Davutoğlu Sakaryada müjde verdi
Davutoğlunun sözlerinden önemli satırbaşları şunlar: Kongrelerde kim ne yaparsa yapsın, kim ne engel çıkarırsa çıkarsın bu millet bir daha parya muamelesi görmeyecek diyoruz. Biz işte bu aşk ile yola
Davutoğlunun sözlerinden önemli satırbaşları şunlar:
Kongrelerde kim ne yaparsa yapsın, kim ne engel çıkarırsa çıkarsın bu millet bir daha parya muamelesi görmeyecek diyoruz. Biz işte bu aşk ile yola çıktık. Bu aşk ile yola çıkarken 28 Şubat sonrasında Sakarya depremi gibi bir deprem de ekonomide yaşandı. 2001 krizi ile bu kez tüm Türkiye parya muamelesi gördü dünyada. Öyle bir hal aldı ki esnaflar kasalarını kırdı, çiftçilerin bereketi kalmadı, herkes yurt dışına gitmeye çalışıyordu. Biz o günlerden bu ülkeyi alarak bugün IMFye borç veren ülke haline geldik.
Haberin Videosu ´Pensilvanyadaki zat Yahudi ve Ermeni lobilerini...´startFlvPlayer_PostaV2(divFlvPlayer26864,26864,201502,26864-255218.jpg,1, 0,Pensilvanyadaki zat Yahudi ve Ermeni lobilerini...);
ŞAH DA MAT DA DİYECEĞİZ
İşte 12 yıldır bu millet ayakta. 12 yıldır onlarca yıl parya muamelesine tabi tutulmuş millet ayağa kalktı. Ak Parti kadrolarıyla bu ülkeyi yeniden inşa etmeye başladık. 2001de böyle zayıf bir ülkeden, dünyada parya muamelesi gören bir ülkeden, 2023te küresel bir güç olmaya ilerleyen bir ülke haline getirdik. Bugün 7 Şubat, 7 Hazirana gidiyoruz inşallah. Şah da diyeceğiz mat da diyeceğiz inşallah. Ama bu sefer Sakaryadan 7de 5 değil, 7de 7 istiyoruz. Matın tanımı bu olacak. İnşallah Sakaryadan 7 Haziranda Ankaraya 7 güzel hediye göndereceğiz. Sakaryada 7 Haziranda sizlerden yüzde 70 bekliyoruz. Biz millete hükmetmeye değil, milletle birlikte bir yanda Sakarya öbür yanda biz yürümeye ahdetmişiz
BAŞBAKAN SAKARYAYA ULAŞAMIYORDU
Bir devletin acziyet içine düşmüş olmasını Sakarya depreminden en iyi siz anlarsınız. Sakarya depreminde ülkenin başbakanı buraya günlerce gelememişti. Yollar kapanmıştı. O zaman biz bu davanın neferi olarak buraya geldiğimizde neler yaşandığını çok iyi hatırlıyorum. O zor günlerde millet bir taraftan 28 Şubat baskısıyla uğraşırken bir taraftan da Sakaryanın yaralarını sarmak için seferber oldu.
Ama devlet öylesine acizdi ki, başbakan Sakaryaya ulaşamıyordu. Şimdi biz geldikten sonra Sakaryanın yeniden inşasına ve Sakaryayı bütün Türkiyenin kavşak şehri, harman şehri olması için her türlü hizmet ile donattık. Vanda da deprem oldu. Deprem olduğu gün bakanların yarısı neredeyse oraya indi. Hepimiz oradaydık. Bir yıl içinde yaklaşık 20 bin konut inşa ettik orada. İşte Türkiyenin değişen çehresi bu. Nasıl depremlerden sonra şehirler inşa ediliyorsa biz de 28 Şubat depreminden sonra 2001 ekonomik depreminden sonra Türkiyeyi yeniden inşa ettik. Kolonları sağlamlaştırdık.
BU SATRANÇ DEĞİL
Dünyanın her yerinde Türkiyenin yükselişinden bahsedilmeye başlandı. O zaman bu ihanet çeteleri yeni oyunlar kurmaya başladılar. Ama bu satranç değil. Satranç zeka gerektirir. Bunlar hileye, tuzaklara başvurdular. Bunlar satrancı düzgün oynasalardı biz satranç oynamasını da biliriz. Ama bunlar tuzaklar kurdular. Son 13 yılın tarihini iyi bilmelisiniz ki bundan sonrasına hazır olabilesiniz. Önce kurucu Genel Başkanımızı siyasetin dışında tutarak engellemeye çalıştılar, başaramadılar. 2003te demokrasiyi tekrar ihya ederek halkın desteğini almış olan liderimizi başbakan yaptık.
Sonra 2004te genç subaylar rahatsız diye o kolonları sarsmaya çalıştılar. 2006da adından başka hiçbir şeyi cumhurlu olmayan cumhuriyet yürüyüşleriyle sarsmaya çalıştılar. 2007de bu kez 367 safsatasını çıkarıp e-muhtıra ile AK Partinin Cumhurbaşkanı seçmesini engellemeye çalıştılar. Biz yolumuzda yürümeye devam ettik.
Çünkü daha milletin binasının inşa edilecek çok kolonları vardı. 2008de partimize kapatma davası açtılar. Zannettiler ki biz daha öncekiler gibi yılıp geri çekileceğiz. Biz bir taraftan bu tuzaklarla uğraşırken bir taraftan da ülkeyi yeniden inşa çabasına girdik. Şeytan taşlarken tavaf da ettik hamdolsun. Sonra 2012 yılında baktılar ki AK Parti binası, Türkiye Cumhuriyeti sarsılmıyor. Provokasyonlarla, Geziyle, 17-25 Aralık operasyonlarıyla milleti sokağa dökmeye çalıştılar. Zannettiler ki biz geri çekileceğiz. Ama başarılı olamadılar.
BU ZAT NE YAPMAK İSTİYOR?
Gayrimüslim vatandaşlarımızla, dini liderlerle daha iki hafta önce görüştüm, hepsi hükümetimize teşekkür etti. Peki bu zat (Fethullah Gülen) ne yapmak istiyor? Amerikan kongresindeki lobilere oynuyor. Rum lobisini, Yahudi lobisini, Ermeni lobisini aleyhimize kışkırtamaya çalışıyor.
MİLLETİ KIŞKIRTMA
Kılıçdaroğluna buradan sesleniyorum: Sen kendi genel başkanına ihanet ederek, kendi genel başkanına kurulan kumpas üzerinden, bu çetenin kurduğu kumpas üzerinden genel başkanlığa geldin. Anlaşılan şimdi bunun diyetini ödüyorsun. Biraz bağımsız davran, kendin ol. Şuradan, buradan gelen talimata göre hareket etme. Bir Türkiye Cumhuriyeti Devletinin Anamuhalefet partisinin lideri olarak sorumlu hareket et. Milleti kışkırtma.
KATLAMALI HARÇ SORUNUNU ÇÖZECEĞİZ
Bu haftaiçinde bir kararname imzaladık. Sakaryanın bütün ilçeleri fındık destekleme programı içine alındı. Bu hafta içinde katlamalı harçlar konusunda bazı çalışmallar yapıp bu sorunu da çözeceğiz inşallah.
Benzer Haberler
Başbakan Davutoğlundan Demirtaşa sert tepki
Başbakan Davutoğlu, Silahların bırakılması çağrısıyla ilgili Bu açıklamayla birlikte yeni bir...
Davutoğlu açıkladı: Üç bakan istifa edecek
Başbakan Ahmet Davutoğlu , Portekiz ve ABD ziyaretleri öncesi Esenboğa Havalimanında basın...
Davutoğlu: Şahıs Partisi Şahısla Gider
Ahmet Davutoğlu Karar yazarları Ahmet Taşgetiren, Elif Çakır ve Yıldıray Oğur’a konuştu. Kaynak:...
SİYASET Haberleri
TümüAK PARTİ İstişare ve Değerlendirme Toplantısı Sapanca da...
Parti kurmaylarını, bakanları ve teşkilatın ana kademelerini bir araya getirecek olan 33....
Kılıçdaroğlu Grup Toplantısında Konuşacak
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Parti genel merkezind Önümüzdeki salı günüParti içi...
İmamoğlu Kılıçdaroğlu'nu Silivri'den bombaladı
Ekrem İmamoğlu, Kemal Kılıçdaroğlu'nu ve CHP yönetimini sert sözlerle eleştirdi . Ekrem...
Fatih Erbakan ikinci tur için kararını açıkladı
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, ikinci tur seçimi için önemli açıklamalarda...
GENEL MERKEZDE KAPALI GRUP TOPLANTISI . ÖZEL BAŞKAN...
CHP'nin kapalı grup toplantısında önemli bir gelişme yaşandı. CHP Genel Merkezi'nde, bugün, Grup...
YSK dan Yerel Seçim Kararı!
YSK'dan yerel seçim kararı! 31 Mart 2024 yerel seçimlerinin iptali için yapılan başvuruyu...
Kılıçdaroğlu partideki azilleri 3 avukatla başlattı.
Kılıçdaroğlu, mahkeme kararıyla genel başkanlık koltuğuna geri döndükten sonra, partinin 3...
Özel, CHP MYK'yı yeniden toplantıya çağırdı
CHP Genel Başkanlığı görevinden uzaklaştırılan Özgür Özel, partisinin Merkezi Yürütme Kurulu'nu...
Mahkemeden Saadet Partisi Kongre iptali davasına ret !
Mahkemeden Saadet Partisi Kongre iptali davasına ret kararı çıktı. 9. Olağan Büyük Kongresi'nin...
CHP de Yeni Yol Haritası Belirleniyor
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), İstanbul Çalışma Ofisi'nde gerçekleştirilen kritik Merkez Yönetim...
Kurtulmuş'tan -ara seçim- açıklaması
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, ara seçim talebine ilişkin yaptığı açıklamada "Kimin hangi kurallar...
Meral Akşenerden İddalara Yalanlama
CHP’den istifa eden Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan ile irtibat halinde olduğu...




