Fabrika ayarlarına dönerek iktidarı yakalayacağız
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, Şanlıurfada partisinin İl Başkanlığı ile Büyükşehir Belediyesi tarafından Rabia Meydanında düzenlenen iftar yemeğine katıldı. İftara davet edilen anc
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, Şanlıurfada partisinin İl Başkanlığı ile Büyükşehir Belediyesi tarafından Rabia Meydanında düzenlenen iftar yemeğine katıldı. İftara davet edilen ancak koalisyon görüşmeleri nedeniyle programa katılmayan Başbakan Ahmet Davutoğlunun yerine Şanlıurfaya gelen Mehmet Ali Şahin, yemek öncesinde yaptığı konuşmada partisinin seçimlerde aldığı sonucu değerlendirdiklerini söyledi. Seçmenin verdiği mesajı iyi aldıklarını belirten Şahin 2011 seçimlerde bize oy verip 2015 seçimlerinde oy vermeyen milletimizin gönlünü alacağız. Biz yola çıkarken Devlet adına millet nezdinde siyaset yapmak için yola çıkan bir parti değiliz dedik. Bilakis millet adına devlet nezdinde siyasete talip olduğumuzu söyledik. Ama zaman içinde devletin politikalarını sezmiş olmalı ki millet bize 7 Haziranda uyarıda bulundu. Biz kuruluş gayemize, yola çıkarken söylediklerimize yeniden dönerek, fabrika ayarlarına yeniden dönerek inşallah ilk seçimlerde yeniden tek başımıza iktidarı yakalayacağız dedi.
GÜNDE 900 MÜSLÜMAN KATLEDİLİYOR
Ortadoğuda özellikle Irak ve Suriyede yaşanan gelişmelere değinen Şahin, konuşmasını şöyle sürdürdü: Dünyada ortalama bin Müslüman katlediliyor. Yine bu bin Müslümanın yüzde 90ı kendisi Müslüman iddia eden bir başka kişilere tarafından öldürülüyor. Bu da günde ortalama 900 Müslümanın katledilmesi demektir. Bu reva mı? Ben Müslümanım diyen bir insan böyle bir davranışta bulunabilir mi? Kuranın verdiği mesaja bugün çok ihtiyacım var. Bu kutsal günlerde bizlere bu mesajları veriyor ve biz bunu anlayabiliyorsak ne mutlu bize.
YEMEK GERĞİNLİĞİ YAŞANDI
Şahinin konuşmasının ardından yemek organizasyonunu üstelen firmaya ait bir minibüs tarafından alana getirilen yemek paketlerinden almak isteyen çoğunluğu Suriyeli kalabalık izdihama yol açtı. Kalabalıktakilerin çoğunluğu kumanyaları alıp evine götürürken, iftarı masada bekleyen vatandaşlar, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, AK Parti milletvekilleri Nureddin Nebati, Halil Özcan, Kasım Gülpınar, Seyyit Eyyüpoğlu, Hamide Sürücü ve Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvençin oturduğu protokol masasına gelip davet edilmelerine rağmen yemek yiyemedikleri için tepki gösterdi. Bu sırada görevlileri ile vatandaşlar arasında gerginlik yaşandı.
BAŞKAN GÜVENÇ ÖZÜR DİLEDİ
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, iftar masasında yemek almadıkları için programı terk eden vatandaşlardan özür diledi. Güvenç, yaşanan aksaklıktan ötürü herkesin hakkını helal etmesini istedi, masaları gezerek vatandaşları sakinleştirmeye çalıştı ve iftarını açamayan çoğu vatandaşa lokantada iftar yemeği verdi.
Ömer PINAR- Ömer ŞULUL/ŞANLIURFA, (DHA)
Yorumlar (0)
Yorum Yaz
Yorumunuz hemen yayınlanacaktır.
Benzer Haberler
Ve Mustafa Demir Fatih Belediye Başkan Adayı
AK Parti ilçe Belediye başkan adayları tam listesi belli oldu. Ak parti açıklanan İlçe belediye...
Fatih İLÇESİ 2015 SEÇİM SONUÇLARI
Fatih 2015 Genel Seçim Sonuçları AK PARTİ 44,36 % 103.644 2 CHP...
İşte TBMMdeki 600 milletvekilinin listesi
27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi in kesin olmayan sonuçlarına göre yeni dönemde TBMMde yer...
SİYASET Haberleri
TümüÖzgür Özel : Demirtaş’ın selamı başımızın üstüne
CHP Lideri Özgür Özel, Diyarbakır'da yaptığı açıklamada, "Akşam saatlerinde avukatını çağırarak...
Özgü Özel in Yeni Partisinin Logo ve İsmi Sızdı. İşte O logo
zgür Özel ve ekibinin yeni partiye geçeceği iddiaları gündemdeki yerini korurken, Özel'in yeni...
Erdoğan : Terör Sayfası Tamamen Kapanacak
Terör defterini tamamen kapatmakta kararlı olduklarını belirten Erdoğan, "Örgütün tasfiye...
CHP'li milletvekili sayısı 129'a düştü
10 Haziran'da yapılan CHP MYK'sında 'partiden kesin ihraç' talebiyle 'tedbirli' olarak Yüksek...
İki İsmin CHP Grup Başkanvekillikleri düştü
CHP'de disipline sevk edilen Gökhan Günaydın ve Ali Mahir Başarır'ın grup başkanvekillikleri...
Kılıçdaroğlu alternatif CHP grubunda konuştu.
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, alternatif CHP grubunda konuştu. Kılıçdaroğlu, "Temiz siyaset"...
Özgür Özel den Kılıçdaroğlu na Grup Salonundan Rest
Özgür Özel, TBMM'deki grup toplantısında kritik mesajlar verdi. "Rakipsizleşme" çabasıyla...
Özel'den Kılıçdaroğlu na Sürpriz Teklif
CHP'deki kriz derinleşirken, Özgür Özel'den Kemal Kılıçdaroğlu'na sürpriz bir teklif geldi....
AK PARTİ İstişare ve Değerlendirme Toplantısı Sapanca da...
Parti kurmaylarını, bakanları ve teşkilatın ana kademelerini bir araya getirecek olan 33....
Kılıçdaroğlu Grup Toplantısında Konuşacak
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Parti genel merkezind Önümüzdeki salı günüParti içi...
İmamoğlu Kılıçdaroğlu'nu Silivri'den bombaladı
Ekrem İmamoğlu, Kemal Kılıçdaroğlu'nu ve CHP yönetimini sert sözlerle eleştirdi . Ekrem...
Fatih Erbakan ikinci tur için kararını açıkladı
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, ikinci tur seçimi için önemli açıklamalarda...




