivri Belediyesi'ne yönelik yürütülen soruşturma çerçevesinde yeni bir operasyon düzenlendi....
Özgür Özel 'Yeni Parti'yi açıkladı! CHP kürsüsüne veda etti
CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, son noktayı koydu. Özel, partiden ayrılarak yeni bir parti...
Özgür Özel : Demirtaş’ın selamı başımızın üstüne
CHP Lideri Özgür Özel, Diyarbakır'da yaptığı açıklamada, "Akşam saatlerinde avukatını çağırarak...
Özgü Özel in Yeni Partisinin Logo ve İsmi Sızdı. İşte O logo
zgür Özel ve ekibinin yeni partiye geçeceği iddiaları gündemdeki yerini korurken, Özel'in yeni...
Erdoğan : Terör Sayfası Tamamen Kapanacak
Terör defterini tamamen kapatmakta kararlı olduklarını belirten Erdoğan, "Örgütün tasfiye...
CHP'li milletvekili sayısı 129'a düştü
10 Haziran'da yapılan CHP MYK'sında 'partiden kesin ihraç' talebiyle 'tedbirli' olarak Yüksek...
İki İsmin CHP Grup Başkanvekillikleri düştü
CHP'de disipline sevk edilen Gökhan Günaydın ve Ali Mahir Başarır'ın grup başkanvekillikleri...
Kılıçdaroğlu alternatif CHP grubunda konuştu.
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, alternatif CHP grubunda konuştu. Kılıçdaroğlu, "Temiz siyaset"...
Özgür Özel den Kılıçdaroğlu na Grup Salonundan Rest
Özgür Özel, TBMM'deki grup toplantısında kritik mesajlar verdi. "Rakipsizleşme" çabasıyla...
Özel'den Kılıçdaroğlu na Sürpriz Teklif
CHP'deki kriz derinleşirken, Özgür Özel'den Kemal Kılıçdaroğlu'na sürpriz bir teklif geldi....
AK PARTİ İstişare ve Değerlendirme Toplantısı Sapanca da...
Parti kurmaylarını, bakanları ve teşkilatın ana kademelerini bir araya getirecek olan 33....
Kılıçdaroğlu Grup Toplantısında Konuşacak
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Parti genel merkezind Önümüzdeki salı günüParti içi...




